Çocuk hamilelik ve bosanma

Hayırlı olsun inşallah darısı başıma. Huzurun varsa ailenin yanında kavga gürültüyü mü özlediniz? O çocuğun size bakıp kötü örnek olabilme ihtimalini mi özlediniz ? Adam zaten hayatına bakıyormuş sende bak makyaj yap kuaföre git o desin ben ne eşekmişim pişman olsun ama dönme. O zaman bak nasıl İçin soğuyor. Mesela adam çocuğu görmeye geldiğinde süslen püslen bende tam dışarı çıkıyordum de çık bak nasıl deliriyor.
Sanirim haklisiniz ama benim suslemip disari cikmam icin az 1 seneye ihtiyacm var gibi duruyor. Hicbirsey icimden gelmiyor. Zaten pekte kiskanacagini dusunmuyorum o coktan kendi yoluna gitmis gibi.. geri donmek ikimiz icinde mucize gibi birsey yani artik ikimizde istemiyoruz birbirimizii

Sevdik hem de cok zaten cok sevgi zarar verdi evliligimize diyebilirim. İlk bebegimizi severek yaptik ikincisi surpriz oldu dava acmaya gittgimz gun ogrendik ama o guzel haber bile yetmedi evliligin devamina maalesef..
Yazık olan o çocuklara oluyor het evlilik te iyi kötü günler var ama zamana bırakmak en güzeli

Teşekkür ederim canısı :KK55: her kadın erkeği sürünsün ister önemli olan icraata geçmek. Demek adam zamanında seni beğenmiş ki almış önemli olan tekrar bakım falan filan.
Dün ceceli den konu açıldı eşim dedi kadınlar şeytan mülayim adamı nasıl baştan çıkardı. Dedim siz meleksiniz zaten. Aklınız Yok mu iki makyaja gösterişe aldanıyorsunuz. Sende bakıyorsun kör müyüm ben önüne bak dedim gıkı çıkmadı ondan sonra. Her kadın kocasının nasıl tiplere gözünün kaydığını bilir mesela adam şarışın mı seviyor sen esmer misin git omre yaptır çektir kırık dalga fönünü pasınıda verme ohh senden rahatı Yok.

Ben bilmiyorum kocam hangi kadına bakıyor :) her türlü ye bakıyor da gerçi :)
Ben siyah saçı seviyorum diyor bende ısrarla sarı yı çok seviyorum şimdi onun için siyah mı yapayım hiç işim olmaz benim beğendiğim mutluluğum dha önemli

En azından medeni iki insan olarak boşanma sürecini yönetmişsiniz. Olmuyorsa olmuyor bazen. Sevgi de yetmiyor dediğiniz gibi. İlk zamanlar özlemeniz çok doğal. Beyin alıştığı düzeni özlüyor, sonuçta yaşam tarzınız değişti kolay değil bir anda adapte olmak. Ama zaman gerçekten herşeyin ilacı. Belki tamamen silinemeyecek izi kalacak ama inanın eskisi kadar acıtmayacak bir süre sonra. Nötr bir hale geleceksiniz. Size gereken sadece zaman.

Sanirim haklisiniz ama benim suslemip disari cikmam icin az 1 seneye ihtiyacm var gibi duruyor. Hicbirsey icimden gelmiyor. Zaten pekte kiskanacagini dusunmuyorum o coktan kendi yoluna gitmis gibi.. geri donmek ikimiz icinde mucize gibi birsey yani artik ikimizde istemiyoruz birbirimizii
E yanı canım bitmiş birşeyin üzerine gitmek ne kadar doğru? Zaten iyi olsaydınız bitirmezdiniz seni biraz pişman gördüm sanki yapma bunu kendine bak daha rahatım diyorsun kavga gürültüyü özlemediğine eminim sanki evini düzenini özlemiş gibisin ama yapma. Düzende zamanla oturur eşya da alınır sende alışırsın. Bak adamın umurunda bile değil sende düşünmemeye çalış. Çok zor anlıyorum seni ama bi dışarı çık bi kuaföre git kız ağda yaptırmak bilerahatlatıyor adamı :) arkadaşlarınla sohbet et ev hanımıysan günlere katıl. Ben eğer özgür olsam ( eşim hiç bir arkadaşımla görüşüp konuşmamı istemiyor) hemen arkadaşlarıma koşardım. Ben Emin’im ki seninde eski eşinle iletişimin yoktu en azından seni anlayan dinleyen insanlarla görüş. Bu süreci evde bunalımla atlatamazsın

En azından medeni iki insan olarak boşanma sürecini yönetmişsiniz. Olmuyorsa olmuyor bazen. Sevgi de yetmiyor dediğiniz gibi. İlk zamanlar özlemeniz çok doğal. Beyin alıştığı düzeni özlüyor, sonuçta yaşam tarzınız değişti kolay değil bir anda adapte olmak. Ama zaman gerçekten herşeyin ilacı. Belki tamamen silinemeyecek izi kalacak ama inanın eskisi kadar acıtmayacak bir süre sonra. Nötr bir hale geleceksiniz. Size gereken sadece zaman.
Evet aliskanliklar ozleniyor kisiden ziyade. Severekte ayrilinca zor oluyor. Ama zamanla o da gormeye gormeye bitip gidecek. Cunku doguma kadar onu bir kez dahi gormeyecegim.

E yanı canım bitmiş birşeyin üzerine gitmek ne kadar doğru? Zaten iyi olsaydınız bitirmezdiniz seni biraz pişman gördüm sanki yapma bunu kendine bak daha rahatım diyorsun kavga gürültüyü özlemediğine eminim sanki evini düzenini özlemiş gibisin ama yapma. Düzende zamanla oturur eşya da alınır sende alışırsın. Bak adamın umurunda bile değil sende düşünmemeye çalış. Çok zor anlıyorum seni ama bi dışarı çık bi kuaföre git kız ağda yaptırmak bilerahatlatıyor adamı :) arkadaşlarınla sohbet et ev hanımıysan günlere katıl. Ben eğer özgür olsam ( eşim hiç bir arkadaşımla görüşüp konuşmamı istemiyor) hemen arkadaşlarıma koşardım. Ben Emin’im ki seninde eski eşinle iletişimin yoktu en azından seni anlayan dinleyen insanlarla görüş. Bu süreci evde bunalımla atlatamazsın
Evet kesinlikle hic muhabbet edemiyorduk kendi arkdslariyla ve ailesiyle hep muhabbet ederdi ama biz surekli evde kavgali yasadigimiz icin muhabbete sira bile gelmiyordu o yuzden de sikiliyorduk evin icinde. Zaten hamile oldugum icin duzenli yuruyuslere cikmaya calisiyorum. Hava almak cidden iyi geliyor. Sadece bir kisiyle bile bu olaylari konusasim gelmiyor. Once icimde sindirmem gerek galiba

Sizi gerçekten takdir ettim önce onu söyleyim,
Fakat birşey sormak istiyorum cevap vermek isterseniz.
Hamile bir kadının hormonların da etkisiyle fazla duygusal ve stresli olması normal, haliyle yanlış kararlar da verebilir. Anlamadığım nokta bu durumlara rağmen eşiniz nasıl bıçak gibi kesti attı bir hafta içinde. Ben işyerimdeki hamile bayanlara bile özel bi ihtimam gösterirken, bi erkek çocuklarının annesine nasıl bu kadar merhametsiz olabildi? Sevmese de olur, en azından saygı gösterebilirdi. Gerçekten aklım almiyor

Kusura bakmayın ama çocuk,hamilelik ve sonunda boşanma!
Boşanmak için çok geçerli bir sebep olmalı
Sevgi bitti,saygı bitti kavga ediyorduk vs bunlar siz hamileyken bitmesi için yeterli gelmiyor bana acaba sizinle ilgili bir mesele mi vardı da eşiniz ardına bakmadan tek seferde bitirdi evliliğinizi..
Böyle durumlarda çiftler en azından doğumu bekliyor.Hamilelik döneminde boşanma çok rastlanan bir durum değil.
Bana çok tuhaf geldi açıkçası

Sizi gerçekten takdir ettim önce onu söyleyim,
Fakat birşey sormak istiyorum cevap vermek isterseniz.
Hamile bir kadının hormonların da etkisiyle fazla duygusal ve stresli olması normal, haliyle yanlış kararlar da verebilir. Anlamadığım nokta bu durumlara rağmen eşiniz nasıl bıçak gibi kesti attı bir hafta içinde. Ben işyerimdeki hamile bayanlara bile özel bi ihtimam gösterirken, bi erkek çocuklarının annesine nasıl bu kadar merhametsiz olabildi? Sevmese de olur, en azından saygı gösterebilirdi. Gerçekten aklım almiyor
Merhaba
İkinci bebegimi ogrenmeden bosanmaya karar vermistik dava acmaya giderken ogrenmek tesaduf oldu. Evlendigim gunden beri bosanmayi ben istedim ama bebegimi ogrenince acaba mi dedim dogduktan sonra bosanmak o da artik seni sevmiyorum bitsin bu evlilik dedi ve davamiz sessiz sedasiz bir bucuk ayda bitti.
Bende bosanmis olarak evladimi dunyaya getirmek istemedim ama simdi 1 ay oldu meredeyse ve iyiki olmus diyecek duruma geldim diyebilirim. Hamile olmama ragmen bir kere nasilsin demedi. Her gun ilk bebegimizi soruyor haftada 3 gun falan alip ailesine goturuyor ama ikinci bebegimi ve beni umursayan yok anliyacaginiz. Zaten ailesiyle gorusmuyorum. Beni bosanmaya iten en onemli sebep maalesef ailesi oldu. Eski esimde her zaman beni degil anne babasina ailem derdi sen herseyden sonra geliyorsun derdi. O kdr birikimler varki yasanan hicbirsey disaridan goruldugu gibi degil ne yazikki

Siz pek iyi değilsiniz, en iyisi psikolojik destek alın, yazık etmeyin kendinize ve çocuklarınıza

Cok sukur 1 ay olmasina ragmen ilk gunlere nazaran kendimi cok toparladim. Evlatlarm bana ilac gibi geliyor. Yine de tesekkur ederim toparlayamadgm durumlar olursa seve seve yardim alabilirim tabiki zaman herseyi gostericek

Kusura bakmayın ama çocuk,hamilelik ve sonunda boşanma!
Boşanmak için çok geçerli bir sebep olmalı
Sevgi bitti,saygı bitti kavga ediyorduk vs bunlar siz hamileyken bitmesi için yeterli gelmiyor bana acaba sizinle ilgili bir mesele mi vardı da eşiniz ardına bakmadan tek seferde bitirdi evliliğinizi..
Böyle durumlarda çiftler en azından doğumu bekliyor.Hamilelik döneminde boşanma çok rastlanan bir durum değil.
Bana çok tuhaf geldi açıkçası
Evet bosanmayi isteyen taraf bendim bebegimi ogrendigimde acaba bosanmasak mi diye tabiki soyledim ama bu sefer de o geri adim atmadi.
İnanin o kdr cok sebebim vardiki eski esimi zaman zaman ozlesemde iyiki bitmis diye sukretmeye basladim ozellikle ailesini dusununce..

Merhaba
İkinci bebegimi ogrenmeden bosanmaya karar vermistik dava acmaya giderken ogrenmek tesaduf oldu. Evlendigim gunden beri bosanmayi ben istedim ama bebegimi ogrenince acaba mi dedim dogduktan sonra bosanmak o da artik seni sevmiyorum bitsin bu evlilik dedi ve davamiz sessiz sedasiz bir bucuk ayda bitti.
Bende bosanmis olarak evladimi dunyaya getirmek istemedim ama simdi 1 ay oldu meredeyse ve iyiki olmus diyecek duruma geldim diyebilirim. Hamile olmama ragmen bir kere nasilsin demedi. Her gun ilk bebegimizi soruyor haftada 3 gun falan alip ailesine goturuyor ama ikinci bebegimi ve beni umursayan yok anliyacaginiz. Zaten ailesiyle gorusmuyorum. Beni bosanmaya iten en onemli sebep maalesef ailesi oldu. Eski esimde her zaman beni degil anne babasina ailem derdi sen herseyden sonra geliyorsun derdi. O kdr birikimler varki yasanan hicbirsey disaridan goruldugu gibi degil ne yazikki
Teşekkür ederim uzunca cevaplamışsınız,
Cidden çok üzüldüm. Insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor aklım almıyor. Ilk çocuğu alıp da diğerini sormaması bile gerçekten akla zarar bir merhametsizlik. Ailesi ile yaşadığınız sorunları bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum.
Umarım çok güçlü ve çok mutlu bir anne olursunuz. Tüm güzellikler sizinle olsun

çocuklar büyüdüğünde ortaya çıkar merak etme baba olduğunu o zaman anlar ,bence hayatınızı çocuklarınızla mutlu olarak yaşamaya çalışın,sizi boşanmaya iten sebepler neyse onları aklınıza getirin,artı yönlerini düşünürseniz duygusala bağlarsanız hem kendiniz hem karnınızdaki bebek hem diğer çocuğunuz etkilenir.hayatı kendinize zehir etmeyin farzedin çocuklarınızın babasını kaybettiniz hayatta herkesin başına birsürü şey geliyor ,ilk boşanan da siz değilsiniz zaten size şuan yok gibi davranıyor anladığım kadarıyla,boşanmayı isteyende sizsiniz ,sizi düşündüren keşkelermi acaba yada ani karar vermenizmi?

Teşekkür ederim uzunca cevaplamışsınız,
Cidden çok üzüldüm. Insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor aklım almıyor. Ilk çocuğu alıp da diğerini sormaması bile gerçekten akla zarar bir merhametsizlik. Ailesi ile yaşadığınız sorunları bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum.
Umarım çok güçlü ve çok mutlu bir anne olursunuz. Tüm güzellikler sizinle olsun
Cok tesekkur ederim bebeklerm bana guc veriyor. Bosandiktan sonra yasananlar soylenenlerden sonra daha ea guclendim ve her gun iyiki dedm. Bosandiktan sonra insann gercek yuzu ortaya cikiyormus cunku

Back
X