- 21 Ekim 2021
- 9
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi Yasemin190734
-
Ne şekilde yardımcı olmak istiyorsunuz ?Merhabalar
Ihtiyaci olan, yeni hamile çocuk bekleyen birine yardımcı olmak istiyorum. Siz olur yakınınız olur ilgilenenler irtibata geçebilir mı
Teşekkürler
Hadi x kisi size guvendi diyelimHanımefendi insanlara bu kadar güveninizi yitirdiniz diye bilip bilmeden önyargıyla yaklaşmayın. Bi adagim vardı, bunu gerceklestirmek için yazdım. Ihtiyacı olan biri görür irtibata geçer diye, yardim yapma mesajı atarak nasıl bi dolandırıcılık yapılabilir acaba ? Işiniz gücünüz yok herhalde, biraz yararlı şeylerle uğraşıp hobi falan edinmenizi dilerim. Iyi akşamlar
Sma hastası çok bebek var onlara yardım yapsanız ne güzel olurHanımefendi insanlara bu kadar güveninizi yitirdiniz diye bilip bilmeden önyargıyla yaklaşmayın. Bi adagim vardı, bunu gerceklestirmek için yazdım. Ihtiyacı olan biri görür irtibata geçer diye, yardim yapma mesajı atarak nasıl bi dolandırıcılık yapılabilir acaba ? Işiniz gücünüz yok herhalde, biraz yararlı şeylerle uğraşıp hobi falan edinmenizi dilerim. Iyi akşamlar
Yooo yasadigim ulkede ilahiyat diye bi bolum yokAdagi gerçekleştirecek yerle ilgili öğüt falan verdiğinize göre sanırım ilahiyat falan mezunsunuz herhalde. Ben değilim ama adakta önemli olan veren kisinin niyettir, önce bi bunu öğrenin.
Birisi cevap verdiğinde mail geldiği için girip bakıyorum, belki ihtiyaç sahibi biri yazmıştır diye. Söyleyecekleriniz bittiyse baska mesaj yazmayıp meşgul etmezseniz çok sevinirim beni.
Mahallenizin muhtarına haber verinMerhabalar
Ihtiyaci olan, yeni hamile çocuk bekleyen birine yardımcı olmak istiyorum. Siz olur yakınınız olur ilgilenenler irtibata geçebilir mı
Teşekkürler
Merhaba, iyi niyetiniz için Allah razı olsun. Ancak bu sitede bu tarz yardımlaşma konuları yasak.Merhabalar
Teşekkürler
Haklisiniz ancak yurtdışında yaşıyorum zaten o yüzden foruma yazdım. Haftasonu türkiye ye geleceğim 3 4 gunlugune. Birisi çıkarsa geldiğimde gorusebilirim diye dusundum.Mahallenizin muhtarına haber verin
O mutlaka bulacaktır birini
Böyle yerler pek uygun yerler değil maddi yardım yapmak için
İyi niyetinizi suistimal ederler diye uyarmak istedim ben deHaklisiniz ancak yurtdışında yaşıyorum zaten o yüzden foruma yazdım. Haftasonu türkiye ye geleceğim 3 4 gunlugune. Birisi çıkarsa geldiğimde gorusebilirim diye dusundum.
Mesajınız için teşekkürler. Görüştüğümde anlarım diye düşünüyorum karşımdaki kişinin durumunu, dolandirilacagimi düşünmüyorum o yüzden. Yine de türkiye de yaşasam tabi ki muhtarlığa giderdim ancak kısıtlı zamanda ülkeme geldiğimde yurtdisindakilerdense ülkemde birine faydam dokunsun isterim. Iyi akşamlar diliyorum, selamlarimlaİyi niyetinizi suistimal ederler diye uyarmak istedim ben de
Yine de ben bi dolandırılayım, param amacına ulaşmasın önemli olan benim niyetim derseniz siz bilirsiniz tabi ki
Niyetlenmişken bari doğru kişiye gitsin isterdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?