- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
bizim çoğu günümüz çocukça geçiyo yaa
mesela birlikte kusana kadar çokotüp yiyoruz, midemiz bulanınca yanaklarımıza sıkıyoruzen çok jelibon yeme yarışı yapıyoruz. bi de pasta yerken kuralımız var, kimse kendi tabağındakinden yemiyo, yani o kendi tabağındakini bana yediriyo, ben kendi tabağımdakini ona yediriyorum. :13: ama bunu çocuk olana kadar yapıcaz, yoksa çocuk olduğunda da böyle birbirimize yedirirsek, çocuk bizi öyle görünce psikolojisi bozulur.
sencilik oynuyoruz, o benim rolüme giriyo, ben onunkine giriyorum. o bana dırdır yapıyo, ben sakin susuyorum
süpermarkette saklambaç oynuyoruz. ama beni çok kolay buluyo, tabii ki kendimi çikolata reyonunda kaybedince orda yakalanıyorum
tabii yakalayan muck muck yapıyo
bilek güreşi yapıyoruz. o tek el, ben 2 elle
bazen de şey oluyo, bu oyun değil tabii ki benim sakarlığım
ama çok sık yaşadığımız için anlatiim. mesela bi mağazadayız, tam arkamda biri var ama fark etmiyorum yanlışlıkla kolum falan çarpıyo, ve kusura bakmayın dememe rağmen adam söylenmeye başlıyo, biz elele koşuyoruz mağazadan vınnn arkamıza bile bakmadan
bu olay çok sinirimizi bozuyodu çünkü insanlar artık çok hoşgörüsüz olmuş. ben de biraz inatçı biriyimdir, onur bakıyo tartışma çıkıcak, kaçalım diye fısıldıyo kulağıma heheh
hatırladıklarım bu kadar![]()
:130: ayy çok hos yaa
siz büyümeyen cocuk olarak kalmıssınız galibaa:114:
süpermişş