- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
hangi kanalda ki dediğiniz diziAz once kocamin ailesini izliyordum. Cocuk esirgeme kurumuna gitti Tarik. Usul usul oturan bir cocuk icin "temiz giysileri, yatacagi yatagi, egitim hakki var ancak kucagina alacagi bir annesi ve onu koruyacagi bir babasi yok" repligini duydum. Gozlerimin dolmasina yetti artti bile. Daha once hic gitmedim ama gitmek farz oldu.
hangi kanalda ki dediğiniz dizi
çocuklar var ya uyuyana kadar tv izliyemiyoruz etkilenmesinler diyeFox tv
bişey gerekmiyor diye biliyorum. sadece girişte kimlik bıraktıkziyaret için ne gereklı acaba ? bende cok ıstıyorm aradım sordm fakat bellı bır gunu var demıslerdı bız sıze gerı donus yaparız demıslerdı fakat gerı dönus olmadı.bu söyledıgım 1 yıl oncesıydı ama.
aa bu cok ıyı .ilk fırsata gideyim barii :)bişey gerekmiyor diye biliyorum. sadece girişte kimlik bıraktık
tam da demek istediğim buBu cocuklari gordukce icim paramparca oluyo.. aslinda maddi durumu iyi olan ailelerinin cocuklari olsa bile, evlatlikta edinmelerinin cok iyi olacagini dusunuyorum..
kimlik al amaaa bu cok ıyı .ilk fırsata gideyim barii :)
bi kere gittim. bir daha götür diye adamın gözünün içine bakıyorumMutlaka gidilmeli .Zaten bir kez gidince kendinizi tekrar tekrar orada buluyorsunuz .
Onlarla beraber olmak , saçlarını okşamak , varsa kendi çocuğunuzu da oraya götürmek , hafta sonları koruyucu aile olarak eve almak .
İnanın bir kez yapsanız , o bağ bir daha kopmuyor .
bi kere gittim. bir daha götür diye adamın gözünün içine bakıyorumMutlaka gidilmeli .Zaten bir kez gidince kendinizi tekrar tekrar orada buluyorsunuz .
Onlarla beraber olmak , saçlarını okşamak , varsa kendi çocuğunuzu da oraya götürmek , hafta sonları koruyucu aile olarak eve almak .
İnanın bir kez yapsanız , o bağ bir daha kopmuyor .
bi kere gittim. bir daha götür diye adamın gözünün içine bakıyorum
ne güzellBen küçük bir ilçede yaşıyorum . Burada yetiştirme yurdu ile yakın bağ içindeyim . Özellikle 4-7 yaş grubu var , yazın görevli anneleri eşliğinde , lunaparka , yemeğe gideriz . Hatta bu yaz tatile bile çıktı bizim minikler , birde oradan bana foto yolladılarTabii , gözünün içine bakıyorlar ayrılırken , en fenası o.
Su an duygulandim hani cocugumda yok.. keske evlatlik edinebilsem.. ilk firsatta ziyaretlerine gitcem ..tam da demek istediğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?