- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
Tabi canim kesinlikle katiliyorum size. Daha sonraki yorumlarimda bunu da yazdim zaten. Ondan once konusma bebek bakimi ustunde gittigi icin o konudaki yorumumu yazmistim sadece.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canim kesinlikle katiliyorum size. Daha sonraki yorumlarimda bunu da yazdim zaten. Ondan once konusma bebek bakimi ustunde gittigi icin o konudaki yorumumu yazmistim sadece.
Işten eve gelindiğinde zaten kısıtlı bir zaman var. Onda da bağımlı gibi oyun oynanmasını doğru bulmuyorum. Bebek olsa da olmasa da geçerli.
Bakım konusunda da, adamın içinde yoksa sana biraz iş düşüyor. O yapmadiginda superwoman gibi herşeyi halletmeye çalışma. Ona ihtiyacın olduğunu görsün; ne bileyim evi düzelteme, yemek, utu yapama...Aşkım güçlü kollarına ihtiyacım var diye gaza getir nazlan. Bazen de cinnet gecirAma lütfen ben superim imajı çizme.Evlilikte bir çok sorun kadınların erkeklesmesinden,erkeklerinse kadinlasmasindan çıkıyor...Biz daha gucluyuz evet ama nariniz de.Bunu gizlemenin anlamı yok,onların da hoşuna gidiyor emin ol.
Sen bol bol baba egzersizi yaptır. Nasıl mı ? Ayy babası tüm gün seni sordu falan de ay bak sana bi değişik bakıyo sana daha çok gülüyo seni daha çok seviyo falan de. Erkekler saf anacım kanıyolar hemen kıyamam87 günlük bugün
Benimki çok ilgili maşallah bakmaya da calisiyo elinden geldiğince ev işi de yapar. Benim oğlum bana yapışık bacım beni biraz gormesin ağlar ben gelince susar sonra baba yine oyalar uyutur vs ama illa beni gorecek. Doğduğundan beri de kucak kucak gezdi ama niye böyle oldu bilmiyorum. Artık zamanla alışır heralde babayla daha çok vakit geçirir yani oyle umuyorumSen bol bol baba egzersizi yaptır. Nasıl mı ? Ayy babası tüm gün seni sordu falan de ay bak sana bi değişik bakıyo sana daha çok gülüyo seni daha çok seviyo falan de. Erkekler saf anacım kanıyolar hemen kıyamam![]()
Bebegi kurban etmek degil de kendimi kurban ettim sanirim. Aslinda bebekle degisir gibi bir dusuncem olmadi bebek surpriz oldu. Orda da hatam var. Sanirim elimdeki hamuru kabullenip sorumlulugun tamamini ustume almaliyim cocugumun ziyan olmamasi icin. Bu konuyu okuyanlara da ders olsun. Iyi olcsunler bicsinler. Kimse benim durumuma dusmesin insallahOnun için esi ve çoçugun olmamasi, tatil ise ben zaten öyle bir adami bosayarak, ömür boyu tatile yollardim :)
Ve evet bende diyorum grev ile baslasin. Sonrada etki etmez ise, annesine gitsin.
Keske konu sahibi bu ergenden bebek yapmasaydi. Adam bebekten öncede böyleydi. Yani adamin karakteri sorumsuz. Bebek ile degisir diye, bebegide kurban ettiler![]()
Ikimiz de 30 yasindayiz. Oyun bagimliligi yasa da bakmiyor sanirimBence bu konudaki erkek en fazla 21-22 yasinda. Ergen bir kisi. Sorumluluk bilinci sifir.
Yani beynimin rasyonel tarafi bunu diyor. Yinede diyorum dünyanin en sorumsuz ergeni ol, nasil aglayan bir bebege duyarsiz kalirsin? Kizimda bir ara gazi vardi (sonrada su markasini degistirdik) ve o aglamasi var ya, anlatamam. Aci çektigi o kadar belliydiki. Bende esimde perisandik. Yani o minicik canin aci çekmesine dayanamiyorduk.
Normal insan nasil dayaniyor? Esinin yorgunluktan pert olmasina nasil dayaniyor?
Diyorum ya, keske herkes anne baba olmazsa. Herkes doguruyor diye, sanki bir fürya, birçok kadin, ideal olmayan kosullardada doguruyor. Yazik ya o bebegi. Baba varken, babasiz büyüyor![]()
Evdeki duvarlara guvenim kaldi da ona kalmadiSen bol bol baba egzersizi yaptır. Nasıl mı ? Ayy babası tüm gün seni sordu falan de ay bak sana bi değişik bakıyo sana daha çok gülüyo seni daha çok seviyo falan de. Erkekler saf anacım kanıyolar hemen kıyamam![]()
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Hicbir seye gucum yok. Onu bilgisayariyla ve oyunuyla birakicam. Cocugumun sorumlulugunu omzuma alip yardim etmesi icin Allaha dua edicemO bilgisayarı alıp camdan atardim sahsen. Cok kötü bir adamı baba yapmışsınız
Ben de ,yorumlarda bu kadar normal karsilanmasi hakkinda düşündüm.Toplumsal kodlarimiz boyle ve halen besleniyor bu sağliksız zihniyet.Ne zaman anlayacak bazi anneler sehzade yetistirmedigini? Annelerimiz yapti bu hatayi bi nebze ama yeni nesil surdurmesin artik.Yok gayet 30'lu yaşlarda olabilir, o kadar var ki yaşça ilerlediği halde bir türlü olgunlaşmayan erkek sayısı. Biz kadınlarda istemeden besliyoruz bu durumu.
Yorumlarda bile eşlerin yardım etmemesi, bebeğinin altını değiştirmemesi normal karşılanıyor.
Toplumsal bir algı bu aslında, kızımız doğduğu zamanlar eşim yardım edince teşekkür ediyordum sürekli, eşim en son ben sana teşekkür ediyor muyum çocuğumuzla ilgilendiğin için, sen niye teşekkür edip duruyorsun, tabi ki ilgileneceğim demişti. Babalar ilk bebeklik zamanında anne kadar ilgilenir demiyorum ama isterse eşine çok güzel yardımcı olur.
Çok yakın bi erkek arkadaşım 35 yaşlarında
Bebek diye ölürdü yalvarırdı eşine yaşımda geçiyor yapalım diye
Kız bi iki sene eve kedi aldı öyle oyaladı bebek niyetine
Neyse snra hamile kaldı doğurdu, çocuk şuan illallah etmiş durumda bi misafir falan gelsin de birine kitleyim diye pusuda bekliyorum diyo mesaiye falan kalıyo çocuğa bakmamak için
Erkeklerin fıtratında yok heralde
Ben de bunu hayal etmistim nasip olmadi. Cocugumu 1 saat emanet ettigimde besikte ciglik cigliga bagirtildi napayim ben boyle bakiyorum cevabini aldim.Ben akşamları kucagına atıyorum ve kendım bayılıyorum. Dogdugu gunden beri böyle. Sadece gecelerı bazen esım kalkıyor. Zaten butun gun anneyle babaya da ıhtıyacı var. Babası ısten gelınce kıkırdamaya baslıyo evladım. Gulucukler sacıyor. Bıraz buyuyunce burdan vurabılırsın belkı baba oldugunu hatırlar boylece.
Sizinle ayni fikirdeyim. Emanet edip tuvalete bile gitmeyi dusunmuyorum87 günlük çocuga ağlata ağlata uyku eğitimi veren babaya bir şey yaptırmayın zaten. Çok şeyler yazardım ama daha yeni banlandım istemiyorum.
İlgilenmeyin verin kucağına diyecektim size ama uyku eğitimini okuduktan sonra vazgeçtim. Bende de var Bi öküz bunaldığımda kaçıyorum başka odaya gidiyorum işim var diyerek mecbur bakıyor. Ama siz yapmayın en iyisi evde o yokmuş gibi davranın. Annenizi çağırın falan.Sizinle ayni fikirdeyim. Emanet edip tuvalete bile gitmeyi dusunmuyorum