Çocuk gormeye gelmeyen kv

asla gitmezdim cok nett yani esinde gitmesin ayri eve çıktın diye hem dusman olcaklar bana hemde acisini cocuklarimdan cikarcaklar bebeklerin ne gunahi varmis

Ayy ne biçim insan bunlar ya benim kayınvalidem de aynı. Ama eşim hiç laf söyletmez.Doğumda bir şey yapmadı geçen hafta doğum günü vardı boş boş çıkmış gelmiş saat 22.00 dahiç mi heves yok anlamıyorum. Sakın gitme ne kadar ayıp yaptığı.

Hazır bahanen var Hazır bahanen var gitme ama eşin oraya gidip geldikten sonra sana farklı davranabilir doldurusa gelip

Ben olsam ben de gitmezdim bebeğimi de yollamazdım.

Benim kv tarafı çok sever de annemler biraz garip torun sevgisi konusunda. Benim bir tane çocuğum var kendi ailemin ilk ve tek torunu. Durumları olmasına rağmen hamileliğimde ve doğumumda bırak altını tek bir çorap dahi almadılar

Gitmezdim. Benim de başıma geldi gitmedim. Altli üstlü oturuyordum. Eziyeti vardi ama Hamile oldugumu ogrendigi andan itibaren cok daha fazla eziyet etmeye basladi. Bebegimizin, Ne sagligini sordular nede iyi misiniz dediler. Eşimde mesafe koydu. Dogum yaptım. Gelip gormediler. Ben ve eşim, bizi gectik cocugumuzu saymayani hic saymayiz dedik ve asla çocuğumuzun yüzünü gostermedik. Oglum 6 aylikti o evden tasindik. Ebedi olarak da hayatimizdan onları cikardik. Eger büyük büyüklüğünü yapmazsa, kucukten de küçüklük beklenmez.

Bu konu bazı kk hanımlarına ithaf olunur.
Özellikle yeni doğum sonrası bebek ziyareti konusundaki bazı hanımlara

Gitme tabiki tenezzül edip torununu görmeye gelmiyorsa zorla ne götürüceksin sakın gitme kötü gelin olursan ol sonuçta sen haklısın

Oğlumu kv 4 ay sonra gelip gördü. Kımızı kp bir sene sonra gördü tabi ki bayram dolayısıyla biz götürdük ayağına. Bayram olmasa düğününü beklerdi. İkisinin de doğumunda tabiiiiiki yoklardı.
Bırak doğumu sünnetinde bile eşimin tarafından sadece eşim vardı bir de benim ailem. Eşim bi kenarda ööyle oturdu. Yani analı babalı yetim gibi.
Çok ta umursamayın boşverin.

Asla ne giderim nede bebegimi gonderir veya gosteririm, evet okadar ileri bile giderim. Cocuk bu, yumurtadan mi cikti. Onlarin soyismini tasiyacak bide.

O gidelim diyen kocanin agzina da o gidelim sozlerini mis gibi tikarim.

T
Gitmezdim
Bu kayinvalideler ogullarini ic guveysi verselerdi o zaman. Bu ara kiz tarafina cok yukleniyor tum adetler kizinmis gibi lanse ediyorlar ne ayıp. Şandandir yapilan.
Tatlım o kaliteli insanların isi. Malesef cogumuza ezik, şeytan, fitneci kısacası karakter yoksunu eş ailesi geldigi icin hemen hemen hepimiz benzer durumları yasıyoruz. Eşimin ailesinde erkek cocugundan ilk torunları olacak sana yemin ederim bir çorap dahi almadılar. Yetmez gibi kocamı mesai saatlerinde arayıp kız tarafı yapar diye fişeklediler. Hoş Oğullarını da evlendirirken sahipsiz gibi tek bir çöp vermeden evlendirdiler ama sorsan herseyi tam yapıyorlar. Gerizekalı insanlarla zor işimiz. Ben isterdim eğitimli bi kv olsun. Görgü vs bilen bir kadın olsun. Ondan birşeyler öğreneyim...
Benimki de sansıma bir ucube cıktı. Bilgisiz ama cahillikten yükselen bi egosu var. Her pisligi yaptı sagolsun. Allaha bıraktım derdi bilinmesin insallah. Cok cektirdiler bana evliliğimi anlamadım onlar yüzünden

Hamileliğinizin ilk zamanlarındasınız hazırlıklar genelde 7nci aydan falan sonra yapılır nazar değmesin diye.
Siz de hazırlık için fazla acele etmeyin derim.

Allah kolaylık versin sonrada gogusunu gere gere oglum evlendi ev kurdu falan der.
Erkek tarafı cok yiyici olmaya başladı. Kayinvalideler zaten bir kiskanclik icine giriyor ama artık istekleri bitmiyor. Misal ben evlenirken ve sonrasinda asla bir şey istemedi benim tarafim ya da ben ama onlar cok kolay dile getiriyor. Cok ayip bir şey

Siz lohusa halinizle onlarla iyi olmayi düşünürken onlar keyif yapıyordur emin olun. Bence hiç iyi niyeti hak eden insanlar değiller gitmeyin.

Bende bunu anlamiyorum bende kizimin 7 senelik kiyafetlerini sakliyorum kardesimin kizi olurda veririm diye bunda ne var hic anlam veremiyorum.en ufak bir kiyafet dunya para ne gerek var diye dusunenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…