Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman kapıyı açsam o da açıyo hemen size geleyim mi die soruyo..
annesi de kızının böyle huyları olduğunu bildiği halde sıkıntı yapmıyo sadece 5 dk sonra gönderirsin dio da 5 dk sonra gitmio ki çocuk :)
bi de şöyle bi durum var.. mesela hepimiz çocuğumuz hareketli yaramaz olunca söyleriz kabul ederiz, onda asla böyle bi durum yok
kalabalık içinde falan çok akıllı benim kızım, hiç öyle huyları yoktur diyor ve kabullenmiyor..
halbuki bi adım burda ben görüyorum.. hakaret sayıyo kızına diğer çocuklara zarar veriyo deyince..
benim kızımda 3- 4 yaşlarında öyleydi
ne yapsam da önüne geçemezdim.. bide saolsun büyüklerimiz bununla övünürdü
yanında da konuşurlardı..
ama ben eltiniz gibi kabul etmemezlik etmezdim.. gittiğim yerlerde de ev sahibine söylettirirdim
"uslu uslu oynayın" diye o zaman dinlerdi biraz.. en yakın akrabama bile
kimsenin çocuğunu hırpalatmaya hakkımız yok sonuçta
ve gözüm hep çaktırmadan üzerindeydi..
çocuktur denilebilir, onu aklı ermez diyelim, ama annesinin yaptığı kızılacak bir durum açıkçası
Bunlari yazdigin icin ve böyle düsündügün icin tsk.ler arkadasim
bişey değil de anlayamadım valla jeton köşeli
mecazi mi direk düz anlam mı yazdın :))
Yok bir tanem yazacaklarimi benden önce yazip anneyi sucsuz buldugun icin yazdim
3 cocuklu yeni bir dusuk yasamis 1 yil oncesine Kadar kayinvalidesiyle olurmus ve 6 eltisi bir görümcesi biri olarak baska ne dusunebilirimkiheh tamam o zaman :)
3 tane kızı var..
geçen gün bana dedi ki, akşam evdeysen dershaneden çıkınca sana gelebilir mi dedi 8 yaşında ki kızı için..
ben annemlere yağ yapmaya gidiyorum dedi..
iyi dedim bende
akşam kız geldi.. benim çocukları oynatıo içerde.. birden benim çocuklardan ağlama sesi yükseldi..
oyun oynatıorum diye ortalarına geçmiş eline bi mendil almış, bakalım bu mendili kim önce elimden alacak diye oyun yapmış..
çocukları karşıklıklı koşturmuş..
1,2,3 diye sayınca benim çocuklarda koşmuşlar tabi mendili kapmak için ve küt...
oğlumun ağzı kızımın alnına çarpmış..
kızımın alnı balon gibi şişti, oğlumun dişleri kanadı..
akşam 11 de geldi almaya işte, bende oyun oynatırken böyle oldu falan dedim, umursamadı yani insan biraz rahatsız olur di mi haksız mıyım?
3 cocuklu yeni bir dusuk yasamis 1 yil oncesine Kadar kayinvalidesiyle olurmus ve 6 eltisi bir görümcesi biri olarak baska ne dusunebilirimki
çok geçmiş olsun.. Allah tekrarını göstermesin
o zaman bu çocuk olayları seninde çok başına gelmiştir.
ne zaman kapıyı açsam o da açıyo hemen size geleyim mi die soruyo..
annesi de kızının böyle huyları olduğunu bildiği halde sıkıntı yapmıyo sadece 5 dk sonra gönderirsin dio da 5 dk sonra gitmio ki çocuk :)
bi de şöyle bi durum var.. mesela hepimiz çocuğumuz hareketli yaramaz olunca söyleriz kabul ederiz, onda asla böyle bi durum yok
kalabalık içinde falan çok akıllı benim kızım, hiç öyle huyları yoktur diyor ve kabullenmiyor..
halbuki bi adım burda ben görüyorum.. hakaret sayıyo kızına diğer çocuklara zarar veriyo deyince..