- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
sevgidendir demek lazım.bu günleerin kıymetini bilin anneniz yanınızda sağlıklıSelamlar arkadaslar.
oglum 11aylik dogdugundan beri uyku konusunda bi düzen tuturamadik. Taki su son 1-2 aydir. Oglumu günde 2kez yatiriyorum biri Saat öglen 11gibi yarim Saat uyuyup kalkiyor biride 3bucuk 4gibi yatiyor ama bu uykudan kalkmak istemiyor ben 5de kendim kaldiriyorum 8e kadar oturuyoruz sonra gece uykusuna yatiriyorum. Konuma gelince 2gün önce saat 5de kaldirirken annem bizdeydi amann Allahim kiyametleri kopardi. Cocuk uyartilirmiymis korkarmis zayiflarmis böle. Kendi zevkim icin cocugu uyartiyormusum neler neler....
bana emir verdi bu cocuk 3den sonra uyutulmiyacakmis ee dün denedim inanin 6ya kadar zor dayandi cocuk yorgun düstü 6da uyudu. Bide size sorayim simdi sizce bnm yaptigim mi okey yoksa annemin dedigi mi. Ve anneme bu bnm cocugum karisma diyemiyorum baska dille nasil anlatabilirim¿
nasıl uyutuyorsunuz??
Anlamadim??Çocuğu uyartma, uyandır!
Besigine yatiriyorum kendi uyuyor yada salliyorum
Ben annem bile olsa böyle konularda çok sertim. Gece uykusu dışında uykular kısa süreli olmalı sağlıklı olan budur.Selamlar arkadaslar.
oglum 11aylik dogdugundan beri uyku konusunda bi düzen tuturamadik. Taki su son 1-2 aydir. Oglumu günde 2kez yatiriyorum biri Saat öglen 11gibi yarim Saat uyuyup kalkiyor biride 3bucuk 4gibi yatiyor ama bu uykudan kalkmak istemiyor ben 5de kendim kaldiriyorum 8e kadar oturuyoruz sonra gece uykusuna yatiriyorum. Konuma gelince 2gün önce saat 5de kaldirirken annem bizdeydi amann Allahim kiyametleri kopardi. Cocuk uyartilirmiymis korkarmis zayiflarmis böle. Kendi zevkim icin cocugu uyartiyormusum neler neler....
bana emir verdi bu cocuk 3den sonra uyutulmiyacakmis ee dün denedim inanin 6ya kadar zor dayandi cocuk yorgun düstü 6da uyudu. Bide size sorayim simdi sizce bnm yaptigim mi okey yoksa annemin dedigi mi. Ve anneme bu bnm cocugum karisma diyemiyorum baska dille nasil anlatabilirim¿
Sallıyorsanız uyandığında tekrar sallayın 2 saate tamamlayın uykusunu alsın yada oyle bır ayarlayınkı oğlen 4te kalsın.tekrar 8de uyusun....yavaş yavaş alısr düzene gırer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?