• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk hasreti çekenler burda mi

Yalnız değilsiniz. Sizin gibi olan o kadar çok çift var ki. Her bebek gördüğünde içi yanan. Ya da sana acıyan insanların etrafında tuhaf bakışlar atarak içini yakan insanlar var. Allah'ım hiçbirimizi evlat hasreti ile sınamasn😪

Yalnız değilsiniz. Sizin gibi olan o kadar çok çift var ki. Her bebek gördüğünde içi yanan. Ya da sana acıyan insanların etrafında tuhaf bakışlar atarak içini yakan insanlar var. Allah'ım hiçbirimizi evlat hasreti ile sınamasn😪
Amin yüce Rabbım hiç kimseyi evlatsız burkamsin bizleride, gerçekten çok zor bir durum ne öldürüyor nede yaşatıyor bu acı ztn insanların senin hakkında düşündükleri insanı öldürüyor bazen eşime diyorum maddi durumumuz iyi olsa keşke yurt dışında yaşama isterdim hiç birbakrabami görmek istemiyorum ailem dışında

5 yıllık evliyim ben de. Türkiyenin şu haline bakarak çocuk yapasım gelmiyor. Siz nasıl böyle özlemle yanıp tutuşuyorsunuz acaba. Geçim derdini bir kenara bıraktım, bu ahlak erozyonunda, bu eğitim sisteminde, bu tehlikede nasıl büyüyecek çocuk? Ben onu güvenli bir şekilde parka oyun oynasın diye gönderemediğim bir ülkede neye güvenip çocuk yapacam ?

5 yıllık evliyim ben de. Türkiyenin şu haline bakarak çocuk yapasım gelmiyor. Siz nasıl böyle özlemle yanıp tutuşuyorsunuz acaba. Geçim derdini bir kenara bıraktım, bu ahlak erozyonunda, bu eğitim sisteminde, bu tehlikede nasıl büyüyecek çocuk? Ben onu güvenli bir şekilde parka oyun oynasın diye gönderemediğim bir ülkede neye güvenip çocuk yapacam ?
Haklısınız hayat şartları çok zor onun dışında bende bazen düşünüyorum bu dünya çok acımasız o kadar çok büyük acılar yaşatıyor ki benim çocuğum başına ya bir şey gelirse ben ne yaparım diyorum ama gerçekten de çocuksuz da olmuyor herkes için konuşmuyorum tabi örnek ben çalışmıyorum evdeyim sabahtan akşama kadar tek başıma kafayı yemekten korkuyorum öyle olmak istemiyorum bir çocuğum olsun istiyorum onla ilgileniyim ve insanların kötü bana acıyormus gibi yapıp aslında içten içe sevinen bakışlarında laflarına da kurtulmak istiyorum

Back
X