Evet arkadaşlar bebişlerimizi eğitmeye başladık mı? Zeka gelişimleri için neler yapıyoruz? Buradan paylaşalım
Mesela ben kızıma hikaye okuyorum sözel zeka gelişimi için. Müzik, ninni vs. dinliyorum müziksel zekası için. Kuran okuyorum manevi gelişimi için. Ve tabii ki en önemlisi iletişim. bol bol konuşuyorum onunla. daha yapacak çok şey var ama benim yapabildiklerim bunlar şimdilik. Sizler neler yapıyorsunuz?
bende bebeğimle sohbet ediyorum hergün yeni bişeyler anlatıyrum.hep.müzik dinletiyorum.Kur'an okuyorum ve bilgisayardanda dinletiyorum.ayrıca herseyi yemeye calısıyorum ilerde sunu yemem bunu yemem demesin diye.birde olaylar karsısında sakin olmaya calısıyorum hırcın olmasın diye :) ona sürekli vatanına milletine dinine hayırlı bi evlat olmasını telkin ediyorum.
ben de Kur'an ve cevşen okuyorum vakit buldukça... müzik dinletmiyorum özel olarak, bizzat ben kendim söylüyorum şarkıyı annesinin billur sesine alışsın şimdiden
ve tabiki bool bool dua ediyorum bebeğim için.. bize hayırlı evlat Allaha layık bir kul olması, namazında abdestinde imanlı bir insan olması için:) açıkcası şimdiden namaz telkininde bulunuyorum diyebilirim.
ben de Kur'an ve cevşen okuyorum vakit buldukça... müzik dinletmiyorum özel olarak, bizzat ben kendim söylüyorum şarkıyı annesinin billur sesine alışsın şimdiden
ve tabiki bool bool dua ediyorum bebeğim için.. bize hayırlı evlat Allaha layık bir kul olması, namazında abdestinde imanlı bir insan olması için:) açıkcası şimdiden namaz telkininde bulunuyorum diyebilirim.