Çocuk baskisi

siyah_puding

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
1.097
609
38
Arkadaşlar ben besyillik evliyim eşimin ve benim ailem sürekli çocuk meselesini açıp baskı kuruyorlar neymiş biyolojik yaşım geciyormus sağlık probleminden dolayı istemiyorum eşimde sorun etmiyor lütfen akıl verin bana

Nasıl bir akıl istiyorsunuz?
Tabi ki aileler torun sevmek isteyebilir, arzu edebilir ama bu sizin tercihiniz.
Eşiniz ile yan yana gelip, kim bu konuyu açarsa “biz istediğimiz zaman evlat sahibi olacağız, bu konu ile alakalı daha fazla sıkıştırılmak istemiyoruz. Sizden saygı bekliyoruz” bitti.
Çocuk değilsiniz. Aileler istediği kadar cahil olsun, laf anlamaz olsun. Siz eşinizle el ele verip susturacaksınız insanları. İnek değilsiniz siz, evlendiniz diye doğurmak zorunda değilsiniz. Çocuk isteyen kendi doğursun.

Bende insanlardan uzaklaştım eşimin koyunde dedikodu etmişler düşünün artik

Çocuk sadece sizin vereceğiniz bi karar.Direkt daha düşünmüyoruz diyin hemen lafı kapatın.İlerde çocuk düşünseniz bile halen düşünmüyoruz diyin .Çünkü o zaöanda daha olmadı mı derler.Kimin ne dediğini hiç önemsmeyin.İnsanlar her zaman konuşur

Bende insanlardan uzaklaştım eşimin koyunde dedikodu etmişler düşünün artik
İnsanların ağzı çorba değil. B*k yesinler deyip geçeceksin. Utanmıyolarsa bi gece yatak odamıza da çağıralım bari diyceksin. Bunu aklına takmana bile gerek yok

Kendimi eve kapattım eşimin ailesiyle kendi ailemle gorusmuyorum

İnsanların ağzı çorba değil. B*k yesinler deyip geçeceksin. Utanmıyolarsa bi gece yatak odamıza da çağıralım bari diyceksin. Bunu aklına takmana bile gerek yok
Ben eşime dedim saygısızlık edersem bil diye takmiyorum sağlığıma bakıyorum bebeğim karnimda ölse bu yaşta evlat acısını yasayimmm

Kendimi eve kapattım eşimin ailesiyle kendi ailemle gorusmuyorum
kendinizi eve kapatmayın.İnsanların soruları asla bitmez ilk olur 2.ne zaman derler sürekli konuşacak bi şeyler bulurlar.çocuk bakımk öyle kolay değil.Çok çok büyük bir sorumluluk onun bunun demesine bakmayın.Siz ne zaman isterseniz o zaman yapın

Ben aslında çocuk istemiyorum yani ikinciyi. Oğlum 7 yaşında. Bize de baskı yapıyorlar. Biz anlaştık eşimin memleketinde eşim istemiyorum diyor benim memleketimde ben istemiyorum diyorum. Mesela eşimin memleketinde bana çocuk dediklerinde ben istiyorum eşim istemiyor diyorum. Sen ikna et diyorlar ben de yakında tecavuz edecegim zaten diyorum kahkaha gülmek derken yeni konuya geçiliyor milletin sizi çok da taktığı yok konuşulacak konu yok bu yüzden gündem sizsiniz. Dalgaya vurun gülün güldürün takmayın bu kadar

Ben iyi anne olabilirim ama çocuğa sevgi vermedikten Sonra dogurmanin ailemi yok

Cahil insanlara anlatamassiniZki

Benim saglimi etkiliyor bunlar oyuzden

Cahil insanlara anlatamassiniZki
Benim eşimin ailesinden daha cahil yok ki düşünün benim yaşımda kadınlar okuma yazma bilmiyor bunlar elitlerim görümcelerim siz cahil görmemişsiniz ben bunları bile idare ediyorsam. Cahil ya da değil söz konusu sosyal şeyler olunca hepimiz bir noktada aynıyız toplum olarak kalp kirmadan ergence küsüp gitmeden gülerek konuyu kapatmak zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…