- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bence sizinki normal ama 5 değilde daha erken yatıp 4 te kalksa keşke :)
Hekesler çok biliyor da ondanSelamlar arkadaslar.
oglum 11aylik dogdugundan beri uyku konusunda bi düzen tuturamadik. Taki su son 1-2 aydir. Oglumu günde 2kez yatiriyorum biri Saat öglen 11gibi yarim Saat uyuyup kalkiyor biride 3bucuk 4gibi yatiyor ama bu uykudan kalkmak istemiyor ben 5de kendim kaldiriyorum 8e kadar oturuyoruz sonra gece uykusuna yatiriyorum. Konuma gelince 2gün önce saat 5de kaldirirken annem bizdeydi amann Allahim kiyametleri kopardi. Cocuk uyartilirmiymis korkarmis zayiflarmis böle. Kendi zevkim icin cocugu uyartiyormusum neler neler....
bana emir verdi bu cocuk 3den sonra uyutulmiyacakmis ee dün denedim inanin 6ya kadar zor dayandi cocuk yorgun düstü 6da uyudu. Bide size sorayim simdi sizce bnm yaptigim mi okey yoksa annemin dedigi mi. Ve anneme bu bnm cocugum karisma diyemiyorum baska dille nasil anlatabilirim¿
Hekesler çok biliyor da ondan
hele hele teyzeler
Sen kimseyi dinleme kendi düzenini oturtturDün oglum 6da uyudu inanin 2de kalkti gece sabah 8de uyudu ta oda yarim Saat bu dahami iyi simdi
benim annem de tam tersi kızım azıcık huysuzlansın ayy uykusu geldi yatır
ki uykuya çok çok düşkün değil oyun oynamayı daha çok seviyor
iyice yorulacak ki uykusu gelsin
anne diyorum yok anlıyorum uyumaz şimdi o annem de yok yok sen bilmiyorsun!!!uykusu geldi onun der
ben de götürürüm yatırmaya fazla inatlaşmış olmamak için sonuç kızım asla uyunmaz yatakta tepinir resmen uçar kaçar uyumamak için
niyeyse annelerimiz bizim anne olduğumuzu kabullenemiorlar galiba, ya da o sorumluluğu alabileceğimize mi inanmıyorlar, tecrübesizliğimizden dolayı mu korkuyorlar bilemem
Selamlar arkadaslar.
oglum 11aylik dogdugundan beri uyku konusunda bi düzen tuturamadik. Taki su son 1-2 aydir. Oglumu günde 2kez yatiriyorum biri Saat öglen 11gibi yarim Saat uyuyup kalkiyor biride 3bucuk 4gibi yatiyor ama bu uykudan kalkmak istemiyor ben 5de kendim kaldiriyorum 8e kadar oturuyoruz sonra gece uykusuna yatiriyorum. Konuma gelince 2gün önce saat 5de kaldirirken annem bizdeydi amann Allahim kiyametleri kopardi. Cocuk uyartilirmiymis korkarmis zayiflarmis böle. Kendi zevkim icin cocugu uyartiyormusum neler neler....
bana emir verdi bu cocuk 3den sonra uyutulmiyacakmis ee dün denedim inanin 6ya kadar zor dayandi cocuk yorgun düstü 6da uyudu. Bide size sorayim simdi sizce bnm yaptigim mi okey yoksa annemin dedigi mi. Ve anneme bu bnm cocugum karisma diyemiyorum baska dille nasil anlatabilirim¿
uyku saatlerı banada duzensız geldı...5 te kalkıp 8de tekrar akşam uykusuna yatması uygun degıl....4 te kalkmalı.4 te kalkmak ıcın 2 yada 2.30 da yatmalı....
her çocuk bır degıl tabıkı...ama bır düzen sart....çocuğun uyandırılmasını bende doğru bulmuyorum....ama en fazla 2 saat uyursa zaten kendı kalkar dıye dusunuyorum
Bnm oglan gündüzleri hic 2saat uyumaz iste en fazla 1saat buda zorluyor beni brz.
Yanliz dglim demekki anlamiyorum. Benim oglumda cok hareketli Insallah uykusu düzene girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?