çocuk da yaparız kariyer de :D

bahargunesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
697
94
648
kızlar 2014 KPSS B grubu lisans sınavına hazırlanıyorum 1,5 yaşında kızım var,malum çocukla ancak yetişir diyerek başladım ufaktan çalışmaya hoş şu sıralar tembellik yapıyorum ilk baştaki hızım yok birazda tarihte zorlandığım için ara verdim. Benim gibi çocuklu ve sınava hazırlanan(daha doğrusu hazırlanmaya çalışan) hanımlar çalışma yöntemlerinizi paylaşırsanız sevinirim birbirimize destek olalım ve 2014 KPSS de atanalım inşallah:) Çocuk da yaparız kariyer de:)

NOT: daha önce aynı konuyu açtım ama başlıkta bir sorun oldu ve düzeltemedim,yeni konu açmak zorunda kaldım forum yöneticilerinden özür dilerim:)

Son düzenleme:
bugün saat 11 gibi kızım yatınca ancak yarım saat çalışabildim, birazdan kızımı doyurup yatırıp yine çalışacağım;Tımar sistemine takıldım kaldım umarım fazla takılmam çok teferruat var osmanlı tarihinde:)

iyi yapmışsın canım hayırlı olsun. biz de girdik sınava sonuç bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla atanmayı nasip etsin. matematikte çalışırsın bu yıl çok iyi olur.

iyi yapmışsın canım hayırlı olsun. biz de girdik sınava sonuç bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla atanmayı nasip etsin. matematikte çalışırsın bu yıl çok iyi olur.

inşallah güzel bir puan alıp atanırsınız, bende 2014 te inşallah:D çalışmaya çalışıyorum :)

hay maşallaaaaahhhh :nazar::9:
diyim öncelikleee hastayım siz gibi hatunlaraa ne azimlisin yahu sizzz :9:
bakalım acıklansın şu kpss puan düşük gelirse (Allah korusunda )
2014 için kolları sıvıcazz bakalımmm :9:

hay maşallaaaaahhhh :nazar::9:
diyim öncelikleee hastayım siz gibi hatunlaraa ne azimlisin yahu sizzz :9:
bakalım acıklansın şu kpss puan düşük gelirse (Allah korusunda )
2014 için kolları sıvıcazz bakalımmm :9:

teşekkürler canım işte ben de atanmaya çalışıyorum Allah nasip ederse, inşallah bu sınavda istediğin puanı alıp atanırsın canım 2014'e gerek kalmaz :81:

Son düzenleme:
merhabalar: ))
bende 2014 kpss ye gireceğim inşallah.
6 aylık evliyim henüz bebeğim yok haliyle :emir_bebek:
fakat eşim o kadar çok istiyorki :50:
tecrübeli olduğun için sana sormak istiyorum,konumda var benim hatta.
bebekle kpss ye hazırlanmak çok zor mu?
eşim çok istiyor fakat bana bıraktı artık.
hiç konusunu açmıyor.
onu 1 sene kadar daha idare edip öyle hamile kalmak daha mı mantıklı?

Back
X