Çoçuk çoçuk çoçuk

:)

5 aylık bebek. Bizde konusuruz cocukla ilgili ama kendimizle ilgili de konusuyoruz bazı arkadaşlarımla hep cocuga takılı kalmıyoruz. Umarım geçicidir cunku gerçekten cok sinir bozucu

ama bana çok normal geldi desem

5 aylık bebek varsa kuzenin hayatında başka bir şey yoksa ne anlatsın ki

yani onun hayatı sadece o bebeğe endeksli

bana bile sürekli çocuk ne yapıyor vs diye soruyorlar benimki ilkokula gidiyor

bilmem okulda iyidir herhalde diyorum

her gün gördüğüm insanlar her gün çocuk soruyor

zira onların hayatları çocuk etrafında dönüyor

kendimizden konuşalım diyorsun ya kuzen kendinden konuşuyor esasen onun hayatı şu an bunlardan ibaret

bir de cidden insan telefonda ne konuşur ki

ben hiç sevmem de bir olay vs olmadan sadece sohbet olsun diye arayıp konuşmayı

Çocuk durmuyordur bir yandan da sizinle konusmak istiyordur veya ayıp olmasın siz bu dusunduklerinizi dusunmeyın diye cocuk durmuyor kapatıyorum dıyemıyor bunun yerıne onu durdurmaya sızınle de konusmaya gayret ediyordur

Bunu bilinçli olarak samimi olmamak adına yapanları kınıyorum.çok itici oluyorsunuz bilesiniz ki karşıdaki kişinin bebeğe ve küçük çocuğu yok ise

Cocugunu cok sevıyodur napsın Cocugundan baska konusabilecegi de birseyi yok demek ki aramayın

Bana çok anormal gelmedi bence de aramayın .ben de şuan hamileyim çocuğum doğduğunda sürekli onunla ilgileneceğim için başka bi meselem olmicak o yüzden telefon edenlere de ne anlaticam çocukla vakit geçiriyorum onu anlaticam . Dinlemek isteyen arasın istemeyen aramasın bu benim düşüncem kimseyi de arayıp niye beni aramıyosun demem

Üfff gerçekten sadece çocuk falan değil de telefonda konuşurken herhangi bir başka şeyle ilgilenen insanın direk telefonu yüzüne kapatasım geliyo benim de.. Zaten çevrem bilir ki hemen "neyse canım sonra konuşuruz öptüm" cümlesi geliyo benden hiç uzatmaz kapatırlar.. Bu tarz bi kaç insan da oldu etrafımda çocuğundan ya da kocasından ya da sevgilisinden başka bişey konuşma yetisi olmayan.. Ya direk arayı açarım fazla muhattap olmam, arayı açamayacağım biriyse de yüzüne karşı muhabbetinden sıkıldığımı biraz başka şeylerle ilgilenmesi gerektiğini söylerim.. darılan kırılan da kendisi bilir.. sonuçta hayatını kısır döngüye sokmuş bi insan bana ne katabilir ki ilişkide, varlığı yokluğu farketmez yani

Benim de böyle bir arkadaşım var sürekli çocuğundan bahsediyor. Daral geliyor sanki bir çocuk onda var.

Aynı dertten muzdaribim , demekki bir tek bana batmıyormuş
Bekarım çocuğum yok
Çocuğu olduktan sonra en yakın arkadaşımı resmen kaybettim
Kızı arıyorum iki lak lak edelim içimiz açılsın diye bebeğinden başka birşey anlatmadığı gibi bana da anlattırmıyor hatta şöyle bir durum oldu bugün arkadaşımdan mesaj gelmiş . Halimi hatrımı soracak sandım . Bir baktım bebeğine aldığı yeni eşyaların resmini atmış içinde bebek bezleri bile var yakın çekim bazı hatunlar anne olunca dünya bebeklerinin etrafında dönüyor sanıyor . Çözümü bir miktar mesafe koyarak buldum eskisi gibi uzun uzadıya konusmuyorum daral geldiği an bir bahane bulup kaçıyorum

Cocuk durmadiginda mecburen agu gugu yapiyorsun. Aglayacagini anliyorsun. Bazen de gercekten konusmak istiyorsun cocuk firsat vermiyor

Ya o yemek olayı dert valla ya :) oğlum bu ara aç yasiyo desem yeri ve dağlara taşlara haykirasim var :))
O ne biliyo musunuz ? Konuşmak istiyoruz ama bı yandan da i göz hep çocukta .Mesela dun çok yakın bir arkadaşım aradı birşey soracak .Yemin ediyorum kızı dinliyorum ama dur oğlum ,yapma oğlum ,ona elleme oğlum diye diye ben utandım artık konuştuğum 1 dk olmamış 3,5 yaainda şuan annemdeyim kardeslerimin odasında ranza var bı bakıyorum oradan Tarzan gibi sallanıyor bir bakıyorum yok kapıyı açıyorum diğer tarafta kapı koluna koala gibi yapışmış kapıyla birlikte geliyor gündüz uyumuyor da gece de ben kimseyi aramak istemiyorum rahatsızlık vermemk için ..

Sizde haklısınız ama gerçekten isteyerek yaomiyoruz .He ben oğlumu anlatmiyorum o ayrı tabi

Ben derdi anlamadım
Ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten

Nasıl bir çocuk için bu kelimeleri kullanabilirsiniz?gerçekten kötüsünüz.

Ben de sırf bu yüzden çok ama çok sevdiğim çocukluk arkadaşımı aramaya çekiniyorum inan ki. Benim evladım yok belki ben de öyle olcam bilemiyorum ama; onu özlediğim için arıyorum ve kızından başka bişey konuşamıyoruz ki.Eminim o farkında değil ama bir süre sonra insana fenalık geliyor.Kendisi de çalışan bir kadın hareketli hayatı var,yani sürekli evde olsa konuşacak şey yok derim ama öyle de değil.Napim ben de daha az arıyorum artık.

Bu kadar laf ettiğiniz çocuk kaç yaşında yani biraz acımasız olmamış mı ??biz de misafirliğe gittiğimiz bazı arkadaşlarımızda çocukları ,ikram ettikleri şeyleri yiyebiliyor ne bileyim hiç sinir olmadım .Oraya sohbete gittiğim için yiyecek varmış yokmuş umursamam yani butirsin ne olacak ki ...
Bu dediğim çocuklar genellikle 8-9 yaşında yani bebek te değil.Annesini sevmeyebikirsiniz ama çocuk için aptal.sinsi vs yakıştırması yapmayın

Kimseyi çocukla meşgulken aramam. Arayacağım tutarsa da çocuk uyurken ararım. Ancak biri beni ararsa açar müsait değilim derim. Eğer karşı taraf konuşmakta ısrarcıysa da çocuğu bir köşeye atıp telefonda lak lak konuşmam. Bir de benimkisi gibi küçükse telefonda konuştuğunu anlamıyor, onunla konuşuyorsun sanıp tepki veriyor. Mecbur bende onun gülücüğüne agusuna tepki veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…