- 28 Mart 2025
- 1.097
- 604
- 38
- Konu Sahibi siyah_puding
-
Benim hastalığım eşimin ailesi bilmiyor oyuzden kendimi çektim kendime küçük dünya kurup yasiyorumBenim eşimin ailesinden daha cahil yok ki düşünün benim yaşımda kadınlar okuma yazma bilmiyor bunlar elitlerim görümcelerim siz cahil görmemişsiniz ben bunları bile idare ediyorsam. Cahil ya da değil söz konusu sosyal şeyler olunca hepimiz bir noktada aynıyız toplum olarak kalp kirmadan ergence küsüp gitmeden gülerek konuyu kapatmak zor değil
Bir de bayıl istersen feriha. Ne kadar çıtkırıldımsınız ya bu kadar hassas olmayın hayatta daha ne dertler gelecek başımiza o zaman siz yıkılırsınız güçlü olsun psikolojinizBenim ergen değilim benim sagligimdan dolayı kapatıyorum düzgün konuşursan sevinirim
Arkadaşım part part anlatıyorsun ne hastaligin var ? Hani millet meyi öğrenmesinden korkuyorsunBenim hastalığım eşimin ailesi bilmiyor oyuzden kendimi çektim kendime küçük dünya kurup yasiyorum
Böyle böyle alışacak bu millet bu durumlara, herkes çocuk yapmak zorunda değil, herkes evlenmek için evlenmek zorunda değil, herkes her geleneksel şeyi yapmak zorunda değil.... Liste uzar gider. İstemiyoruz deyip geçin. Üzerinde duracak birşey yok.
KonimBir de bayıl istersen feriha. Ne kadar çıtkırıldımsınız ya bu kadar hassas olmayın hayatta daha ne dertler gelecek başımiza o zaman siz yıkılırsınız güçlü olsun psikolojiniz
Bir de bayıl istersen feriha. Ne kadar çıtkırıldımsınız ya bu kadar hassas olmayın hayatta daha ne dertler gelecek başımiza o zaman siz yıkılırsınız güçlü olsun psikolojiniz
Konuma yazma lütfen siz ne yaşadığımı bilmeden yorum yapmaBir de bayıl istersen feriha. Ne kadar çıtkırıldımsınız ya bu kadar hassas olmayın hayatta daha ne dertler gelecek başımiza o zaman siz yıkılırsınız güçlü olsun psikolojiniz
Anlatmadan nereden bilebiliriz? Çocuk baskısı var dedjn eve kapandım dedin. Dolayısıyla çocuk baskısından eve kapandın sandım. Hasta olduğunu sonradan söyledin. Konunu düzenle istersen biraz daha detaylı anlatKonim
Konuma yazma lütfen siz ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma
Tamam.Konuma yazma lütfen siz ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma
Arkadaşım part part anlatıyorsun ne hastaligin var ? Hani millet meyi öğrenmesinden korkuyorsun
Çocuk baskısından neden kendimi eve kapatim Allah aşkınaAnlatmadan nereden bilebiliriz? Çocuk baskısı var dedjn eve kapandım dedin. Dolayısıyla çocuk baskısından eve kapandın sandım. Hasta olduğunu sonradan söyledin. Konunu düzenle istersen biraz daha detaylı anlat
Bende milletin dediklerine neden bu kadar takılınır anlayamıyorum verir cevabını geçersin konusu geçerse arkadan dedikodun yapılırsa da yapılsın amannnÇocuk baskısından neden kendimi eve kapatim Allah aşkına
Herkesin sorunlarla baş etme süreci aynı değil ergenlik ile alakası yok ki bununAy kendini eve kapatmak ne ya ne kadar ergence hareketler
"yatak odamdan çıkın!" demeniz yeterli gelmiyor mu?Arkadaşlar ben besyillik evliyim eşimin ve benim ailem sürekli çocuk meselesini açıp baskı kuruyorlar neymiş biyolojik yaşım geciyormus sağlık probleminden dolayı istemiyorum eşimde sorun etmiyor lütfen akıl verin bana
Çok çocuk sevmek istiyorsanız siz yapın bir tane biz şu an düşünmüyoruz demiştim konu bir daha açılmadıArkadaşlar ben besyillik evliyim eşimin ve benim ailem sürekli çocuk meselesini açıp baskı kuruyorlar neymiş biyolojik yaşım geciyormus sağlık probleminden dolayı istemiyorum eşimde sorun etmiyor lütfen akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?