- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 31
- Konu Sahibi sakzkraker
-
Valla bacım ovu testide yaptım olmadı testi bıraktım akışına bakmayacam dedim gene olmadı vermeyen Allah vermiyor benimde imtihanım buymuş bu dünyada diyorumovulasyon günlerine yoğunlaşmak iş gibi geliyor belli bi amaç için yapıyoruz o günlerde bu durum sıkıcı bi hal almaya başladı ne yapılabilir akışına mı bırakmak lazım test yapmadan günleri denk gelirse gelir mi demeliyiz ?
testte pik olduktan sonra 4 gün değerlendir dıyorlar ama bunu planlı yapmak sıkıcı olmaya başladıValla bacım ovu testide yaptım olmadı testi bıraktım akışına bakmayacam dedim gene olmadı vermeyen Allah vermiyor benimde imtihanım buymuş bu dünyada diyorum
ovulasyon günlerine yoğunlaşmak iş gibi geliyor belli bi amaç için yapıyoruz o günlerde bu durum sıkıcı bi hal almaya başladı ne yapılabilir akışına mı bırakmak lazım test yapmadan günleri denk gelirse gelir mi demeliyiz ?
aa ben denk gelmedim takip ediyorum banu hanımı bakayım hemen sağolunİnstagram kullanıyorsanız banu ciftçi tamda bununla ilgili dün bi yazı paylastı
Okuyun derim
Son fotografı olması lazım gece okudum bendeaa ben denk gelmedim takip ediyorum banu hanımı bakayım hemen sağolun
İnstagram kullanıyorsanız banu ciftçi tamda bununla ilgili dün bi yazı paylastı
Okuyun derim
DİMİ YA resmen tersine döndü herşeySayenizde ben de okudum, teşekkür ederimİyi geldi. Aynı dertten müzdariptim çünkü. Hatta bütün cinsel hayatımız etkilendi kötü anlamda
resmen zevk almadan bir iş gibi yapılan bişeye döndü hayatımız bende okudum yazıyı şimdi gerçekten doğru 4 aydır ovulasyon testi yapıyorum bu ay son kez yaptım bi daha almayı yapmayı hesaplamayı düşünmüyorumSizi çok iyi anlıyorum. İş doğallıktan çıkıyor, görev gibi oluyor.
Cok guzelmis simdi okudumİnstagram kullanıyorsanız banu ciftçi tamda bununla ilgili dün bi yazı paylastı
Okuyun derim
ovulasyon günlerine yoğunlaşmak iş gibi geliyor belli bi amaç için yapıyoruz o günlerde bu durum sıkıcı bi hal almaya başladı ne yapılabilir akışına mı bırakmak lazım test yapmadan günleri denk gelirse gelir mi demeliyiz ?
resmen zevk almadan bir iş gibi yapılan bişeye döndü hayatımız bende okudum yazıyı şimdi gerçekten doğru 4 aydır ovulasyon testi yapıyorum bu ay son kez yaptım bi daha almayı yapmayı hesaplamayı düşünmüyorum
Sayenizde ben de okudum, teşekkür ederimİyi geldi. Aynı dertten müzdariptim çünkü. Hatta bütün cinsel hayatımız etkilendi kötü anlamda
Cok guzelmis simdi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?