Cocuk bekleyen yeni hamileye yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasemin190734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2021
9
4
1
35
Merhabalar

Ihtiyaci olan, yeni hamile çocuk bekleyen birine yardımcı olmak istiyorum. Siz olur yakınınız olur ilgilenenler irtibata geçebilir mı

Teşekkürler

Merhabalar

Ihtiyaci olan, yeni hamile çocuk bekleyen birine yardımcı olmak istiyorum. Siz olur yakınınız olur ilgilenenler irtibata geçebilir mı

Teşekkürler
Ne şekilde yardımcı olmak istiyorsunuz ?
Kıyafet, eşya vs.
İnsanlar ona göre ulaşsın size.

Canım yardımda bulunacağın çok Bebek çok hasta çok yokluk çeken insan var . Senin burda ne işin var

Merhabalar

Gerçekten ihtiyacı olan hamile olan birine, yardımcı olmak istiyorum. Cevremde yok su an, bu yüzden buraya yazdım.

Neden hamile olan birine yardımda bulunmak istiyorsun kii

Canan hanım kusura bakmayın, çok fazla burda mesajlasacak vaktim yok benim. Içimden öyle geldi, eğer tanıdığınız biri varsa yönlendirebilirsiniz yoksa iyi akşamlar diliyorum

Valla ben olsam direk dolandiricimi ne diye dusunurum
Malumunuz devir degisti
Yardim yapilacak sadaka verilecdk yerler varken burasi yani nebilim sacma
Ustelik yeni uye
Mune

Hanımefendi insanlara bu kadar güveninizi yitirdiniz diye bilip bilmeden önyargıyla yaklaşmayın. Bi adagim vardı, bunu gerceklestirmek için yazdım. Ihtiyacı olan biri görür irtibata geçer diye, yardim yapma mesajı atarak nasıl bi dolandırıcılık yapılabilir acaba ? Işiniz gücünüz yok herhalde, biraz yararlı şeylerle uğraşıp hobi falan edinmenizi dilerim. Iyi akşamlar

Hadi x kisi size guvendi diyelim
Siz nasil guvenebileceksiniz kardesim
Ben simdi size kalkip hamileyim kocam terketti diye yalanlar soylesem nerden bileceksiniz dogru olup olmadigini
Adak buradami gerceklestirilir Allah askina etrafda yoksa gerekli yerler var hic kimse bulamadiniz kadin siginmaya gidin orada mutlaka vardir birisi

Sma hastası çok bebek var onlara yardım yapsanız ne güzel olur

Adagi gerçekleştirecek yerle ilgili öğüt falan verdiğinize göre sanırım ilahiyat falan mezunsunuz herhalde. Ben değilim ama adakta önemli olan veren kisinin niyettir, önce bi bunu öğrenin.

Birisi cevap verdiğinde mail geldiği için girip bakıyorum, belki ihtiyaç sahibi biri yazmıştır diye. Söyleyecekleriniz bittiyse baska mesaj yazmayıp meşgul etmezseniz çok sevinirim beni.

Yooo yasadigim ulkede ilahiyat diye bi bolum yok
Neyse kolay gelsin size ozaman
Ciao bella

Merhabalar

Teşekkürler
Mahallenizin muhtarına haber verin
O mutlaka bulacaktır birini
Böyle yerler pek uygun yerler değil maddi yardım yapmak için

Merhabalar

Teşekkürler
Merhaba, iyi niyetiniz için Allah razı olsun. Ancak bu sitede bu tarz yardımlaşma konuları yasak.

Muhtarlığınıza gidip yardım etmek istediğinizi söylerseniz yardımcı olurlar. Sanal ortamda güvenip de nasıl yardım edeceksiniz.

Mahallenizin muhtarına haber verin
O mutlaka bulacaktır birini
Böyle yerler pek uygun yerler değil maddi yardım yapmak için
Haklisiniz ancak yurtdışında yaşıyorum zaten o yüzden foruma yazdım. Haftasonu türkiye ye geleceğim 3 4 gunlugune. Birisi çıkarsa geldiğimde gorusebilirim diye dusundum.

Haklisiniz ancak yurtdışında yaşıyorum zaten o yüzden foruma yazdım. Haftasonu türkiye ye geleceğim 3 4 gunlugune. Birisi çıkarsa geldiğimde gorusebilirim diye dusundum.
İyi niyetinizi suistimal ederler diye uyarmak istedim ben de
Yine de ben bi dolandırılayım, param amacına ulaşmasın önemli olan benim niyetim derseniz siz bilirsiniz tabi ki
Niyetlenmişken bari doğru kişiye gitsin isterdim ben

Mesajınız için teşekkürler. Görüştüğümde anlarım diye düşünüyorum karşımdaki kişinin durumunu, dolandirilacagimi düşünmüyorum o yüzden. Yine de türkiye de yaşasam tabi ki muhtarlığa giderdim ancak kısıtlı zamanda ülkeme geldiğimde yurtdisindakilerdense ülkemde birine faydam dokunsun isterim. Iyi akşamlar diliyorum, selamlarimla

Kurallar gereği ayni ve nakdi yardım konuları açılması yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…