Çocuk doktoru

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.709
509
73
26
Hanımlar ben medikalpark Berat Yücel beye gidiyorum duyan oldumu yada giden biz memnunuz sorun şu ben birşey olunca hemen yazıyorum kafama takılan şeyleri saolsun döniyor çok iyi ve tatlı biri. Bazen acaba yazmasam mı diyorum ama sizler ne yapıyorsunuz hocaya birşeyleri danışıyor musunuz yoksa muayene zamanını mı bekliyorsunuz. Mesela geçen kızımın dili pamukçuk gibiydi onu sordum ne yapmalıyım diye yada muayene zamanı kafası küçük takip etmeliyiz dedi akşam çok kafama takıldı mesaj artım hocam bir sorun olurmu gibisinden hiç kırmadan çok güzel cevap veriyor iki kızımıda hep ona götürüyorum

Dediğiniz doktor hangi şehirde bilmiyorum yani bebeğim yeni doğanken özellikle ilk altı ay ben de soruyordum doktora mesaj atıyordum artık 1,5 yaşına geldi acil bir şey olmadığı sürece muayeneyi bekliyorum

Yok o doktoru duymadım.

Biz öyle mesajlaşmıyoruz. Önemli bir durum olunca zaten devlet hastanesinden bir doktora randevu alıp götürüyorum.

İlla kendi doktoru görsün diye bir düşüncem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…