Cocuk gavur olacak

Eltinin söylediği lafları sana yetiştiren kim?

Eltinle beraber hayatından çıkarman-uyarman gereken diğer insan da bu canım. (Nil arkadaş çok güzel yakalamış)

Çocuk sizin çocuğunuz, nasıl yetiştirileceği de anne babanın sorumluluğundadır.
Belki kendisi en fazla "Böyle yapsanız olurdu ama, siz bilirsiniz" gibi tavsiyede bulunabilir.
(O da fikri sorulursa)
O kadar endişeleniyorsa da yeğeninin dini yönelimi konusunda, bunun dili bu değil, nefret ettirmek, suçlamak, zarar vermek, aşağılamak, ötekileştirmek değil.

Hamilesiniz, lütfen bebeğinizi ve kendinizi kalitesiz insanlar için yıpratmayın.

Durumu da eşinize anlatın, haddi bildirilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır kk'da okuduğum en kibar, en güzel, en naif tartışmanın geçtiği konu olmuş.

Konu Sahibi, hissediyorum siz şahane bir çiftsiniz. Allah size bebeğinizle birlikte uzun, sağlıklı ve keyifli bir ömür kısmet etsin inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

Eltinizi de lütfen olabildiğince kafanıza takmamaya çalışın. Karnınızdaki mucizeye sarılın.

Sevgiler.

Iyi aksamlar, bildiginiz gibi bi cocuk bekliyorum ve aile ici sorunlar hic bitmiyor. Daha onceki konularimda belirttim eltimin tavirlarini. O bebegi bu eve getirmesin, altin takmam, kaynima simdi ailenin gozunden duseceksin cocugumuz olmuyor diye vs herkesi dolduruyordu.
2 saat once ogrendim. Bu sefer kayinpederimi ve kayinvalidemi doldurmaya calismis. Ben yari Yunanim. Esimle dinlerimiz farkli ama sorun etmiyoruz. 3 kardesiz hepimizin 1 Turk 1 Yunan ismi var.
Biz de esimle konustuk bazi kararlar aldik, bizim de oglumuz cift isimli olacak ve bizim vaftiz edildigimiz kilisede vaftiz edilecek ablamin cocugu da oraya goturuldu.
Eltimin bi sekilde kulagina gitmis kim soyledi bilmiyorum.
Sizin torunu vatan haini yapacaklar, sizin torun gavur olacak, Turk dusmani yapacaklar torununuzu artik gozden cikarin vs. cinlerim tepeme sicradi.
Sen kimsin Allahin yarattigi kuluna gavur deme hakkini kendinde buluyosun? Sen gavur degilsin de fitne fucur iftira dedikodu yalan dolan hepsi sende be kadin ! Bana gavur gelin dedi sustum cunku ailede bunu dert eden bi o. Ona neyse. ama cocugum hakkinda en ufak soz soyleyenin alnini karislarim ben alnini ! Ogrendigimden beri hop oturup hop kalkiyorum dogurmak uzereyim sinirden.
Ben Turklugumle gurur duyuyorum her 29 ekimde bayragimi alir en onde yururum ! Bu vatana 18 yil of demeden devlette hizmet eden, bir suru nesil yetistiren Yunan bi annenin kiziyim bunla da gurur duyuyorum ! Ama artik o kadin sinirini asti. Ya gidip bogazini sikacagim ya da arayip agzima geleni sayacagim. Ne yapayim? Allahim keske 10 tane cocugu olsa da dusse yakamdan. Kesinlikle gorusmek istemiyorum artik.
Ben de diyordum ki missburcla neden iyi anlasiyorum
Ahanda simdi anladim sebebini ;)
Bosver takma sakin o aptallari, bebisin saglikla gelsin dunyaya da ne olacagina kendi karar versin

Hayatınızdaki ayrık otlarını temizlediğiniz takdirde sen ve eşinin saygı sevgi ve hoşgörü çemberinde çok sağlam bi cocuk yetiştireceğinize eminim,ırk seçilecek birsey zaten değil, çocuğun hem Türk hem Yunan, bu sabit nokta, din konusu biraz cikcikli onada ilerde kendisi karar verecek, özel bir durum yaşadığın için hepimizden bir tık daha güçlü kararlı ve umursamaz olmak durumundasın, had aşan herkesi silmen gerek çünkü yapmazsan ilerde çocuğunda duyacak bu saçmalıkları, eşinle ortak hareket etmeniz çok önemli, sen eltini silipte o ille de yengem abim vs dememeli

saygı hayatın her alanında güzeldir,böyle saygı çerçevesinde bu kadar hassas bir konuyu aktarabilmişsiniz hepimize....eltinle aranızdaki ispiyoncuyu hayatınızdan çıkarın bence,eltinizi hayatınıza dahil etmemeniz pek mümkün görünmüyor ama bence karşınıza alıp konuştuğu şeyleri ona bir bir anlatın ve ne kadar kırıldığınızı paylaşın....cahil insanlar hayatları boyunca yanlız kalmaya mahkumlar,sizin gibi birini kaybetmiş yazık.....

Aklıma yabancı damat dizisi geldi
Nikoyla Nazlı galiba ordada sizin yaptığınız gibi hem vaftiz hem ezan okuma yapılıyodu.
İki isim veriliyordu.cocuk 7 yasına kadar gunahsızdır sonra ailesi onu dinine göre egitir.sizin içinde cocugunuz içinde hayırlısı.cocugunuza yogunlasın o herşeyden önemli eltiyi geç haset fitne kıskançlık hep olacak gibi görünüyor sabırlar diliyorum

Iyi aksamlar, bildiginiz gibi bi cocuk bekliyorum ve aile ici sorunlar hic bitmiyor. Daha onceki konularimda belirttim eltimin tavirlarini. O bebegi bu eve getirmesin, altin takmam, kaynima simdi ailenin gozunden duseceksin cocugumuz olmuyor diye vs herkesi dolduruyordu.
2 saat once ogrendim. Bu sefer kayinpederimi ve kayinvalidemi doldurmaya calismis. Ben yari Yunanim. Esimle dinlerimiz farkli ama sorun etmiyoruz. 3 kardesiz hepimizin 1 Turk 1 Yunan ismi var.
Biz de esimle konustuk bazi kararlar aldik, bizim de oglumuz cift isimli olacak ve bizim vaftiz edildigimiz kilisede vaftiz edilecek ablamin cocugu da oraya goturuldu.
Eltimin bi sekilde kulagina gitmis kim soyledi bilmiyorum.
Sizin torunu vatan haini yapacaklar, sizin torun gavur olacak, Turk dusmani yapacaklar torununuzu artik gozden cikarin vs. cinlerim tepeme sicradi.
Sen kimsin Allahin yarattigi kuluna gavur deme hakkini kendinde buluyosun? Sen gavur degilsin de fitne fucur iftira dedikodu yalan dolan hepsi sende be kadin ! Bana gavur gelin dedi sustum cunku ailede bunu dert eden bi o. Ona neyse. ama cocugum hakkinda en ufak soz soyleyenin alnini karislarim ben alnini ! Ogrendigimden beri hop oturup hop kalkiyorum dogurmak uzereyim sinirden.
Ben Turklugumle gurur duyuyorum her 29 ekimde bayragimi alir en onde yururum ! Bu vatana 18 yil of demeden devlette hizmet eden, bir suru nesil yetistiren Yunan bi annenin kiziyim bunla da gurur duyuyorum ! Ama artik o kadin sinirini asti. Ya gidip bogazini sikacagim ya da arayip agzima geleni sayacagim. Ne yapayim? Allahim keske 10 tane cocugu olsa da dusse yakamdan. Kesinlikle gorusmek istemiyorum artik.
Boşverrrr boş tenekeden çok ses gelir ne derse desin sen bebişine bak bugünler bir daha geri gelmiyor.

" ben türklüğümle gurur duyuyorum," yazmışsınız ya, sıkıntılar yaşadığımız, milletimizin hainliklerle baş etmeye çalıştığı şu dönemde gözlerim doldu bu cümleleri okurken. Ne diyeceğim bilemedim. Size teşekkürler edesim, sarılıp kucaklayasım geldi. Hiçkimseyi umursamayın lütfen. Eltiniz kendi kuyusunu kazsın dursun

Back
X