Çocuk gibi..

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
kızlar dün sevgilimle tartıştık,kırdı beni biraz eve geldim msj filan atı cevap vermedim.
telefonu koydum çantama görmemek için
saatler geçti baktım tele 2 mesaj 3 cevvapsız arama yazıyo çık yaptım işte mesajlara baktım aramalara bakmadım o aramıştır diye..
sonra gece silmek için bi baktım annesi aramış benii 3 cevapsız arama ona aitmiş o saatte geride dönemedim.
sevgilim gece yine mesaj atmış sabaha karşı uyandım okudum
gidip annesine anlatmış tartışmamızı,bir kere daha böyle yapmıştı resmen şikayet etmişti beni annesine
resmen çocuk gibi davranıyo ya o kadar kızgınım ki
şimdi annesi öyle biri değil ama bana ters bişey söylese ben çok dert ederim bunu,bugün geri dönüp aramadım da ayıp oldu galiba
napiyim sizce şimdi ben

Son düzenleme:
kızlar dün sevgilimle tartıştık,kırdı beni biraz eve geldim msj filan atı cevap vermedim.
telefonu koydum çantama görmemek için
saatler geçti baktım tele 2 mesaj 3 cevvapsız arama yazıyo çık yaptım işte mesajlara baktım aramalara bakmadım o aramıştır diye..
sonra gece silmek için bi baktım annesi aramış benii 3 cevapsız arama ona aitmiş o saatte geride dönemedim.
sevgilim gece yine mesaj atmış sabaha karşı uyandım okudum
gidip annesine anlatmış tartışmamızı,bir kere daha böyle yapmıştı resmen şikayet etmişti beni annesine
resmen çocuk gibi davranıyo ya o kadar kızgınım ki
şimdi annesi öyle biri değil ama bana ters bişey söylese ben çok dert ederim bunu,bugün geri dönüp aramadım da ayıp oldu galiba
napiyim sizce şimdi ben

Şikayet etmiyordur belki,seni daha iyi anlayabileceğini düşündüğü için annesine danışmıştır , fikir almıştır
desem çok mu pollyanna olurum bilemedim arkadaşım :26:

aranızda geçen tartışmayı annesine anlatması çok garip geldi bana..tartışma her ne olursa olsun bunu kendi aranızda halletmeniz gerekiyor araya başka kimse sokulmamalı..sizin bir ilişkiniz var ve aranızda geçen sorunları beraber çözecek olgunlukta ve yaşta olduğunuzu düşünüyorum :/ erkek arkadaşına da bunu belirtmelisin eğer sende böyle düşünüyorsan..

canim anlatis sekline bagli
eger annesine sikayet eder gibi anlattiysa cok yanlis bence..
ama öyle dertlesmek icin anlattiysa normal diyorum ben..

ara sevgilini acik acik söyle her konuda gidip özelinizi kimseye anlatmasin.
ona bunun dogru olmadigini seni rahatsiz ettigini söyle
annesi ters birsey dersede hic takma canim
zaten anlayisli birisi ise aranizi tekrar yapmaya calisir.

Back
X