cocuk büyütürken neden herkes karisiyor

sevgidendir demek lazım.bu günleerin kıymetini bilin anneniz yanınızda sağlıklı

Her cocugun uyku duzeni farklidir biz ne desk bos, benim kizim da bir ara gunduz yatip kalkmak bilmiyordu gece de 1 e kadar ocuk gibi oturuyordu. Uyandiriyordum yani napalim gece uykusu daha onemli.

Ben annem bile olsa böyle konularda çok sertim. Gece uykusu dışında uykular kısa süreli olmalı sağlıklı olan budur.

Her çocuk farklıdır ve her çocuğuk için en iyisini annesi bilir. Annemle bende çok inatlaşırız bazen kırılır bana. Ama kusura bakmasın orda burda cikom çok disiplinli çocuk şunu yapıyor şöyle büyüyor diye anlatmayı biliyor onun doğru bulmadığı şeyleri uygulayarak oldu bu.

Çocuğun çorbası na bakıp aaa hiç tadı tuzu yok yazık çocuğa az tuz koy diye benle dünya kavga eden annem. Oğlum büyüdü bizim yemeklerden yiyor artık beni telefonla arar. Çikomm varya çocuklara hiiiic tuz vermemeliymiş verilirse şöyle olurmuş. Televizyonda doktor dedi. Sınır küpü oluyorum resmen ya Ozman sana 50 kere anlattım doktor ne bilir dedin şimdi benle derdin ne.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…