öncelikle ALLAH analı babalı ve sağlıklı büyütsün.ıNŞALLAH yaradana,size ve topluma hayırlı bir evlat olsun.
canım daha ılımlı yaklaş bence.
sen şuan en tehlikeli dönemdesin.lohusa dönemi girilen depresyonun en tehlikelisi.ömür boyu sürebilir ALLAH muhafaza.
benim kayınvalidem çok iyidir MAŞALLAH.birşey yaparken danışır.atıyorum yemek falan.
bende ona danışırım ama ikimizde akrep burcuyuz o benim karakterimi bende onu gayet iyi anlıyoruz.
bana diyorki birşey yaparken danışıyorsun demi?evet diyorum.oda dediki bende danışırım ama kendi bildiğimi okurum yinede. bende dedim valla bende öyleyim anne diye.güldük beraberce.
ne güzel kayınvalideniz yardıma gelmiş size mutlu oldunuz yada olmadınız siz biliyorsunuz ama bence kırmayın.
yaşlıdır onunda kendince doğrusu var.her bireyin olduğu gibi.zararlı birşey yaparmı hiç torununa.
hem torun evlattan daha tatlı olur.
oda bakımını yapmak için heveslenmiştir yazıktır yaa.....
kişiliğini bilemem kayınvalidenizin ama olsun siz saygıda kusur etmeyin bence.
hem eşiniz ne kadar zor durumda kalmıştır.annesi bir daha gelmicem dediğinde.
sizide anlıyorum psikolojiniz normal değil şuan.
ben olsam senin yerinde yatarım dinlenirim.emzirir çocuğumu okşar veririm babannesine altınıda alsın.yemekte yapsın.bende ellerinden öpeyim.
evlat sizin evladınız yanında götürmeyecek nasıl olsa.3-5 gün sonra gidecek.
bakın böyle güzelmi oldu?huzur denen bişey kalmadı değilmi evde?keşke kırmasaydınız

(((
ne şartlarda baktı kim bilir eşinizi.bizlerde ne şartlarda büyüdük ama rabbime şükür hiç bir şeyimiz yok.
ıNŞALLAH düzelir durumunuz.bence arayın kayınvalidenizi yada gitmediyse konuşun gönlünü alın.
belki sizin mesleğinizden dolayı inatlaşıyordur.yaşlı insanlar öyle oluyor genelde.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.(yılan demiyorum kayınvalidenize)mevlam yardımcınız olsun.