Çocuk baskisi

Benim hastalığım eşimin ailesi bilmiyor oyuzden kendimi çektim kendime küçük dünya kurup yasiyorum

Böyle böyle alışacak bu millet bu durumlara, herkes çocuk yapmak zorunda değil, herkes evlenmek için evlenmek zorunda değil, herkes her geleneksel şeyi yapmak zorunda değil.... Liste uzar gider. İstemiyoruz deyip geçin. Üzerinde duracak birşey yok.

Benim ergen değilim benim sagligimdan dolayı kapatıyorum düzgün konuşursan sevinirim
Bir de bayıl istersen feriha. Ne kadar çıtkırıldımsınız ya bu kadar hassas olmayın hayatta daha ne dertler gelecek başımiza o zaman siz yıkılırsınız güçlü olsun psikolojiniz

Bu sorular baskılar siz önünü ciddi anlamda kesmezseniz bitmez maalesef.
Aynısını kayınvalidem ve çevresinden kendimde yaşadım ve anladıkları dilden cevap verdim. En son ne kadar ayıp sizene bizim yatak odamızdan dediğimde bıçak gibi kesildi kimse bir daha soramadı

Kendinizi eve kapatmayın bu tarz insanlar birinciyi doğursanız da hamileyken de zehir eder ikinci neden yok diye de. Siz saygı çerçevesinde gereken cevabı verin. Boşverin.

Bir de bayıl istersen feriha. Ne kadar çıtkırıldımsınız ya bu kadar hassas olmayın hayatta daha ne dertler gelecek başımiza o zaman siz yıkılırsınız güçlü olsun psikolojiniz
Konim

Konuma yazma lütfen siz ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma

Konim

Konuma yazma lütfen siz ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma
Anlatmadan nereden bilebiliriz? Çocuk baskısı var dedjn eve kapandım dedin. Dolayısıyla çocuk baskısından eve kapandın sandım. Hasta olduğunu sonradan söyledin. Konunu düzenle istersen biraz daha detaylı anlat

Arkadaşım part part anlatıyorsun ne hastaligin var ? Hani millet meyi öğrenmesinden korkuyorsun

Çocuk baskısından neden kendimi eve kapatim Allah aşkına

Çocuk baskısından neden kendimi eve kapatim Allah aşkına
Bende milletin dediklerine neden bu kadar takılınır anlayamıyorum verir cevabını geçersin konusu geçerse arkadan dedikodun yapılırsa da yapılsın amannn
Bilmiyorum benim umrumda olmaz ki benim anne olmak isteyip olmadığım dönemim oldu o zaman bile takmadım siz zaten istemiyormussuz bu kadar takılmak neden

Siz de aslında olsun istiyorsunuz sanırım ama korkuyorsunuz. Gerçekten dümdüz kendinizden emin çocuk istemiyor olsanız boşverin ne takıyorsunuz derdim. Hastalığınız nedir? Kadınsal bir şey mi?

Çok çocuk sevmek istiyorsanız siz yapın bir tane biz şu an düşünmüyoruz demiştim konu bir daha açılmadı
Net olun kırılırlar üzülürler diye düşünmeyin hatta gerekirse kırın ki bi daha bu kadar mahrem konular hakkında yorum yapma hadsizliğinde bulunmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…