- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi irem123123
Çocuk esirgemeye verdigi cocuga kendileri bakarsa verdikleri paradır. 630 tl her evlat edinen aileye verseydi devlet inan o cocuk esirgemede bi tane cocuk kalmazdı. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi çok saçma cümleler kurmuşsun annem yalnız kalacak onun yanına diyerek, kimsesiz kalmış ilgi şefkat besleyen devlete emanet edilmiş çocuğu anneniz avutsun diye almak istemeniz cok ama cok bencil bir tavır. Düşünüyorum benim çocugum olsa ve bana bir şey olmuş olsa devlet tutupta milleti avutsun diye verse şahsen cok üzülürdüm. 12 yasındaki cocugu almaktan bahsediyorsun bu 12 yasındaki cocuk oyuncak bebek gibi evde nereye oturtursan orda kalacak yerinden hiç kıpırdamayacak eski türk filmlerinde ki beslemeler gibi zavallı ağzı var dili yok bir karekter zihninizde canladı galiba hiç alakası yok. O yaş civarında cocuk esirgemede kalanlar aşırı derecede isyankar başına buyruk oluyorlar içinde bulundukları durumu kabullenemiyorlar. Siz onu eve aldığınızda da bir şekilde içindeki o öfkeyi yansıtacaktır. O yüzden çocukların kücük yaslardan evlatlık verilmesi tercih edilir. Sizin zihniyetiniz ve mantığınız asla ama asla evlatlık edinmeye müsait olmadığı gibi dikkate bile alınmayacağını söyleyeyim.