Cocuk gavur olacak

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Iyi aksamlar, bildiginiz gibi bi cocuk bekliyorum ve aile ici sorunlar hic bitmiyor. Daha onceki konularimda belirttim eltimin tavirlarini. O bebegi bu eve getirmesin, altin takmam, kaynima simdi ailenin gozunden duseceksin cocugumuz olmuyor diye vs herkesi dolduruyordu.
2 saat once ogrendim. Bu sefer kayinpederimi ve kayinvalidemi doldurmaya calismis. Esimle dinlerimiz farkli ama sorun etmiyoruz.
Biz de esimle konustuk bazi kararlar aldik, bizim de oglumuz cift isimli olacak ve bizim vaftiz edildigimiz kilisede vaftiz edilecek ablamin cocugu da oraya goturuldu.
Eltimin bi sekilde kulagina gitmis kim soyledi bilmiyorum.
Sizin torunu vatan haini yapacaklar, sizin torun gavur olacak, torununuzu artik gozden cikarin vs. cinlerim tepeme sicradi.
Sen kimsin Allahin yarattigi kuluna gavur deme hakkini kendinde buluyosun? Sen gavur degilsin de fitne fucur iftira dedikodu yalan dolan hepsi sende be kadin ! Bana gavur gelin dedi sustum cunku ailede bunu dert eden bi o. Ona neyse. ama cocugum hakkinda en ufak soz soyleyenin alnini karislarim ben alnini ! Ogrendigimden beri hop oturup hop kalkiyorum dogurmak uzereyim sinirden.
Ben Turklugumle gurur duyuyorum her 29 ekimde bayragimi alir en onde yururum !Ama artik o kadin sinirini asti. Ya gidip bogazini sikacagim ya da arayip agzima geleni sayacagim. Ne yapayim? Allahim keske 10 tane cocugu olsa da dusse yakamdan. Kesinlikle gorusmek istemiyorum artik.

Son düzenleme:
Yok artik :KK57:

Yahu turk dusmani olsaniz turkle niye evlenesiniz hem siz de turksunuz ne alaka ya. Kiskancliktan nasil saldiracagini bilememis sacmalamis. Bence de gorusmeyin.

Bence hepsini söyle yüzüne bunların. Terbiyesiz doğmamis bebeğe dil uzatıyor. Ona ne. Kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez. Zaten müslüman yoğunluklu bir ülkede yaşayacak ve tanıma şansı var islamı. Kime ne. Kesinlikle haddini bildir. Say Dök.

Bu nasıl bir terbiyesizlik anlaşılır gibi değil!!! Hiç muhatap bile olmayın kendini bilmez kadınla, sizin kim olduğunuz hangi dine mensup olduğunuz onu zerre ilgilendirmez....

İt ürür, kervan yürür.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle. Kafanıza lohusa tacından başka bir şey takmayın.

Yok artik :KK57:

Yahu turk dusmani olsaniz turkle niye evlenesiniz hem siz de turksunuz ne alaka ya. Kiskancliktan nasil saldiracagini bilememis sacmalamis. Bence de gorusmeyin.
Kalbine nefret tohumlari ekiyor hirsindan. Ben de ayni zamanda Turkum bi kere gercekten de, hem ileride anne ben kendimi İslam'a daha yakin hissediyorum derse elinden tutar gotururum hoca efendilere.
O kadar sinirlendim ki cocuk tekme atti. Arasam cocugu oldugunu yuzume vuruyor diyecek adim gibi eminim.

Sen kimsin Allahin yarattigi kuluna gavur deme hakkini kendinde buluyosun? Sen gavur degilsin de fitne fucur iftira dedikodu yalan dolan hepsi sende be kadin ! Bana gavur gelin dedi sustum cunku ailede bunu dert eden bi o. Ona neyse. ama cocugum hakkinda en ufak soz soyleyenin alnini karislarim ben alnini !
işte bunları ona söyleyeceksin canım. öpücükler bebişe :KK60:

babanin cocuk uzerinde soz hakki yok heralde?.vaftiz edilmeye karsi cikmadiysa esiniz veya ailesi eltinin lafi onemli degil

eşinizin ve ailenizin o kadına karşı tutumu nedir? ağzının payını veremiyolar mı? hamile hamile siz mi uğraşacaksınız elin densiziyle? ayrıca onun bunları söylediğini size kim yetiştiriyor?

Cahalet hem de nasıl cehalet. Yahu ayrıca Türk olmasanız ne olacak ? Velev ki Yunan'sınız %100 ne olacak! Böyle cühela insanlar yüzünden huzurunuzu bozmayın hiç, gerekirse dan dan cevaplarınızı da verin. Bu nasıl bir bağnazlıktır yazık.

Bence ara ve hakikaten ağzına geleni söyle. Gavur ne demek ya, ne çekememezlik bu? Benim de eşimle dinim farklı. Benim çocuğuma gavur diyeni bi kaşık suda boğarım net. Hadsize bak. Şiddet yanlısı değilim. Ama ben olsam hamileliğimi kullanıp rezil ederdim onu

hamile biri olarak bence yapmanız gereken boş vermek, sinirlenip kendinize ve bebeğinize zarar verirsiniz.
eltiye denecek bir şey yok, ben de olsam artık görüşmem, hem elti yani, görüşsen ne görüşmesen ne.
onun dinleyicilerine gelince de, dersiniz oğlumu ve beni olduğumuz gibi kabul edenler buyursunlar, etmeyenlerle de işim olmaz, herkese eyvallah.

boşverin, kadın bir şeye takacaktı, sizin de durumunuz tam müsait olmuş onun için, hiç kişisel almaya gerek yok.

Şu gavur lafına nasıl sinir oluyorum anlatan..Musluman olan ama gerçekten" Müslüman" olan kendinden olmayanlara hoşgörü ile yaklaşır ,önce insan olmalı insan kimse kimseden ustun değil Allahtan başka kimsenin kimseyi dininden,dilinden,inancından dolayı yargılamaya hakkı yok! Siz üzmeyin kendinizi cahilliğine verin karşı tarafın muhatap bile olmayın,hamilesiniz bebeğinizi düşünüp gereksiz insanlar için kendinizi yıpratmayın.

Sakin olun konu sahibi. Bu konuyu halletmesi konuşması gereken kişi bence eşiniz .

Iyi aksamlar, bildiginiz gibi bi cocuk bekliyorum ve aile ici sorunlar hic bitmiyor. Daha onceki konularimda belirttim eltimin tavirlarini. O bebegi bu eve getirmesin, altin takmam, kaynima simdi ailenin gozunden duseceksin cocugumuz olmuyor diye vs herkesi dolduruyordu.
2 saat once ogrendim. Bu sefer kayinpederimi ve kayinvalidemi doldurmaya calismis. Ben yari Yunanim. Esimle dinlerimiz farkli ama sorun etmiyoruz. 3 kardesiz hepimizin 1 Turk 1 Yunan ismi var.
Biz de esimle konustuk bazi kararlar aldik, bizim de oglumuz cift isimli olacak ve bizim vaftiz edildigimiz kilisede vaftiz edilecek ablamin cocugu da oraya goturuldu.
Sizin torunu vatan haini yapacaklar, sizin torun gavur olacak, Turk dusmani yapacaklar torununuzu artik gozden cikarin vs. cinlerim tepeme sicradi.
Sen kimsin Allahin yarattigi kuluna gavur deme hakkini kendinde buluyosun? Sen gavur degilsin de fitne fucur iftira dedikodu yalan dolan hepsi sende be kadin ! Bana gavur gelin dedi sustum cunku ailede bunu dert eden bi o. Ona neyse. ama cocugum hakkinda en ufak soz soyleyenin alnini karislarim ben alnini ! Ogrendigimden beri hop oturup hop kalkiyorum dogurmak uzereyim sinirden.
Ben Turklugumle gurur duyuyorum her 29 ekimde bayragimi alir en onde yururum ! Bu vatana 18 yil of demeden devlette hizmet eden, bir suru nesil yetistiren Yunan bi annenin kiziyim bunla da gurur duyuyorum ! Ama artik o kadin sinirini asti. Ya gidip bogazini sikacagim ya da arayip agzima geleni sayacagim. Ne yapayim? Allahim keske 10 tane cocugu olsa da dusse yakamdan. Kesinlikle gorusmek istemiyorum artik.
2 saat once ogrendim. Bu sefer kayinpederimi ve kayinvalidemi doldurmaya calismis. Ben yari Yunanim. Esimle dinlerimiz farkli ama sorun etmiyoruz. 3 kardesiz hepimizin 1 Turk 1 Yunan ismi var.
Sizin torunu vatan haini yapacaklar, sizin torun gavur olacak, Turk dusmani yapacaklar torununuzu artik gozden cikarin vs. cinlerim tepeme sicradi.
Ben Turklugumle gurur duyuyorum her 29 ekimde bayragimi alir en onde yururum ! Bu vatana 18 yil of demeden devlette hizmet eden, bir suru nesil yetistiren Yunan bi annenin kiziyim bunla da gurur duyuyorum ! Ama artik o kadin sinirini asti. Ya gidip bogazini sikacagim ya da arayip agzima geleni sayacagim. Ne yapayim? Allahim keske 10 tane cocugu olsa da dusse yakamdan. Kesinlikle gorusmek istemiyorum artik.
Eşiniz Müslüman olduğu halde çocuğunuzun vaftiz edilmesine karşı bir tepkisi yoksa eltinizin ya da kp ve kv nizin tepkisini önemsemeyin bence şimdi ya da sonra ne farkeder ztn vaftiz sonrası haberleri olmayacak mıydı ? Ayrıca vaftiz milli değil dini bir ritüeldir .

babanin cocuk uzerinde soz hakki yok heralde?.vaftiz edilmeye karsi cikmadiysa esiniz veya ailesi eltinin lafi onemli degil
Esimin tabii ki soz hakki var. Ben kimlige Musluman yazdiralim kulagina ezan da okutalim hic farketmez dedim. O da ben dinini anasindan ogrensin isterim dedi boyle karar verdik. Kv kp cok uzuluyorlar ama yorum yapmiyolar.

Yanlış anlamayın bişey merak ettim . Vaftiz edilecek dediniz ya , kulağına ismi de okunacak mı ? Hani iki dinin de gerekleri yapılacak mı ? Ya da sünnet yapılacak mı ? Sadece merak yanlış anlamayın . Bence anne baba karar verir böyle şeylere eltiye ne ? Gavur da ne demek ? Belki siz ondan çok daha iyi birisiniz. Ona kalmadı yargılamak

Back
X