Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

Sanırım anne babasının sözünden çıkamadığı için hissettiği ezikliği size söz geçirerek gidermek istiyordu beyefendi. Lakin sizin de bir insan olduğunuzu, fikirleriniz olabileceğini hesaba katmamış. Yapabileceğiniz en güzel şey, fikirlerinizi, isteklerinizi dinlemek ve anlamaya çalışmak yerine, küserek kendi istediklerini yaptırmaya çalışan bir çocukla evlenmemek olur. Şu değişir, geçer masallarına lütfen kendinizi inandırmayın.

Off evet ömür törpüsü gibi aynisini bende düsünüyorum. Nasil hissettiniz ayrildiktan sonra? Ben pisman olurmuyum diye cok korkuyorum
Biz başka sebepten ayrıldık herşeyi abartılıydı
Birgün kız arkadaşım ve onun erkek arkadaşı evde oturuyorduk
Eski sevgilim aradı bağırdı 2 kız 1 erkek bir evde ne yapar ne giydin pijamayla mı oturuyorsun heryerin meydanda gibi ahlaksız şeyler konuştu
Ben o gün ayrıldım asla pişman olmadım
Ama ayrılma sebebimiz çok başkaydı işte

Değişir diye düşünmeyin bu haliyle kabul edebiliyorsanız evlenin yoksa evlenmenizide tavsiye etmem. Ve üzerine çok düşmeyin.

Tesekkür ederim. Gün gectikce dahada üzülüyorum bogazim dügümleniyor belki bugün arar diye düsünmüstüm ama bir haftayi gecti artik ne düsünecegimi bilmiyorum cok üzgünüm

Hepinize tesekkür ederim. Sizlerin yazdiklariyla bakis acim degisti aslinda görmek istemediklerim daha cok gözüme batiyor icim cok yaniyor bugün bir haftayida gecti konusmayali kac gündür bogazim dügümleniyordu bugün agladim okadar üzgünümki cok hayal kurdum mutlu olacagimi sanmistim bütün yasadigim zorluklardan sonra gercekten beni seven birini buldugumu ssnmistim ama anliyorumki öyle degilmis

Allah sizede sabir versin
Böyle bir evlilik düsünemiyorum artik.
Bir haftadan fazla konusmuyoruz ve bütün bu küslük sadece sinirlendigim icin

Cok hadsizlik etmis demekki akli öyle seylere eriyor ne diyeyim. Iyikide ayrilmisiniz mutlusaniz ne güzel. Umarim bende dogru karari veriririm. Icimdeki artik iyi bir evlililik olacagina dair pek umut yok zaten o da umursamiyor bir haftayi gecti konusmayali demekki önemsemiyor icimi cok acitiyor beni özlüyor olmamasi demekki beni sevmiyormus

Ne kadar güzel yazmissiniz. Hepinize cok ictem tesekkür ederim. Beni tanimadiginiz halde benim derdimi dinleyip ciddiye alip bana tavsiyede bulundugunuz icin gözlerimi actiniz. O görmemezlikten geldigim sorunlari daha cok görür oldum cok agir geliyor icim cok aciyor hele ki beni aslinda önemsemedigini sevmedigini anlamak cok acitiyor icimi. Kac gündür okadar kötüydüm bugün ilk kez cok agladim ama iyi geldi

Annesiyle konusmustum cünkü aramizin bozuk oldugu fark etmisti. Ne oldu dedi. Bende dedimki bana hic sormuyor ne isteyip istemedigimi benim fikrimi önemsemiyor kendi kendine yapti herseyi. Anneside bana dediki " Amaan sende abartma sanki bizim her istedigimiz oldu hepimiz oturup aglayalimmi simdi napalim "dedi

Cok tesekkür ederim. Cok haklisiniz. Bende kendisine demistim ikimizde bekleyelim. Paramizi biriktirelim herseyi kendimiz yapalim dedim. Cünkü bu dügün hazirliginda bana hicbisey sorulmadi. Annesi babasina bagli onlara hicbir zaman hayir diyemiyor. Istedikleri isine gelmese bile hayir diEmiyor. Ne isterlerse yapiyor. Onlar onun hakkinda karar veriyor. Hatta annesi babasi 2 haftaligina tatile gidince agliyor bile özlüyorum diye aklima geldikce irkiliyorum cok tuhaf gercekten

Şuan ayrılık fikri ağır gelsede evli olunca daha çok yanıcak canınız. Herkesin dediği gibi değişmez bu adam.
Ayrıca sizin küslükten önce daha büyük sorunlarınız var. Sizin düğününüz size sormadan planlanıyor. İkinize ait kurulacak hayata başkaları karar veriyor sizin fikrinizi almadan. Bunlar daha öncelikli ve büyük sorunlar. Önce şuna karar verin ileride eşiniz hariç kv ve kp ilede evlenmeye hazırmısınız????

Evet dediginiz gibi o konu hakkinda da bircok kez tartistik. Cünkü kendisini annesi babasiyöa bir görüyor konusurken bile "Ben" yerine "Biz" yani annesi babasinida icine katarak konusuyor. Onlara hic hayir diyemiyor. Onlar iki haftaligina izine gidince agliyor falan. Söyle bir düsününce psikolojik olarak aslinda sorunu oldugunu anliyorum. Daha kendini bulamamis kendi olamamis annesi babasindan kopamamis ve kopmakta istemiyor

Su soylediginiz cok urkutucu gercekten. Anne babasi tatildeyken aglayan bir adamin ciddi sorunlari olmali. Sizin adiniza korktum. Evlendiginizde beraber ysayacaksiniz buyuk ihtimalle.

Hiç sevmem yerli yersiz küsen insanları..
Bu şimdi böyleyse evlendikten sonra ne olur Allah bilir !! Bir kez daha düşünün görünen köy kılavuz istemez yoksa ömrünü yer.!!

Su soylediginiz cok urkutucu gercekten. Anne babasi tatildeyken aglayan bir adamin ciddi sorunlari olmali. Sizin adiniza korktum. Evlendiginizde beraber ysayacaksiniz buyuk ihtimalle.
Hayir ayri evde ama biz aslinda baska sehir düsünüyorduk annesigile 1 saat mesafede ilk basta tamam dediydi. Hatta orada bir daire bile bulduydum ama nolduysa birden oraya gitmek istemiyor annesigilin yanindan bir yer istiyor

Yani istemez tabi ki, bunun sonu beraber yasamak uzgunum. Oldu bittiye gelecek, size bir sey sorulmayacak. Bir bakmissiniz annesinden ayri yasayamadigi icin beraber yasamaya baslamissiniz.

Oyle yapacak zaten.
Nasil olsa haklida olsa ayagina giden biri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…