Çoçuk çoçuk çoçuk

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.368
548
29
Artık kuzenlerle konusmaya korkuyorum. Yahu zaten gün boyu cocuklayız çocukla ilgileniyoruz. Bi arıyorum alo diyorum başlıyor "cocuk kustu cocuk sıçtı cocuk yaramaz" bı insan bunu 500 defa söylermi ayni kişiye tamam anladım sevıyosub çocuğunu ama birqzda kendimizden konusalım degilmi? Yeterince yoruluyoruz beynimiz sureklı onunla meskul. Ama biraz kendımızıde hatırlayalım. Seytan Dior hepsıni engelle gitsin. Ya bikere telefonda konuşurken "oglum aguu ciiikk " diye oyun oynarmı Ayıp ya .bikere bu bana saygısızlık totona takmıyosan kapat şu nalet telefonu diorum kapatmıyorda. Bi iki dakka geçiyo yine aynı hareketler. Yıne bozulan sinirlerim. Bazı insanlar gerçekten b.kunu çıkarıyor böyle seylerın

Bazı kadınlar tek doğuranın kendisi olduğunu sanıyor .
Ama siz de bu kadar şikeytçiyseniz biraz uzaklaşmakta fayda var.
Kuzenım sonuçta hemen silip atamıyor insan ama ben uyardım aynı şeyler tekrar edildi. Artık aramam ya tövbeler olsun. Bazen bu cocugu 1 yıl bekledi cok üzüldü ondan böyle dıe düşünüp vicdan yapıyorum ama. Sonuçta oldu işte neden hala böyle DİE kendimi yiyorum. Önceden hep kendimizden konuşurduk dertlesırdık kahkaha atardık ama simdi oyle degıl hep cocuk mevzusu hepte anlattığı şeyler

Keske bikere yapsaydi bısı dememkı defalarca yaptı :)) telefonu kapatalım ilgilen diorum kapatmıyorda .benım bebegım baktım durmuyor kapatırım telefonu sonra konuşalım derim. Ama kuzen öylede degıl çocuğu durduğunda bile aynı şeyi yapıyor. Ve sürekli aynı şeyleri anlatmasından sıkıldım. Ezbere biliyorum artık çocuğu hep kusuyor hemde yarım su bardağı hep aç hep mama yemiyor :)) sürekli aynı seyler

Sizin çocuğunuz var mı? Birden bunu sormak geldi aklıma.
Konuda bahsettiğinize göre var sanırım.

Ben şahsen tabii hiç böyle davranmadım davranına da denk gelmedim sanırım, çevremde yok en azından.
Çocuklu arkadaşlarımla ve aile bireylerimle tabii ki çocuklar ne yapıyor nasıllar faslı konuşuyoruz, sonrasında da kendi konuşacağımız konulara dönüyoruz.
Genelde çocuklarımı oyuna adapte ettikten sonra telefon görüşmesi yapacaksam yapıyorum, aksi halde eşimi bekliyorum ki, o çocukları oyalarken ben rahat konuşayım.
Çünkü mümkünatı yok, ben telefonla konuşurken illa birinden birisi "annnneaaaa" nidalarıyla bana koşmasın.... O yüzden kendim müsait ortamı yaratarak telefonlaşıyorum insanlarla.

Kuzeniniz belki gerçekten çok istedi çok bekledi çocuk için dediğiniz gibi ancak, biraz o da abartıyor sanırım.
Aramayın, kendi sinirlerinizi de yıpratmayın o zaman.
En güzel çözüm bu.

Çare az görüşmek ve kısa kesmek

Cocugum var benimde. Ben çocuğumu uyutup öyle konusuyorum kuzenlerle rahat konusabıleyım kafa dağıtayım DİE. Ama benim çocuğum uyurken bu sefer onun çocuğuyla meskul oluyorm. Dediğiniz gibi görüsmemek en iyisi ve evet bence abartıyor. 1yıl sonunda hamile kaldı okadar uzun bi sürede degil sonucta oldi cok sükür bebeği. Biraz kendimizle ilgili konusalım istiyorum ama yok olmuyor yanı

Onun tum hayati suan cocugu olmus kendisiyle ilgili konusacak birseyi yoktur belki eger bebek daha ufaksa zamanla gecer bu durum

Bu konuyu onunla uygun bir ortamda dile getirdiniz mi?
Yüzyüze görüştüğünüzde muhakkak dillendirin, sıkıntınızı belirtin.
Boş yere hayatını sadece çocuğuna adapte olarak geçirmesin, kendisine yazık.
Sonra giden zamanına üzülür.

Hepimiz çocuklarımızı çok seviyoruz ve onlarla geçirdiğimiz zamanlar iyi veya kötü paha biçilemez.
Ama insanın kendisine de zaman ayırması gerekir, dertleşmesi, farklı konularda konuşabilmesi gerekir.
Bu herşeyden öte, sosyal bir ihtiyaç bana göre.

Bendede böyle bir sinir bozucu bir elti var konusu bebeği çok sinsi hiç samimi olmaz
Sürekli maskeli, sürekli yapmacık ve maskeli
Nasıl böyle olmaktan yorulmuyor anlamadım
İnsanın kişiliği bozuk olunca böyle olutormuş
Ay birde çocuğunu düzgün yetiştirmiş olsa ona da yine bir şey demiyeceğim ama çocuğu aptal yetiştirmiş önümüzdeki yiyecekleri alıp yiyor aç kalıyoruz ikisinin eli sıkı çocuk ondan obez çok kısdıklarında ayrıca arsız, ve terbiyesiz ama mali durumları çok iyi ama çocuk olmamış tövbe, tövbe bu çocuk ilerisi için bela

Onun tum hayati suan cocugu olmus kendisiyle ilgili konusacak birseyi yoktur belki eger bebek daha ufaksa zamanla gecer bu durum
5 aylık bebek. Bizde konusuruz cocukla ilgili ama kendimizle ilgili de konusuyoruz bazı arkadaşlarımla hep cocuga takılı kalmıyoruz. Umarım geçicidir cunku gerçekten cok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…