Çocuk...Eşimin cevabı. ..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
İyi geceler kizlarrr...
içim çok acıyor. ..uyuyamadim..
sizden fikir almak istedim..
eşime çok kırıldım...
çocuk meselesi vardı daha önceki konumda eşimin çocuk istemediğini yazmisdim. ..Bu konu hakkında tekrar konuştum eşimle...
duyduklarim çok canımı yaktı sormaz olsaydım...
bana aynen bunları dedi:
ben baba olmaya hazırım her zaman ama sen hazır değilsin...
o sorumluluğu alacak kapasite yok sende... senin piskolojin bozuk...
Başkaları anne olur ama sen olamazsın öyle özenirsin millete işte. ..

Bu kanıya nerden vardı...
ben 4 yıldır evliyim ve geldiğim bu ülkeye hala alışamadım...
bazen yalnizligimla ağlıyorum ve eşim piskolojimin bozuk olduğunu düşünüyor. ..tek sorunum yalnizligim ve o çocuğun bana çok iyi geleceğini düşünüyordum...31 yaşındayım...çok istiyorum bebek ama eşim beni anne olmaya layık görmüyor. ..ara sıra bunalip agliyormusum diye o sorumluluğa yakistiramiyor beni... üzüldüm duyduklarim yani o baba olmaya layık ta ben anne olmaya layık değilim...Bu evdeki bütün sorumluluk bende 4 yıldır elimden geleni yaptım aldigim cevaba bak. ..
kalbim çok acıyor çok kırıldım...

Bnce eşinizin sorunları var gibi.yoksa insan sorunu olduğunu düşündüğü karısına böyle davranmasinin başka nedeni olamaz.

Cevabini veremedin mi ki?
Bence asil o istemiyor ve kendince boyle abuk bir bahanenin arkasina saklaniyor.
Yasin olmus 31 daha ne bekleyecen?
Ben yedi sene hep agladim cocugum olmuyor diye esim birgun bile boyle birsey ima etmedi.sabir,vakti gelecek vs diye teselli etti.
Yasi gelmis bir kadinsin elbetteki anne olmak istersin.

Ozaman evli kalmamizin bir anlamı yok de.madem bir anne bile olmaya uygun değilim senide kocam olmaya kayık görmüyorum de.cocuk olmicaksa bizim birlikte olmamıza ne gerek var ayrılalım de.belki bi kendine gelir toparlar.anne olamicani düşündüğün kadını niye esin yaptın kendinle celisiyorsun asıl senin psikolojin bozuk de.cok sinirlendim

Esinizin tarzi cok sert. Ben konuyu gecistiriyor gibi hissettim. Sizi kotulemesine izin vermeyin. 31 yas bence cocuk icin gecistirilecek bir yas degil. Yas ilerledikce anne de bebek de zorlaniyor.

İyi geceler kizlarrr...
içim çok acıyor. ..uyuyamadim..
sizden fikir almak istedim..
eşime çok kırıldım...
çocuk meselesi vardı daha önceki konumda eşimin çocuk istemediğini yazmisdim. ..Bu konu hakkında tekrar konuştum eşimle...
duyduklarim çok canımı yaktı sormaz olsaydım...
bana aynen bunları dedi:
ben baba olmaya hazırım her zaman ama sen hazır değilsin...
o sorumluluğu alacak kapasite yok sende... senin piskolojin bozuk...
Başkaları anne olur ama sen olamazsın öyle özenirsin millete işte. ..

bazen yalnizligimla ağlıyorum ve eşim piskolojimin bozuk olduğunu düşünüyor. ..tek sorunum yalnizligim ve o çocuğun bana çok iyi geleceğini düşünüyordum...31 yaşındayım...çok istiyorum bebek ama eşim beni anne olmaya layık görmüyor. ..ara sıra bunalip agliyormusum diye o sorumluluğa yakistiramiyor beni... üzüldüm duyduklarim yani o baba olmaya layık ta ben anne olmaya layık değilim...Bu evdeki bütün sorumluluk bende 4 yıldır elimden geleni yaptım aldigim cevaba bak. ..
bence ağlayan kadından hoşlanmıyor eşiniz ve sizi gazlamak için öyle söylemiştir

Gerçekten bebek istiyorsanız hemen harekete geçin. Önce bir tedavi görün. Bu ilaçların etkisiyle karışık geçer, önemli bir karar almamak gerekir. Tedavi sonuçlanıp iyileştikten sonra eşinizle çok ciddi bir konuşma yapın. Hayırlı olur inşallah.

İyi geceler kizlarrr...

Eşiniz çok kaba davranmış, diğer arkadaşlar zaten çok şey yazmışlar ama...
bu cümle benim dikkatimi çektim
yani "çocuk" yalnızlığa çare değil ki size iyi gelsin
sizin önce kendi psikolojinizi düzeltip sonra çocuk yapmanız lazım
yani sabah akşam ağlayacak, istekleri bitmeyecek, uyumayacak, durmayacak, sizi çok yoracak
bunları çocuk açısından olumlu yaşayabilmek için psikolojinizin biraz sağlıklı olması lazım
bence sizin çocuktan önce arkadaşlara ihtiyacınız var...
çevre edinemiyor musunuz orada?

yazdiklarinizdan oyalanmak,hayatiniza bir degisiklik katmak icin istiyorsunuz gibi bir izlenim cikiyor,cok buyuk bir sorumluluk iyi dusunun bence,

Evet anne olmaya hazir degilsin. Neden biliyormusun? O bebek senin zerre kadar umrunda degil. Onun gelecegi, onun psikolojisi zerre kadar umrunda degil. Yeterki senin yalnizligin geçsin. Ya bir bebek yalnizligi gidermek için yapilirmi? Böyle bir evlilige, böyle bir erkegi nasil baba yapmaya düsünüyorsun?

Senin yapman gereken bu adamdan bosanmak ve psikolojik destek alman. O ülkede yasamak istiyorsan acilen dil kurslarina katilman ve düzenli bir ise girmen. O ülkede yasamak istemiyorsanda tekrar Türkiyeye dön ve düzenini kur. Ama dedigim gibi sakin bebek yapma. Bir bebek asla kötü giden bir evliligi düzeltmez, insanin içindeki psikolojik sorunlari, özgüvensizligni gidermez. Gerçekten lütfen sakin bebek yapma!

Eee yurtdisi insanin psikolojisini böyle bozar iste :KK14:
Ev - is , is - ev...
Calismak icin yasiyorsun sanirsin.

Sizin oralarda türk yoksa yandin..

Cocugu da oyalanmak icin yapma bence. Gercekten hazirsan yap.
Esinin söylediklerine hic deyinmek istemiyorum..yaptigi terbiyesizlik dir.
Daha ilimli dille konusabilirdi seninle.

Son düzenleme:
Back
X