- 14 Mart 2019
- 208
- 324
- 53
- Konu Sahibi susukunhatun
-
bende bunu anlamiyorum.siz kendiniz kiziniza yeni kiyafetler almissiniz giydirmissiniz hevesinizi almissiniz sonrada kendi yigeniniz icin ne gerek var anlamiyorum diyorsunuz belki onun anneside ilk cocuguna yeni heves ettigi begendigi kiyafetler almak istiyor.alipta diger cocuklarina sakliyacak belkide.7 sene az degilki bir iki sene olsa anlarim.zaten onlarida eger istersen begenirsen diye teklif ederim.zorla insanlara kendi eskilerimi kakalamaya calismam.Bende bunu anlamiyorum bende kizimin 7 senelik kiyafetlerini sakliyorum kardesimin kizi olurda veririm diye bunda ne var hic anlam veremiyorum.en ufak bir kiyafet dunya para ne gerek var diye dusunenlerdenim.
ayni durumdayiz inanin.bir cop daha almadilar.su anda o yuzden kvnin 40 yillik koltuklarinda oturuyorum.kendi yeni gelinmis gibi eskilerini bana verdi gitti.kendisine yeni esyalar aldi.onun eski halilari perdeleri koltuklarida bende.durumumuz olmadigi icin yenide alamiyorum su an icin.ama kendince o kadar dusunceli bizim icin yapmadigi fedakarlik yok.yalandan aglamalarida yokmu sinir oluyorum...T
Tatlım o kaliteli insanların isi. Malesef cogumuza ezik, şeytan, fitneci kısacası karakter yoksunu eş ailesi geldigi icin hemen hemen hepimiz benzer durumları yasıyoruz. Eşimin ailesinde erkek cocugundan ilk torunları olacak sana yemin ederim bir çorap dahi almadılar. Yetmez gibi kocamı mesai saatlerinde arayıp kız tarafı yapar diye fişeklediler. Hoş Oğullarını da evlendirirken sahipsiz gibi tek bir çöp vermeden evlendirdiler ama sorsan herseyi tam yapıyorlar. Gerizekalı insanlarla zor işimiz. Ben isterdim eğitimli bi kv olsun. Görgü vs bilen bir kadın olsun. Ondan birşeyler öğreneyim...
Benimki de sansıma bir ucube cıktı. Bilgisiz ama cahillikten yükselen bi egosu var. Her pisligi yaptı sagolsun. Allaha bıraktım derdi bilinmesin insallah. Cok cektirdiler bana evliliğimi anlamadım onlar yüzünden
Benzer bi konu bende acicam sanirim. Aslinda sevip sevmeme meselesi de degil bu benim esimin aileside malesef boyle buz dolabi gibiler. Gorumcem yeni dogum yapti kaynanam gitmedi bile ona gitmeyen bana mi gelcek diyorum.bende taki hediye zaten adet edinmemisler. En basiti ben evlendim daha kaynanamdan bir igne gormedim hediye olarak insanin zoruna gidiyor he aramiz iyi tabi cok gidip gelme gorusme durumu yok arada bir husumette yok ama boyleler napim. Benim bebegime gormeye gelmezlerse galiba bende gitmem. Hadi ben el kiziyim gelmezn etmezsn ama o torunun ya bence hic adim atmayin esiniz gidiosa tek gtsn siz gtmeyniyi aksamlar hanimlar birsey danismak istiyorum bende fikirleriniz onemli benim icin..
Kv ile aramiz iyi degildi.baya sorunlar yasadik.ayri eve ciktigim icin bana dusman oldular.baya bir gorusmedik.sonra buzlar eridi azda olsa gorusuyorduk son zamanlarda.ama gorumcemle hala gayet mesafeliydik cunku onun herkesi doldurgunu ogrendim yani arayi karistiran oymus.tabi oda bana hala dusman gibi davraniyordu.fakat yinede gorusuyorduk mesafelide olsak.dogum yaptim 36 gun oldu.kv ve buyuk gorumce hastanede 10 dk gorduler bu sorunlu gorumcem hic gelmedi.ben diyorumki elleri bos gelmeyecekleri icin gelmiyorlar cunku son zamanlarda aramizda birsey yoktu.dogum yapmadan bir hafta once ordaydim cunku.esime diyorum ailen nasil hicmi merak etmiyorlar torunlarini sevmiyorlar gelmiyorlar.esimde baya uzulmustu ama sonra ailesi oldugu icin diyor ben annemlere gidecem sende gel diyor bana.bende dedim torunlarini gormeye bile gelmeyen insanlara neden gidiyim.besbelli altin yada esya aliriz korkusuyla gelmiyorlar.cunku dogumdan oncede hic sormadilar eksik filan varmi.bu arada ikinci cocugum.ilk cocugumda beraber oturuyoz diye kv zaten birsey takmadi.besigi bile annemlere aldirmaya calisiyordu.hic heves edip bir takim bile almadi ogluma.ama gorsen cok seviyor öluyor oglu torunu icin.gorumcelerde annelerine verdiler.ben gitmek istemiyorum fakat gitmessem yeniden olaylar buyuyecek kotu gelin olacam.siz olsaniz gidermiydiniz?
Senin eş adammış bizimkiler ana baba kuzusu halenGitmezdim. Benim de başıma geldi gitmedim. Altli üstlü oturuyordum. Eziyeti vardi ama Hamile oldugumu ogrendigi andan itibaren cok daha fazla eziyet etmeye basladi. Bebegimizin, Ne sagligini sordular nede iyi misiniz dediler. Eşimde mesafe koydu. Dogum yaptım. Gelip gormediler. Ben ve eşim, bizi gectik cocugumuzu saymayani hic saymayiz dedik ve asla çocuğumuzun yüzünü gostermedik. Oglum 6 aylikti o evden tasindik. Ebedi olarak da hayatimizdan onları cikardik. Eger büyük büyüklüğünü yapmazsa, kucukten de küçüklük beklenmez.
Ayyy nerden buluyorsunuz böyle kalitesiz!!ucube! insanların oğullarını bilmem.T
Tatlım o kaliteli insanların isi. Malesef cogumuza ezik, şeytan, fitneci kısacası karakter yoksunu eş ailesi geldigi icin hemen hemen hepimiz benzer durumları yasıyoruz. Eşimin ailesinde erkek cocugundan ilk torunları olacak sana yemin ederim bir çorap dahi almadılar. Yetmez gibi kocamı mesai saatlerinde arayıp kız tarafı yapar diye fişeklediler. Hoş Oğullarını da evlendirirken sahipsiz gibi tek bir çöp vermeden evlendirdiler ama sorsan herseyi tam yapıyorlar. Gerizekalı insanlarla zor işimiz. Ben isterdim eğitimli bi kv olsun. Görgü vs bilen bir kadın olsun. Ondan birşeyler öğreneyim...
Benimki de sansıma bir ucube cıktı. Bilgisiz ama cahillikten yükselen bi egosu var. Her pisligi yaptı sagolsun. Allaha bıraktım derdi bilinmesin insallah. Cok cektirdiler bana evliliğimi anlamadım onlar yüzünden
Bu konu bazı kk hanımlarına ithaf olunur.
Özellikle yeni doğum sonrası bebek ziyareti konusundaki bazı hanımlara
bende sizin gibi kendisini ilgilendirmeyen konulara girenleri yazanlari anlayamiyorum.Ah abla usenmesem tek tek iki konuyada yazanlari cikaririm bazen kk da acilan konulari hic anlayamiyorum
Gereksiz diye bir cümle mi kurmuş. Bu yorum zaten size değildi,gerilmene gerek yok.bende sizin gibi kendisini ilgilendirmeyen konulara girenleri yazanlari anlayamiyorum.
siz gidin yok sevgilimle iliski yasamiyorum bilmem ne gibi gerekesiz konulara girin.
bunlar hayatin gercekleri aile iliskileri soz konusu bizde hemcinslerimizden fikir aliyoruz neresi gereksiz niye sizi gerdi anlamadim
Allah kolaylık versin sonrada gogusunu gere gere oglum evlendi ev kurdu falan der.
Erkek tarafı cok yiyici olmaya başladı. Kayinvalideler zaten bir kiskanclik icine giriyor ama artık istekleri bitmiyor. Misal ben evlenirken ve sonrasinda asla bir şey istemedi benim tarafim ya da ben ama onlar cok kolay dile getiriyor. Cok ayip bir şey
ayni durumdayiz inanin.bir cop daha almadilar.su anda o yuzden kvnin 40 yillik koltuklarinda oturuyorum.kendi yeni gelinmis gibi eskilerini bana verdi gitti.kendisine yeni esyalar aldi.onun eski halilari perdeleri koltuklarida bende.durumumuz olmadigi icin yenide alamiyorum su an icin.ama kendince o kadar dusunceli bizim icin yapmadigi fedakarlik yok.yalandan aglamalarida yokmu sinir oluyorum...
iyi aksamlar hanimlar birsey danismak istiyorum bende fikirleriniz onemli benim icin..
Kv ile aramiz iyi degildi.baya sorunlar yasadik.ayri eve ciktigim icin bana dusman oldular.baya bir gorusmedik.sonra buzlar eridi azda olsa gorusuyorduk son zamanlarda.ama gorumcemle hala gayet mesafeliydik cunku onun herkesi doldurgunu ogrendim yani arayi karistiran oymus.tabi oda bana hala dusman gibi davraniyordu.fakat yinede gorusuyorduk mesafelide olsak.dogum yaptim 36 gun oldu.kv ve buyuk gorumce hastanede 10 dk gorduler bu sorunlu gorumcem hic gelmedi.ben diyorumki elleri bos gelmeyecekleri icin gelmiyorlar cunku son zamanlarda aramizda birsey yoktu.dogum yapmadan bir hafta once ordaydim cunku.esime diyorum ailen nasil hicmi merak etmiyorlar torunlarini sevmiyorlar gelmiyorlar.esimde baya uzulmustu ama sonra ailesi oldugu icin diyor ben annemlere gidecem sende gel diyor bana.bende dedim torunlarini gormeye bile gelmeyen insanlara neden gidiyim.besbelli altin yada esya aliriz korkusuyla gelmiyorlar.cunku dogumdan oncede hic sormadilar eksik filan varmi.bu arada ikinci cocugum.ilk cocugumda beraber oturuyoz diye kv zaten birsey takmadi.besigi bile annemlere aldirmaya calisiyordu.hic heves edip bir takim bile almadi ogluma.ama gorsen cok seviyor öluyor oglu torunu icin.gorumcelerde annelerine verdiler.ben gitmek istemiyorum fakat gitmessem yeniden olaylar buyuyecek kotu gelin olacam.siz olsaniz gidermiydiniz?
Ayyy nerden buluyorsunuz böyle kalitesiz!!ucube! insanların oğullarını bilmem.
Bir de böyle bir şey var ya. O yüzden bazen düşünüyorum böyle bir durumda adamı yalnız bırakmamak lazım diye. Ama gitmek de içinden gelmez insanın. Ne yapılmalı böyle bir durumda bilmiyorum.Hazır bahanen var
Hazır bahanen var gitme ama eşin oraya gidip geldikten sonra sana farklı davranabilir doldurusa gelip
Eger eşim böyle yapmasaydı Sonunda bizimde yuvamız yikilirdi. Cok cektirdiler ikimizede, hic acimadilar, hep sabrettim seviyorum dedim. Eşimde 3 sene sakinligini korudu. Bazi sebeplerden dolayi mecburdu sabretmeye, ara bulmaya calisiyordu ama bu işler tek tarafli olmuyor iste bir yerde patliyordu yaptıkları. Sonunda kurtulduk. Bu sekilde yuva yıkanların iki dunyada da yeri yok. Nasil vicdanlari rahat oluyor anlam veremiyorum.Senin eş adammış bizimkiler ana baba kuzusu halen
Benim eş bırak kendini bizi saydırmayı herseyde beni suclu bulur varsa yoksa ben hatalı ana babasına asla laf yok
Sonuc ayrıldık ailesi yuuznden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?