• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk gibi koca !!!!!

Hayır kadında suç bulmuyoruz aslında. Normal şartlarda iskeleye baba yapılmayacak, boşanması gereken sorumsuz, beceriksiz, düşüncesiz bir adamı bir değil iki kez baba yapıp bu sorumsuzluklarla baş etmenin yollarını aramanın anlamsızlığını vurguluyoruz. İkinci çocuk meselesi konuda sadece nesne.
Muhakkak bu söylediğinizde haklısınız. Ama burda kadının ne yapmasından ziyade neredeyse her mesajda açıklamasına rağmen neden ikinci çocuk denmiş. Burda yazılan mesajlarda kadının bunda sonra ne yapması gerektiğine dair tavsiyeler verilse daha yararlı olur diye düşündüm. O çocuk geri gitmeyecek mecbur doğacak. Belki kadın tek başına yaşıyor olsa o çocuklara daha iyi bakıcak mesela. En azından kendine ikinci bir tişörtü alabilecek, kendisini borçlarla, sorumsuz hareketlerle dibe çekmeyecek bir adam olmayacak falan filan.adamın bir hobisi olmasın mı denmiş misal kaç mesajda. Bu adamın olmasın bir zahmet. Benim kastettiğim nokta bu. Yoksa değil ikinci çocuk ilk bile fazla bu adama. Kadınların kendilerini paspas yapıp erkeklerin bu kadar rahat yaşamasına sebep olmalarına da ayrıca sinir oluyorum. Kadının gözünün açılması gereken nokta bu asıl.

Muhakkak bu söylediğinizde haklısınız. Ama burda kadının ne yapmasından ziyade neredeyse her mesajda açıklamasına rağmen neden ikinci çocuk denmiş. Burda yazılan mesajlarda kadının bunda sonra ne yapması gerektiğine dair tavsiyeler verilse daha yararlı olur diye düşündüm. O çocuk geri gitmeyecek mecbur doğacak. Belki kadın tek başına yaşıyor olsa o çocuklara daha iyi bakıcak mesela. En azından kendine ikinci bir tişörtü alabilecek, kendisini borçlarla, sorumsuz hareketlerle dibe çekmeyecek bir adam olmayacak falan filan.adamın bir hobisi olmasın mı denmiş misal kaç mesajda. Bu adamın olmasın bir zahmet. Benim kastettiğim nokta bu. Yoksa değil ikinci çocuk ilk bile fazla bu adama. Kadınların kendilerini paspas yapıp erkeklerin bu kadar rahat yaşamasına sebep olmalarına da ayrıca sinir oluyorum. Kadının gözünün açılması gereken nokta bu asıl.

Bence bundan sonra yapması gereken boşanmak. Ama konu sahibinin bu öneriyi umursayacağını düşünmediğim için o yönde bir tavsiye vermedim. Çocuklarım için deyip yıllar boyu çekecek gibi görünüyor burdan bakınca.

Keşke ikinci gebeliği bekletseydiniz üç aylıkken işe başlamanın o çocuğa bir faydası yok Eşiniz kadar siz de hatalısınız.

yapma çocuk ya da o parayla kendine alışveriş yaptır bisiklete parası kalmasın.

Back
X