Allah analı babalı büyütsün ama onlar senelerce bebekleri olmadığı için birşey olur korkusuyla almamışlardır. Kolay mı 13 sene hasret çekmişler. Umutları kırılırsa diye gözlerinin önünde eşya kalmasın istemişlerdir ama tabii biraz abartmışlar hiç olmazsa bir hastane çıkışı alabilirlerdi bundan sonra alırlar artık ama şahsen ben o kadar sene beklesem doya doya alışveriş yapardım riskli dönemlerin bittikten sonra... Onun zevki çok ayrıdır ki ben şimdiden bile gözümü alamıyorum mağazalardan..
:) hayirli ugurlu olsun oncelikle.. ama en azindan bi hastane cikisi alsalardi... yikamadan nasil giydirdiler ki
13 sene evlat hasretiyle yanıp tutuştuktan sonra bir evlada kavuşmak! bu duyguyu yaşamadan anlayabilmemiz bence mümkün değil. bende 13 sene bekleseydim bir türlü inanamazdım herhalde.
benim ananemde doğuma kadar alma der.çünkü onların bi komşusu hastaneye doğuma gitmiş bebeğini kaybetmiş.daha sonra eve geldiğinde onun eşyalarını görmek onu çok üzmüş tabi ki.eminim onlarda o yüzden almamıştır.ALLAH 'IM herkesin bebeğini korusun ve isteyipte olamayan herkese tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
ama bnce görümcen madem biliyordu o alabilirdi.söylemezdi onlara.yani bnce öyle yapıp destek olmak lazım.
allah hayırlısını nasib etsin
öncelikle Allah bagislasin bebegi ailesine
bende 4.5 yil sonra hamile kaldim hatta sansimiz cok kucuk bir dilimdi
herkes ama herkes alisveris yapma yapma diye beynimi yediler
ama ben dururmuyum odasini bile 4 ay öncesinden yaptim kaydirigubbakcemile3
rabbim saglikla versin kucagima insallah :Saruboceq:
benimde beş seneden sonra şimdi hamileyim ve cidden bebek kıyafeti almıyorum 7 aylığı geçene kadarda almayacağım çünkü çok korkuyorum hala hayal gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?