- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Seninde cocugun var ya belki ortak problem ariyodur:)) cok rahatsizsan arama artikCocugu işte :)) hep çocuğuyla ilgili konusuyor :)
Yok kuzum bence bu kız takık :/ biarada kocasına takmıştı.. Düsman basına bı kuzen .telefonlarınıda açmıcam en iyisi bı bahaneyle küsmek :) bisiye taktımı takıyor ortası yok hep abartıSeninde cocugun var ya belki ortak problem ariyodur:)) cok rahatsizsan arama artik
:)Bendede böyle birsinir bozucu bir elti var konusu bebeği çok sinsi hiç samimi olmaz
Sürekli maskeli, sürekli yapmacık ve maskeli
Nasıl böyle olmaktan yorulmuyor anlamadım
İnsanın kişiliği bozuk olunca böyle olutormuş
Ay birde çocuğunu düzgün yetiştirmiş olsa ona da yine bir şey demiyeceğim ama çocuğu aptal yetiştirmiş önümüzdeki yiyecekleri alıp yiyor aç kalıyoruz ikisinin eli sıkı çocuk ondan obez çok kısdıklarında ayrıca arsız, ve terbiyesiz ama mali durumları çok iyi ama çocuk olmamış tövbe, tövbe bu çocuk ilerisi için bela
5 aylık bebek. Bizde konusuruz cocukla ilgili ama kendimizle ilgili de konusuyoruz bazı arkadaşlarımla hep cocuga takılı kalmıyoruz. Umarım geçicidir cunku gerçekten cok sinir bozucu
Bana çok anormal gelmedi bence de aramayın .ben de şuan hamileyim çocuğum doğduğunda sürekli onunla ilgileneceğim için başka bi meselem olmicak o yüzden telefon edenlere de ne anlaticam çocukla vakit geçiriyorum onu anlaticam . Dinlemek isteyen arasın istemeyen aramasın bu benim düşüncem kimseyi de arayıp niye beni aramıyosun dememArtık kuzenlerle konusmaya korkuyorum. Yahu zaten gün boyu cocuklayız çocukla ilgileniyoruz. Bi arıyorum alo diyorum başlıyor "cocuk kustu cocuk sıçtı cocuk yaramaz" bı insan bunu 500 defa söylermi ayni kişiye tamam anladım sevıyosub çocuğunu ama birqzda kendimizden konusalım degilmi? Yeterince yoruluyoruz beynimiz sureklı onunla meskul. Ama biraz kendımızıde hatırlayalım. Seytan Dior hepsıni engelle gitsin. Ya bikere telefonda konuşurken "oglum aguu ciiikk " diye oyun oynarmı Ayıp ya .bikere bu bana saygısızlık totona takmıyosan kapat şu nalet telefonu diorum kapatmıyorda. Bi iki dakka geçiyo yine aynı hareketler. Yıne bozulan sinirlerim. Bazı insanlar gerçekten b.kunu çıkarıyor böyle seylerın
Üfff gerçekten sadece çocuk falan değil de telefonda konuşurken herhangi bir başka şeyle ilgilenen insanın direk telefonu yüzüne kapatasım geliyo benim de.. Zaten çevrem bilir ki hemen "neyse canım sonra konuşuruz öptüm" cümlesi geliyo benden hiç uzatmaz kapatırlar.. Bu tarz bi kaç insan da oldu etrafımda çocuğundan ya da kocasından ya da sevgilisinden başka bişey konuşma yetisi olmayan.. Ya direk arayı açarım fazla muhattap olmam, arayı açamayacağım biriyse de yüzüne karşı muhabbetinden sıkıldığımı biraz başka şeylerle ilgilenmesi gerektiğini söylerim.. darılan kırılan da kendisi bilir.. sonuçta hayatını kısır döngüye sokmuş bi insan bana ne katabilir ki ilişkide, varlığı yokluğu farketmez yaniArtık kuzenlerle konusmaya korkuyorum. Yahu zaten gün boyu cocuklayız çocukla ilgileniyoruz. Bi arıyorum alo diyorum başlıyor "cocuk kustu cocuk sıçtı cocuk yaramaz" bı insan bunu 500 defa söylermi ayni kişiye tamam anladım sevıyosub çocuğunu ama birqzda kendimizden konusalım degilmi? Yeterince yoruluyoruz beynimiz sureklı onunla meskul. Ama biraz kendımızıde hatırlayalım. Seytan Dior hepsıni engelle gitsin. Ya bikere telefonda konuşurken "oglum aguu ciiikk " diye oyun oynarmı Ayıp ya .bikere bu bana saygısızlık totona takmıyosan kapat şu nalet telefonu diorum kapatmıyorda. Bi iki dakka geçiyo yine aynı hareketler. Yıne bozulan sinirlerim. Bazı insanlar gerçekten b.kunu çıkarıyor böyle seylerın
Nasıl bir çocuk için bu kelimeleri kullanabilirsiniz?gerçekten kötüsünüz.Bendede böyle birsinir bozucu bir elti var konusu bebeği çok sinsi hiç samimi olmaz
Ay birde çocuğunu düzgün yetiştirmiş olsa ona da yine bir şey demiyeceğim ama çocuğu aptal yetiştirmiş önümüzdeki yiyecekleri alıp yiyor aç kalıyoruz ikisinin eli sıkı çocuk ondan obez çok kısdıklarında ayrıca arsız, ve terbiyesiz ama mali durumları çok iyi ama çocuk olmamış tövbe, tövbe bu çocuk ilerisi için bela
Ben de sırf bu yüzden çok ama çok sevdiğim çocukluk arkadaşımı aramaya çekiniyorum inan ki. Benim evladım yok belki ben de öyle olcam bilemiyorum ama; onu özlediğim için arıyorum ve kızından başka bişey konuşamıyoruz ki.Eminim o farkında değil ama bir süre sonra insana fenalık geliyor.Kendisi de çalışan bir kadın hareketli hayatı var,yani sürekli evde olsa konuşacak şey yok derim ama öyle de değil.Napim ben de daha az arıyorum artık.Artık kuzenlerle konusmaya korkuyorum. Yahu zaten gün boyu cocuklayız çocukla ilgileniyoruz. Bi arıyorum alo diyorum başlıyor "cocuk kustu cocuk sıçtı cocuk yaramaz" bı insan bunu 500 defa söylermi ayni kişiye tamam anladım sevıyosub çocuğunu ama birqzda kendimizden konusalım degilmi? Yeterince yoruluyoruz beynimiz sureklı onunla meskul. Ama biraz kendımızıde hatırlayalım. Seytan Dior hepsıni engelle gitsin. Ya bikere telefonda konuşurken "oglum aguu ciiikk " diye oyun oynarmı Ayıp ya .bikere bu bana saygısızlık totona takmıyosan kapat şu nalet telefonu diorum kapatmıyorda. Bi iki dakka geçiyo yine aynı hareketler. Yıne bozulan sinirlerim. Bazı insanlar gerçekten b.kunu çıkarıyor böyle seylerın
Bu kadar laf ettiğiniz çocuk kaç yaşında yani biraz acımasız olmamış mı ??biz de misafirliğe gittiğimiz bazı arkadaşlarımızda çocukları ,ikram ettikleri şeyleri yiyebiliyor ne bileyim hiç sinir olmadım .Oraya sohbete gittiğim için yiyecek varmış yokmuş umursamam yani butirsin ne olacak ki ...Bendede böyle birsinir bozucu bir elti var konusu bebeği çok sinsi hiç samimi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?