Biz başka sebepten ayrıldık herşeyi abartılıydıOff evet ömür törpüsü gibi aynisini bende düsünüyorum. Nasil hissettiniz ayrildiktan sonra? Ben pisman olurmuyum diye cok korkuyorum
Değişir diye düşünmeyin bu haliyle kabul edebiliyorsanız evlenin yoksa evlenmenizide tavsiye etmem. Ve üzerine çok düşmeyin.Merhaba arkadaslar,
araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
Tesekkür ederim. Gün gectikce dahada üzülüyorum bogazim dügümleniyor belki bugün arar diye düsünmüstüm ama bir haftayi gecti artik ne düsünecegimi bilmiyorum cok üzgünümBöyle küsüp bir hafta aramıyor sormuyorsa üzgünüm ama sevilmiyorsunuz. Nişanlınız hep anne babasının ağzının içine baktığı için hükmedebileceği birini bulmuş o yüzden evlilik yoluna adım atmış bence. Sonuçta hayatı boyunca hep anne babasının gölgesinde yaşamış eh onu adam yerine koyup kendine olan güveninin artmasını siz sağlamışsınız. Ama üzülerek söylüyorum sizi sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan bu şekilde küsüp 1 hafta sizi yalnız bırakmaz. Kaybetme korkusu yok nişanlınızda. Ve ileride sizi daha büyük problemler bekliyor. Yerinizde olsam onu küstüğü yerde bırakır, bir daha arayıp sormazdım. Kendisi aradığında da bu şekilde devam edemeyeceğimi söylerdim. Yani siz ahlaksız bir insan olsanız bir ton halt yersiniz o bir haftada. Ruhu bile duymaz. Nasıl bir gamsızlık ki bu? Hakkınızda hayırlısı olsun ama hayata bir kere geliyorsunuz ve geri kalan hayatınızı bu şekilde mi geçirmek istiyorsunuz?
Hepinize tesekkür ederim. Sizlerin yazdiklariyla bakis acim degistiArtık bir yerde sesinizi çıkarmanız gerek. Bu olanlar evlilikte yaşayacağıniz sıkıntılar buradan görülüyor, mobilya beyaz eşya vs alırken size sorulmadan alacaklar, belki gelinlikte. Evleneceksiniz annemle babam torun istiyor diye çocuk yapacak eşiniz ki size sorylmayacak hazirmisiniz kaldırabilirsiniz düşünmeden yüksek ihtimal bu çocuğun adını bile koyamayacaksiniz çünkü annesi ve babası isteyecek isim koymayı.
Birde bu şahısta problem çözme becerisi yok görmezden gelecek siz düzeltmek isteyeceksiniz ve kusecek. Bu kadar seviyorum pişman olur muyum diye düşünmeyin. Hep vereceksiniz hep susacaksiniz, bunu kaldırabilecek misiniz
Allah sizede sabir versinBasak burcu mu yoksa demeeeeinsan degismiyor canim degisiyor diye bekleme . Ancak birbirinizi oldugunuz gb kabul edecekseniz eger gercekten birseylere baslamalisiniz. Zamanla sineye cekilen seyler ileride buyuk problemler yaratiyor. Aman ha katlanamayacaksanz hc baslamayin zaten oldugunuz gb kabul ederseniz ne o sana kirilir e de sen ona tek tarafli da olmuyor. 10 yildir kocam küser bide oglum da basak o da kuser oohh miiss tek basima takilirim evde ben de hepsini oldugu gb kabul ettim hrrkes icin ona gore davraniyorum. He diyip geciyorum. Bazen ise yariyor yorucu ama en azindan uzun surmuyor kusluk
Cok hadsizlik etmis demekki akli öyle seylere eriyor ne diyeyim. Iyikide ayrilmisiniz mutlusaniz ne güzel. Umarim bende dogru karari veriririm. Icimdeki artik iyi bir evlililik olacagina dair pek umut yok zaten o da umursamiyor bir haftayi gecti konusmayali demekki önemsemiyorBiz başka sebepten ayrıldık herşeyi abartılıydı
Birgün kız arkadaşım ve onun erkek arkadaşı evde oturuyorduk
Eski sevgilim aradı bağırdı 2 kız 1 erkek bir evde ne yapar ne giydin pijamayla mı oturuyorsun heryerin meydanda gibi ahlaksız şeyler konuştu
Ben o gün ayrıldım asla pişman olmadım
Ama ayrılma sebebimiz çok başkaydı işte
Ne kadar güzel yazmissiniz. Hepinize cok ictem tesekkür ederim. Beni tanimadiginiz halde benim derdimi dinleyip ciddiye alip bana tavsiyede bulundugunuz icinSanırım anne babasının sözünden çıkamadığı için hissettiği ezikliği size söz geçirerek gidermek istiyordu beyefendi. Lakin sizin de bir insan olduğunuzu, fikirleriniz olabileceğini hesaba katmamış. Yapabileceğiniz en güzel şey, fikirlerinizi, isteklerinizi dinlemek ve anlamaya çalışmak yerine, küserek kendi istediklerini yaptırmaya çalışan bir çocukla evlenmemek olur. Şu değişir, geçer masallarına lütfen kendinizi inandırmayın.
Annesiyle konusmustum cünkü aramizin bozuk oldugu fark etmisti. Ne oldu dedi. Bende dedimki bana hic sormuyor ne isteyip istemedigimi benim fikrimi önemsemiyor kendi kendine yapti herseyi. Anneside bana dediki " Amaan sende abartma sanki bizim her istedigimiz oldu hepimiz oturup aglayalimmi simdi napalim "dedihem anne babasının agzına bakıyo hem küsüyo. birlikte yapmanız gereken düğün hazırlıklarını ailesiyle yapıyo sana saygısı yok gözünü aç. bundan bi b.k olmaz küstüğü yerde bırak kalsın. ailenin bunlardan habeeri varmı
Cok tesekkür ederim. Cok haklisiniz. Bende kendisine demistim ikimizde bekleyelim. Paramizi biriktirelim herseyi kendimiz yapalim dedim. Cünkü bu dügün hazirliginda bana hicbisey sorulmadi. Annesi babasina bagli onlara hicbir zaman hayir diyemiyor. Istedikleri isine gelmese bile hayir diEmiyor. Ne isterlerse yapiyor. Onlar onun hakkinda karar veriyor. Hatta annesi babasi 2 haftaligina tatile gidince agliyor bile özlüyorum diye aklima geldikce irkiliyorum cok tuhaf gercektenEvlilik olgunluguna ne maddi ne manevi erismemis biri nisanlin. Ailesinin sozunden cikmamasinin nedeni buyuk ihtimalle dugunu onlarin parasiyla yapiyor olmasi. O yuzden benim sahsi dusuncem gencler evlilik icn maddi olgunluga erismeyi beklemeli. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Sizin durumunuzda ben mutlu bir evlilik goremiyorum malesefumarim en dogru karari verirsiniz. Kararin ayrilmak olursa lutfen ama lutfen haddini de bildirerek ayril. Nisanlinin yuzune telefonu kapatmak neymis gorsun.
Evet dediginiz gibi o konu hakkinda da bircok kez tartistik. Cünkü kendisini annesi babasiyöa bir görüyor konusurken bile "Ben" yerine "Biz" yani annesi babasinida icine katarak konusuyor. Onlara hic hayir diyemiyor. Onlar iki haftaligina izine gidince agliyor falan. Söyle bir düsününce psikolojik olarak aslinda sorunu oldugunu anliyorum. Daha kendini bulamamis kendi olamamis annesi babasindan kopamamis ve kopmakta istemiyorŞuan ayrılık fikri ağır gelsede evli olunca daha çok yanıcak canınız. Herkesin dediği gibi değişmez bu adam.
Ayrıca sizin küslükten önce daha büyük sorunlarınız var. Sizin düğününüz size sormadan planlanıyor. İkinize ait kurulacak hayata başkaları karar veriyor sizin fikrinizi almadan. Bunlar daha öncelikli ve büyük sorunlar. Önce şuna karar verin ileride eşiniz hariç kv ve kp ilede evlenmeye hazırmısınız????
Su soylediginiz cok urkutucu gercekten. Anne babasi tatildeyken aglayan bir adamin ciddi sorunlari olmali. Sizin adiniza korktum. Evlendiginizde beraber ysayacaksiniz buyuk ihtimalle.Cok tesekkür ederim. Cok haklisiniz. Bende kendisine demistim ikimizde bekleyelim. Paramizi biriktirelim herseyi kendimiz yapalim dedim. Cünkü bu dügün hazirliginda bana hicbisey sorulmadi. Annesi babasina bagli onlara hicbir zaman hayir diyemiyor. Istedikleri isine gelmese bile hayir diEmiyor. Ne isterlerse yapiyor. Onlar onun hakkinda karar veriyor. Hatta annesi babasi 2 haftaligina tatile gidince agliyor bile özlüyorum diye aklima geldikce irkiliyorum cok tuhaf gercekten
Hayir ayri evde ama biz aslinda baska sehir düsünüyorduk annesigile 1 saat mesafede ilk basta tamam dediydi. Hatta orada bir daire bile bulduydum ama nolduysa birden oraya gitmek istemiyor annesigilin yanindan bir yer istiyorSu soylediginiz cok urkutucu gercekten. Anne babasi tatildeyken aglayan bir adamin ciddi sorunlari olmali. Sizin adiniza korktum. Evlendiginizde beraber ysayacaksiniz buyuk ihtimalle.
Oyle yapacak zaten.Merak etmiyor iste. Ben küs kalamiyorum catliyorum hemen konusup halledelim istiyorum ama o küs kaliyor konusmuyor cözmüyor cok zor. Evlenince bunun beterine katlanacagimi hic düsünemiyorum. Aman Allahim öyle haftakarca küs kalan insanlar varmiki gercekten? Öyle yapsa cildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?