• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk bakımı beni çok yoruyor

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
,belki bazılarınız bana kızcak bu da dert mi diyeceksiniz.Ama beni o kadar çok yoruyolar ki akşam yatağa yattığımda yorgunluktan omuzlarım bi ayrı bacaklarım bi ayrı sızlıyor.Bu arada 2 kızım var.biri 27 aylık, diğer 8 aylık.küçüğü kucağıma alıp piş piş yapıyorum, büyüğü "men dee" diye yalvarıyor br de bakışı var kara kara dayanamıyorum.Bu sefer biri ağlıyo. arada kalıyorum.Var mı benim gibi olani

Son düzenleme:
Canım çocuk bakmanın ne kadar zor oldugunu biliyorum,bu yuzden 'Bu da dert mi' gıbı bı laf etmeyecegım...4 aylık bı kızım var ve ben elinde oyuncak oldum şimdiden ki sizinki iki tane ve ikisinin de anne şevkatine ihtiyacı var.Eşiniz bu konuda yardımcı olsa,en azından akşamları siz birini uyuturken diğerini alıp uyutsa...Zaten gün içinde yeterince yoruluyorsunuz en azından akşamları bi rahat nefes alsanız bu sayede...ne bıleyım aklıma baska bısey gelmedı,Allah yardımcınız olsun,'neden ust uste cocuk yaptınız' demekte mantıksız olan olmus,Allah acılarını göstermesin,bir dönem zorlanacaksınız ama ikisini birden büyütmüş olacaksınız...

Dünyanın en sevimli canlıları evet yoruyorlar ama bi bakışları yetiyor.Sizin bi de 2 tane rabbim sabrınızı/sabrımızı arttırsın.

benim 3 tane kızım var seninkiler gibi aralarında pek yaş farkı yoktu çok zor bakması büyütmesi seni anlıyorum.Allah yardımcın olsun:31:

benımde 3.5 yaşında bir kızım var canım..seni çok iyi anlıyorumm..yanımda kımsem yok hep yanlız buyuttum hıc dısarı cıkmadan bazenn..ama buyudu ALLAHıma bın sukur..sabret dua et hep Allah yukunu hafıfletıyor canım..buyudukten sonra cok rahat edeceksın bak ıkı kızın var:):):)..yan gelır yatarsın onlar hızmet eder:D:D:D...sevgıyle kal...

ah ah ah....yanlız değilisin arkadadaşım
oğlum 3 yaşında kızımda 1.5 yaşında olcak 1 ay sonra
kızım doğduğunda oğlum 18 aylıktı...
oğlum yaramaz ve çok mız mız kızımda çok sessiz beni hiç üzmez kendince oyalanır hep
ama oğlanla bazen kavga ediyorlar bazen itip kakıyolar o zaman çok yorucu oluyor
çok zor günler geçirdim hala daha zor tabiii
herkese tavsiyemdir araları yakın yaş çocuk yapmayın.....

canım benım benımde 2.5 yasında bır oğlum ve 6 aylık bır oğlum daha var ben neler cekıyorum bır bılsen cok ama cok zor kucuge ne yapsam buyukte aynısını ıstıyor ınaırmısın kucugun mamasını buyukte yıyor ıstıyor vermezsem aglıyor(benı emmıyor malesef 2 aylıkken bıraktı buyuk oglumda 3aylıkken bırakmıstı)kucukle ılgılensen hemen kıskanıyor benı sev dıyee gozumun ıcıne bakıyor onu koy yere benı kucagına al dıyorr akşama kadar ısım gucum cocuklarım kocam zaten hepsınden cocuk ayrıyettende onla ugrasıyorum ev ıslerını saymıyorum bılee akşam yataga zor atıyorum kendımı yastıga 5 kala horlamaya baslıyormusum esım durtup duruyo horlama dıyee:) yanıı cok yoruluyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkk:50:

bende sizdenim.oğlum 3 yaşında kızım 1.5.
oğlum çok yaramaz,kızım çok uslu.
ben sizden şanslıyım ama annemle altlı üstlü oturuyoruz,sıkışınca imdadıma yetişiyor.
kızımı bırakıp,oğlumla biyerlere gidebiliyorum.
kızım doğduğunda oğlum için vicdan azabı çekiyordum.
kıskançlık yapıyor oğlum,ama kardeşini çok seviyor.
çok şükür beraber büyüyorlar.
biraz daha büyüdüklerinde herşey daha güzel olacak inşallah.

Çocukların birisi bu avatarındaki fotoğraftaki çocuksa yorulman çok normal.Maaşallah topaç gibi bebek.Ben bunu günde 3 kez kucagıma alsam bileklerim kırılır.

ay benim cocugumda olsa , bakmaktan yorulsam keske ,
ölürüm ölürüm bir bebek icin , ama daha evli bile degilim
allahim insallah , once bi koca sonra , ard arda bi sürü bebis versin bana :)

Back
X