- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi susukunhatun
-
asla gitmezdim cok nett yani esinde gitmesin ayri eve çıktın diye hem dusman olcaklar bana hemde acisini cocuklarimdan cikarcaklar bebeklerin ne gunahi varmisiyi aksamlar hanimlar birsey danismak istiyorum bende fikirleriniz onemli benim icin..
Kv ile aramiz iyi degildi.baya sorunlar yasadik.ayri eve ciktigim icin bana dusman oldular.baya bir gorusmedik.sonra buzlar eridi azda olsa gorusuyorduk son zamanlarda.ama gorumcemle hala gayet mesafeliydik cunku onun herkesi doldurgunu ogrendim yani arayi karistiran oymus.tabi oda bana hala dusman gibi davraniyordu.fakat yinede gorusuyorduk mesafelide olsak.dogum yaptim 36 gun oldu.kv ve buyuk gorumce hastanede 10 dk gorduler bu sorunlu gorumcem hic gelmedi.ben diyorumki elleri bos gelmeyecekleri icin gelmiyorlar cunku son zamanlarda aramizda birsey yoktu.dogum yapmadan bir hafta once ordaydim cunku.esime diyorum ailen nasil hicmi merak etmiyorlar torunlarini sevmiyorlar gelmiyorlar.esimde baya uzulmustu ama sonra ailesi oldugu icin diyor ben annemlere gidecem sende gel diyor bana.bende dedim torunlarini gormeye bile gelmeyen insanlara neden gidiyim.besbelli altin yada esya aliriz korkusuyla gelmiyorlar.cunku dogumdan oncede hic sormadilar eksik filan varmi.bu arada ikinci cocugum.ilk cocugumda beraber oturuyoz diye kv zaten birsey takmadi.besigi bile annemlere aldirmaya calisiyordu.hic heves edip bir takim bile almadi ogluma.ama gorsen cok seviyor öluyor oglu torunu icin.gorumcelerde annelerine verdiler.ben gitmek istemiyorum fakat gitmessem yeniden olaylar buyuyecek kotu gelin olacam.siz olsaniz gidermiydiniz?
Hazır bahanen var gitme ama eşin oraya gidip geldikten sonra sana farklı davranabilir doldurusa gelipiyi aksamlar hanimlar birsey danismak istiyorum bende fikirleriniz onemli benim icin..
Kv ile aramiz iyi degildi.baya sorunlar yasadik.ayri eve ciktigim icin bana dusman oldular.baya bir gorusmedik.sonra buzlar eridi azda olsa gorusuyorduk son zamanlarda.ama gorumcemle hala gayet mesafeliydik cunku onun herkesi doldurgunu ogrendim yani arayi karistiran oymus.tabi oda bana hala dusman gibi davraniyordu.fakat yinede gorusuyorduk mesafelide olsak.dogum yaptim 36 gun oldu.kv ve buyuk gorumce hastanede 10 dk gorduler bu sorunlu gorumcem hic gelmedi.ben diyorumki elleri bos gelmeyecekleri icin gelmiyorlar cunku son zamanlarda aramizda birsey yoktu.dogum yapmadan bir hafta once ordaydim cunku.esime diyorum ailen nasil hicmi merak etmiyorlar torunlarini sevmiyorlar gelmiyorlar.esimde baya uzulmustu ama sonra ailesi oldugu icin diyor ben annemlere gidecem sende gel diyor bana.bende dedim torunlarini gormeye bile gelmeyen insanlara neden gidiyim.besbelli altin yada esya aliriz korkusuyla gelmiyorlar.cunku dogumdan oncede hic sormadilar eksik filan varmi.bu arada ikinci cocugum.ilk cocugumda beraber oturuyoz diye kv zaten birsey takmadi.besigi bile annemlere aldirmaya calisiyordu.hic heves edip bir takim bile almadi ogluma.ama gorsen cok seviyor öluyor oglu torunu icin.gorumcelerde annelerine verdiler.ben gitmek istemiyorum fakat gitmessem yeniden olaylar buyuyecek kotu gelin olacam.siz olsaniz gidermiydiniz?
Gitme tabiki tenezzül edip torununu görmeye gelmiyorsa zorla ne götürüceksin sakın gitme kötü gelin olursan ol sonuçta sen haklısıniyi aksamlar hanimlar birsey danismak istiyorum bende fikirleriniz onemli benim icin..
Tatlım o kaliteli insanların isi. Malesef cogumuza ezik, şeytan, fitneci kısacası karakter yoksunu eş ailesi geldigi icin hemen hemen hepimiz benzer durumları yasıyoruz. Eşimin ailesinde erkek cocugundan ilk torunları olacak sana yemin ederim bir çorap dahi almadılar. Yetmez gibi kocamı mesai saatlerinde arayıp kız tarafı yapar diye fişeklediler. Hoş Oğullarını da evlendirirken sahipsiz gibi tek bir çöp vermeden evlendirdiler ama sorsan herseyi tam yapıyorlar. Gerizekalı insanlarla zor işimiz. Ben isterdim eğitimli bi kv olsun. Görgü vs bilen bir kadın olsun. Ondan birşeyler öğreneyim...Gitmezdim
Bu kayinvalideler ogullarini ic guveysi verselerdi o zaman. Bu ara kiz tarafina cok yukleniyor tum adetler kizinmis gibi lanse ediyorlar ne ayıp. Şandandir yapilan.
Hamileliğinizin ilk zamanlarındasınız hazırlıklar genelde 7nci aydan falan sonra yapılır nazar değmesin diye.Aman torunu seviyor ölüyor bitiyor iş paraya gelince kaçarlar işte o bu bahane benim KV basımın etini yedi çocuk diye diye söylemediği kimse kalmadı şimdi hsmileyim şimdiden kaçıyor masraftan bir ip alcak kazak patik örecek o bile yok bunlar böyledir canım aldırış etme git ama yüzgöz olma
Allah kolaylık versin sonrada gogusunu gere gere oglum evlendi ev kurdu falan der.T
Tatlım o kaliteli insanların isi. Malesef cogumuza ezik, şeytan, fitneci kısacası karakter yoksunu eş ailesi geldigi icin hemen hemen hepimiz benzer durumları yasıyoruz. Eşimin ailesinde erkek cocugundan ilk torunları olacak sana yemin ederim bir çorap dahi almadılar. Yetmez gibi kocamı mesai saatlerinde arayıp kız tarafı yapar diye fişeklediler. Hoş Oğullarını da evlendirirken sahipsiz gibi tek bir çöp vermeden evlendirdiler ama sorsan herseyi tam yapıyorlar. Gerizekalı insanlarla zor işimiz. Ben isterdim eğitimli bi kv olsun. Görgü vs bilen bir kadın olsun. Ondan birşeyler öğreneyim...
Benimki de sansıma bir ucube cıktı. Bilgisiz ama cahillikten yükselen bi egosu var. Her pisligi yaptı sagolsun. Allaha bıraktım derdi bilinmesin insallah. Cok cektirdiler bana evliliğimi anlamadım onlar yüzünden
Siz lohusa halinizle onlarla iyi olmayi düşünürken onlar keyif yapıyordur emin olun. Bence hiç iyi niyeti hak eden insanlar değiller gitmeyin.iyi aksamlar hanimlar birsey danismak istiyorum bende fikirleriniz onemli benim icin..
Bende bunu anlamiyorum bende kizimin 7 senelik kiyafetlerini sakliyorum kardesimin kizi olurda veririm diye bunda ne var hic anlam veremiyorum.en ufak bir kiyafet dunya para ne gerek var diye dusunenlerdenim.aynen benim kvde cok hevesliydi.5 ay gecikti diye basimin etini yedi.erkek cocugunun ilk cocugu diye.bunlarda boyle oglanin cocugu oz torun gorulur.ama ne hikmetse corap bile almadilar iste cocuklarima.kizlarinin cocuklarina hersey alir duzer.gorusmedigim gorumcemde oglu 7 yasinda oglunun kucukluklerini saklamis giydirirsin diye.zorla sectirdiler icinden.7 senelik kiyafetlerin.ama kendileri son moda giyinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?