Çocuk gelin değil, pedofili!

Evet, doğru ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum ama çok daha hızlı sonuç almak için ne yapabiliriz oraya takık durumdayım ben, o yüzden böyle konuşuyorum. Sonuçta burda kimse çıkıp da ne saçmalıyosunuz siz 9 yaşındaki kızıma istediğimi yaparım demez. Direkt böyle düşünenlere karşı bir şey yapamıyoruz keşke yapabilsek bu süreci hızlandırabilsek
bunu o kişinin komşusu okusa bunun şu mesajları okuyarak ,yanlış olduğunu anlasa, bilinçlense,belki gidip şikayette bulunsa,o bile bir artıdır deylayt.

Son düzenleme:
arkadaşlar buna hükümetimizin dur demesi gerekiyor 13 yaşındaki kıza tecavüz edenleri serbest bırakan hükümetin buna dur diyeceğini hiç sanmıyorum siviltoplum olarak imza vs toplanmalı ve hükümete sunulmalıdır bu kızların dini nikahlarını imamlar vs kıymıyor mu nüfus sayımında memurlar bunun farkına var mıyor mu doktorlara ne demeli karnı burnunda 15 yaşında bir kız karşısına geldiğinde neden eşi hakkında şikayette bulunmuyorlar onlar neden sessiz kalıyor toplum sessiz kaldıkça çocuk yaşta evlilikler devam edecektir....

Çok teşekkürler bu yazıları böyle herkese açık görülebilen okunan bir sitede paylaştıgınız için malesef içimizi acıtan korkunç gerçekler daha geçen gün çocuk yaşta evlendirilmiş 2 çocuk annesi biri karnında bir yavrunun bogulma hikayesini okudum gazetede 16-17 yaşında dahada küçük evlenmişler erkekte aynı yaşta katil eşi götürürlerken gördümde o da daha çocuk eşini kıskandıgı için öldürmüş bogarak eşarbıyla sanırım karnındada bir bebek çocuklar neyin ne oldugunu anlamadan evleniyorlar sonra gerisi gelen dram Rabbim korusun Allahım dedim sen vicdan akıl ver bu insan denen insanlara:14:

Çok şükrettim durumuma uzun bir süre aileme küçücük bir laf etmicem bu ne ya :/ Bizim ailelerimiz üniversitedeki çocuklarına bile daha küçüksün okul bitince düşün evliliği diyor bunlar gidip daha cinselliğin c sini bilmeyen çocukları kart adamların yatağına gönderiyorlar

Bu ülke de kız çocuk büyütmek zor zor. Bu herifler orta da da dolaşıyor

Bu duruma devlet müdahele etsin diyoruz da 13 yaşındaki kız çocuğu için erkekleri tahrik etti diyen içine edilesi zihniyete sahip devlet mi edecek? Bu dediğimin partiyle şunla bunla ilgisi yok. İnsan olan bir çocuğa bunu reva görmez göremez :50: :41: :19: :20:

bunu o kişinin komşusu okusa bunun şu mesajları okuyarak ,yanlış olduğunu anlasa, bilinçlense,belki gidip şikayette bulunsa,o bile bir artıdır deylayt.

Kesinlikle öyle de ben de diyorum ki ben daha öyle bir komşu görmedim. Çünkü bu insanlar cana acımıyorlar kim öleceğini bile bile bu taşın altına elini sokar?

Abartmıyorum bu insanların eli kanlı, onlara kafa tutabilecek kadar yiğit/gözü kara/ ya da canına susamış insanlar yok işte. Olamıyoruz keşke olabilsek. Hadi onlara açık açık kafa tutmadan birileri gizli gizli gidip şikayet etti diyelim bu şikayetinin arkasında ne kadar durabilecek. Bu insanlar kendi evlatlarının akan yaşlarını umursamıyorlar yaptığının doğru olmadığını söyleyeni mi dinleyecekler.

Olur olur da yavaş işte onu diyorum. Çok yavaş.

allahım bunlar insan değil resmen cani cani:14:
Allah islah etsin rabbim böle duruma kimseyi düşürmesin
bende katılıyorum bu söz pedofili yazık ya pislikler
bu böle nereye kadar gider :45:gitmemeli cezaları çok ağır olmalı ama bunu yapan zaten anaları babaları :50::50::50::50:

Son düzenleme:
Bu kadar vahim durumdayız... $1470048_529503500478826_1488418203_n.webp

Back
X