Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla psk cocuk sorumlulugunu kaldiramiyorsa kaldirana kadar yapilmasin
yargilamak degil
benim düsüncem bu
benimde kizim 4 aylik
bu hanim gibi cumleler kurmadim
benimde zor zamanlarim cok
cözüm ariyorum
bu olay böyledir
oyle biktimmmmmmmmmmm lafi
bana cok ters geldi
ayrica yorum özgürlügü var
sizde beni yargiliyorsunuz
haaa ben emek vermiyorum yani sizlerb büyük annesiniz alkış kıyamet size ne salak insanlar var ya son sözüm bu
İlk oğlum üç yaş üç aylıkken ikinciye hamile kaldım. Çünkü üç yaş harika bı yaş. Bez bitmiş uykusu düzene girmiş kendi kendine uyur. Konusmaya başlar. En yakın arkadaşın olmuştur artk. Her yere sorunsuz gidersiniz artık. O zaman bebeklikte yasadigin sıkıntılar unutulur ki yenisi gelirarkadaşlar benim derdim kızım ya çocuk büyütmak çok zormuş gerçekten kızım 8.5 aylık ve sürekli dişi çıkıyor eee haliyle çok huzursuz çok iştahsız çok mutsuz tabi onunla beraber bende dün inanır mısınız hiç uyumadım desem yeri var otuz kere kalktım durdum hele gurbetteysen 2 saat bırakıp kafanı dinleyemiyorsan bi de sürekli kucakta olmak istiyor ya da ayakta okadar bezdim ki bu çocuğun sıkıntılarından. acaba sadece benimki böyle eğer öyleyse insanlar 2.çocuğu yapmaya nasıl cesaret ediyo anlamadım ben ya
bi daha yapmayı düşünmüyorum zaten ben ya
Korkutmus olmayim. İki yasidna konuşmaya başladı. Henüz iki buçuk değil. Her şeyi konuşuyor. Maşallah. Büyük oğlum geç konuşmuştu. Konuşmasina rağmen anlamsız mizirdanmalar hiç bitmedicanım kimi çocuk zordur.kimi kolay.nasıl büyüdüğünü anlayamassın.
ama seninkide zor sanırım.ben de nerdeyse kendim büyüttüm şimdiye kadar.1 yaşını geçti
halada gece sık kalkar.yemeğini zor yer.eşinden yardım alabilirsen rahatlarsın
genelde akşamları pilim bittiğinde eşim yedirir yemeğini.oynar,ilgilenir.bende iki soluk alırım
açıkçası bizimki ilk doğduğundada aynıydı.ne anakucağında,ne yerde dururdu,
kimi anne çok şanslı oluyor.o yüzden ben büyüdükçe rahatlıyorum.oturmaya başladı rahatladım
emekledi biraz daha rahatladım,şimdi yürüyor daha da rahatladım
şimdide konuşmaya başlayınca derdini anlatacak.ve anlamsız mızırdanmalarıda bitecek diye bekliyorum
Allah yardımcın olsun
Cocuk 10 yasina gelmis.Konunun tarihine bakinZaman zaman bunalmaniz normal ama biz o donemdeyken yavrumun çok daha büyük sağlık problemleri vardı. O yüzden dış huzursuzlugunu hiç dert olarak göremedim. Sağlıklı bir yavrunuz olduğuna şükredin. Bunlar hep gelip geçici. Eşinizi biraz yükünüzü alması konusunda teşvik edin. Az da olsa kendinize ait zamanınız kalırsa bu kadar zor gelmez diye dusunuyorum .
Maddi durumu iyi olup bakıcısı olan çalışan anneler çocuktan mı kaçıyor yani?? Yuuuh..her anne uykusuz geceler çekiyor. zor tabi zor olmaz mı. bebekliği ayrı zor. büyüklüğü ayrı zor. 8.5aylık çocuk annesi olarak uykusuz kalmanız normal.
ne kadınlar var günde 1 saat uykuya razı sırf evlat sahibi olabilmek için.
çalışan annelerin çoğunu tenzil ederim ama bir azınlık grup da var ki resmen evde çocuğa bakmak zor geldiği için bakıcı tutup erkenden iş başı yapıyorlar. işten izin alma imkanı var, maddi durumu da var ama 2aylık bebeğini kaynanaya bırakıp giden kadın da var. zor diyor. zor tabi... ne bekliyorsun ki...
çocuk bu ya, ağlar zırlar, yarın yürümeye başlar evi döker, konuşmaya başlar susmaz, biraz büyüyünce saygısızlık da eder, her lafına laf da yetiştirir.... çocuk bu yani. onu hamur gibi sabırla yoğurmak, güzellikleri, saygıyı, sevgiyi.... öğretmek bizim görevimiz.
herkes anne olmak zorunda değil. bu kadar zorlanıyorsan 2. çocuk yapma. Allah bu yavruna uzun ömür versin. bakabileceğin kadar çocuk derken sadece maddi olarak değil psikolojik olarak da bakabileceğin kadar çocuk yapacaksın.
Belki ikinci olmuşturCocuk eşek kadar olmustur.Yorum yazmayin hanimlar 10 yillik konuya
10 yasina gelmis evet eminim skntilari bitmemistirCocuk eşek kadar olmustur.Yorum yazmayin hanimlar 10 yillik konuya
Bunu demeye gelmiştimCocuk eşek kadar olmustur.Yorum yazmayin hanimlar 10 yillik konuya