- 1 Eylül 2021
- 5.123
- 19.300
- 198
- Konu Sahibi lilydaisyrose
Burda bıdı bıdı yapacağınıza versenize cevabını hemen insanlara, sizin gibi kişileri güvenilmez bulurum hep, gelmiş burda görümcenize giydiriyor giydirtiyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizin gibi kişileri güvenilmez bulurum hep ne büyük tesadüf, onun yerine ben utanıp cevap verememiş olabilir miyim acaba?Burda bıdı bıdı yapacağınıza versenize cevabını hemen insanlara, sizin gibi kişileri güvenilmez bulurum hep, gelmiş burda görümcenize giydiriyor giydirtiyorsunuz![]()
Ahhahah tamamdır viscimÇocuk yaptıgında lambaderi bana ver bari tırmalar paramparca eder ha yazık olur
İşte bunları bize değil onlara söylemeniz lazım. Siz susturmadıkça rahatsız olduğunuzu nereden bilecekler ki?Hayır tabii ki ama bilmiyorum hoş bulmuyorum ya yorum yapılmasını, ki ailelerin daha hassas davranması gerekir yorum yapma konusunda diye düşünüyorum, onlara fikirleri sorulmadığı hâlde yorum yapmaları tuhaf geliyor.
Ben ne zaman uygun görürsem o zaman olur deyip kapatın konuyuDün kayınvalidemin arkadaş grubuyla görüştük, ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye sordular daha erken ya, ileride inşallah falan dedim görümcem de zaten düşünmeyin ben evlenmeden dedi bilmiyorum belki espri yaptı kendince ama ne zaman bu konular açılsa her seferinde daha erken falan diyor gayet ciddi bir şekilde(ki samimiyetimiz yok), ona söz hakkı düşmüyor fikrini de soran yok zaten. Canımı sıkıyor bu durum. Kayınvalidem de şu yazı bi geçirin de falan dedi. Kayınvalidemin ki bir nebze, hani ben erken dediğim için ona istinaen tatil vs. planlarımız falan var onu düşünerek demiş olabilir diye düşünüyorum. Ama ikisinin daha doğrusu hiç kimsenin bu konuda yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Sizce haklı mıyım?
İstediğini söylesinler ben ne zaman istersem o zaman yaparım tabi ki hayır bunlarda insanı gaza getirtip ertesi gün çocuk yaptırtacaklar adamaDün kayınvalidemin arkadaş grubuyla görüştük, ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye sordular daha erken ya, ileride inşallah falan dedim görümcem de zaten düşünmeyin ben evlenmeden dedi bilmiyorum belki espri yaptı kendince ama ne zaman bu konular açılsa her seferinde daha erken falan diyor gayet ciddi bir şekilde(ki samimiyetimiz yok), ona söz hakkı düşmüyor fikrini de soran yok zaten. Canımı sıkıyor bu durum. Kayınvalidem de şu yazı bi geçirin de falan dedi. Kayınvalidemin ki bir nebze, hani ben erken dediğim için ona istinaen tatil vs. planlarımız falan var onu düşünerek demiş olabilir diye düşünüyorum. Ama ikisinin daha doğrusu hiç kimsenin bu konuda yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Sizce haklı mıyım?
3-5 sene sonra çocuk sahibi olup boşanan çiftleri de biliyoruz, böyle bir genelleme de hoş değil bence. Niyetleri kötüdür demiyorum zaten herkes üstüne vazife olmayan şeyler hakkında yorum yapmasa bir problem çıkmayacak.Yeni evliyseniz en az 3 yıl yapmayın bence de...daha evlilik oturmadan bir tatil neyin yapılmadan çocuk yapılması bana da saçma geliyor. Sonra etraf bosanmis, çocuklu yalnız analarla doluyor (babalar bosaninca nedense bekarmis gibi takıldığı için).
Kayinvalide ile görümce de belki sadece fikir beyan etmislerdir kötü niyetleri yoktur. Çocuk olmadan önce bize de yorum yapanlar oluyordu ben gülüp geciyordum çünkü kafaya takılacak bir konu değil
Evet hatır işi dedim sustum hep bugüne kadar ama haklısınız onlara da söylemem lazım da yani böyle bir şeyden herkesin rahatsız olacağını ben söylemeden düşünmeleri lazım.İşte bunları bize değil onlara söylemeniz lazım. Siz susturmadıkça rahatsız olduğunuzu nereden bilecekler ki?
Evet hatır işi dedim sustum hep bugüne kadar ama haklısınız onlara da söylemem lazım da yani böyle bir şeyden herkesin rahatsız olacağını ben söylemeden düşünmeleri lazım.
Bunu söyleyin görümceyeona söz hakkı düşmüyor fikrini de soran yok zaten.
Valla hiç o yönden düşünmemiştim ama kendisi milletin çocuklarını da çok sever, uğraşır çocuk sevmeyen biri olsa direkt aklıma o gelirdi bilemedimGörümcenin ne demek istediğini anlamadın değil mi
Ben evlenmeden çocuk yapmayın, getirip anneme bırakırsanız ben çocuk zırıltısı çekemem.Ayrıca, Agabeyim evlendiğinden beri evde kraliçe hayatı yaşıyorum, küçücük bebeğe tacımı kaptıramam diyor![]()
İki konunuzdan biri görümceniz, ben de görümceyim ve görümcem var sizin gibisine denk gelmedim daha evlerden uzak. Yok görümcenizi görmeyi istemiyormuşsunuz da , yok görümcenizin damat aday adayı yokmuş da , yok eşinizle el ele diz dizelermiş de. Sorun eşinizin size davraniş ve tutumlarında, burda çıkmış görümceniz hakkında durmadan dedikodu yapıyorsunuz. Bir de ondan dinlemek lazım nasıl bir tipsinizBende sizin gibi kişileri güvenilmez bulurum hep ne büyük tesadüf, onun yerine ben utanıp cevap verememiş olabilir miyim acaba?