Çocuk için aldıklarına kendine aldıklarını da eklemiyon değil mi dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Süper dedektiflikle alakası yok bunun, siz kendinizin ne kadar döngüde olduğunuzun farkında değilsiniz. Allah sizi doğru yola getirsin. Hala sürekli başkalarını suçlama durumundasınız. Dört ayrı hesap açıp sürekli aynı konuları dönüp dönüp yazıp dürüst davranmıyorsunuz. En eski hesapla birlikte tüm hesaplarınızı birleştirin. İnsanlar burada toplanıp size üzüldü, yardım etmeye çalıştı, yorum yazdı siz sürekli isim değiştirip bire bir aynı konuları açtınız. Siz kendinize madur kimliğini yakıştırmışsınız ve belki bundan bahsetmekten zevk alıyorsunuz. Kazen Kazen Mune Mune lütfen bu kişinin tüm hesaplarını birleştirin.

çocuk için4 aylık terk edildim şimdi 8 ay,bir yaş bir buçuk yaş. Adam sabit 45 yaşında, bir de maaşı 10000, şimdi 15000 olmuş.
Ya canım kazen muneye rica ettim zalim kazen benim ricamı kabul etmedi napim şimdi silsinler başka bir telefondan yine bir hesap açacam napim içimi dökmem lazom

Ya canım kazen muneye rica ettim zalim kazen benim ricamı kabul etmedi napim şimdi silsinler başka bir telefondan yine bir hesap açacam napim içimi dökmem lazom

Bu içinizi dökmek değil. Şarlatanlık. Trollük. Neden sürekli yalan söylüyorsunuz? Sizin yaş kaç? Bunamlı ergenlerden bıktık.

Maddi manevi tazminat almadan, nafaka istemeden boşanmış konu sahibesi.Çok pişman anlaşılan ama size kimse burdan yardımcı olamaz.Terapi almalısınız.Ancak böylece kabullenebilirsiniz gerçekleri.

İnternetten baktım biraz, anlaşmalı boşanıldıysa daha snradan tazminat, nafaka olmuuo gibi anladım ama avukat değilim sonuc itibariyle.Siz bir avukata danışın, tekrar dava açabiliosanız da dava açın.100 kişi de terapi alın demiş, bu insanlar boşuna konuşmuo.Şunu diyemedim,bunu yapamadım diye diye kafayı kıracaksınız.Bebeğinize fiziksel olarak güzel bakmanız iyi anne olduğunuz anlamına gelmez,psikolojik olarak sağlıklı bir anneye de ihtiyacı var o çocuğun.Yardım alın.

Siz neden bir psikologa gitmiyorsunuz?
İcinizi psikologa dokun , saglikli degilsiniz , normal degilsiniz
Defalarca yazildi size bu , sizin tedaviye ihtiyaciniz var hem de acilen
Yok mu bir dostunuz , aile buyugunuz sizi alsin gotursun doktora , yazik bebeginize gercektrn yapmayin bunu ona , gidin tedavi olun

İçimi dökmem lazım diyorsunuz.Gidin içinizi bir uzmana dökün.Burda kimse sizi tamamen doğru yönlendiremez ama terapist yönlendirir.Anladığım cahil bi insan da değilsiniz,okumuş etmişsiniz ama hala forumdan medet umuyorsunuz.Ancak psikolojik yardıma ihtiyacınız olduğunu kabul ettiğiniz an bişiler değişmeye başlar.

Maddi manevi tazminat almadan, nafaka istemeden boşanmış konu sahibesi.Çok pişman anlaşılan ama size kimse burdan yardımcı olamaz.Terapi almalısınız.Ancak böylece kabullenebilirsiniz gerçekleri.

İnternetten baktım biraz, anlaşmalı boşanıldıysa daha snradan tazminat, nafaka olmuuo gibi anladım ama avukat değilim sonuc itibariyle.Siz bir avukata danışın, tekrar dava açabiliosanız da dava açın.100 kişi de terapi alın demiş, bu insanlar boşuna konuşmuo.Şunu diyemedim,bunu yapamadım diye diye kafayı kıracaksınız.Bebeğinize fiziksel olarak güzel bakmanız iyi anne olduğunuz anlamına gelmez,psikolojik olarak sağlıklı bir anneye de ihtiyacı var o çocuğun.Yardım alın.
Benim mesajları beğenmiş konu sahibi gerçek bir karakter değil. Bizi trollemiş, sürekli anne baba veya ev arkadaşlarının telefonlarından kendine kayıt açan bir ergen, az gelişmiş kişilik. Boş zamanlarında böyle kadınların yazdıklarına içten içten sevinen, dikkat çekmeye çalışan biri. Burada belki hayatında görmediği ilgiyi gördü. Ondan kendine fantezi yazdı. Bakın görün.

Benim mesajları beğenmiş konu sahibi gerçek bir karakter değil. Bizi trollemiş, sürekli anne baba veya ev arkadaşlarının telefonlarından kendine kayıt açan bir ergen, az gelişmiş kişilik. Boş zamanlarında böyle kadınların yazdıklarına içten içten sevinen, dikkat çekmeye çalışan biri. Burada belki hayatında görmediği ilgiyi gördü. Ondan kendine fantezi yazdı. Bakın görün.
Umarım dediğiniz gibidir yoksa cidden çok üzülüyorum. Benim annem 30 yıl önce boşanmış,o zaman ne terapi bilir insanlar ne bişi.İşi gücü de yokmuş. Burda yazılan karakterin işi gücü de var.Gerçkse eğer annem onun şansının 10da 1ine sahip olsa şükrederdi,kocasına fiş falan da toplamazdı.Benim maaşım yeter çocuğuma,defol git derdi takmazdı bile.Ama kadın terapi bile almak istemio,gecmiste yasıo.Konu beni cok üzdü,engellic3m şahsı. İnşallah dediğiniz gibi gerçek değildir,salak bir ergendir sadece.

Ya bebek için endişelenmeyin.ben yavruma paşalar gibi bakıyorum maddi manevi.ben sadece boşanırken neden kendimi çok ezdirdim diye kendime kızıyorum.
kusura bakmayın ama ben özellikle bebeklerin böyle sağlıksız ve tedavi olma gayreti bile göstermeyen ebeveynlerle büyümesini tehlikeli buluyorum.

Eski eşiniz sizden ayrılmış ve kurtulmuş,şu an sadece bebeğinize açıyorum.Acınası bir haldesiniz.Farkında değilsiniz.Buyuk ihtimalle çevrenizdeki herkes sizden uzaklaşmış ve kaçmış burada türlü senaryolarla ilgi toplamaya çalışıyorsunuz ve beceriyorsunuz da .
Keşke eski kocadan gelecek 3 5 kuruşu hesaplamak yerine biraz olsun siz çabalasaydınız.burada artistlik yapmak kolay değil mi? İşe girip çalışmak zor.buradaki üyeleri kandırmak kolay ama kendi kendinin ve bebeğinin sorumluluğunu alabilmek bile senin için cooook zor.
ortada eski eş de bebek de yok ya ergen aklı sıra trollemeye gelmiş

Adamı nasıl bıktırdın ki gözü evladını görmüyor yazık. Çok üzüldüm o bebeğe. Keşke devlet alsa. Keşke devlet alsa. Keşkeeee. Belki iyi bir anne evlat edinir de o bebek de kurtulur. Siz normal değilsiniz
bence bebek dediği de oyuncak lahana bebek çaktırma, asla inanmıyoum konularına ve üyeye

Son düzenleme:
Umarım dediğiniz gibidir yoksa cidden çok üzülüyorum. Benim annem 30 yıl önce boşanmış,o zaman ne terapi bilir insanlar ne bişi.İşi gücü de yokmuş. Burda yazılan karakterin işi gücü de var.Gerçkse eğer annem onun şansının 10da 1ine sahip olsa şükrederdi,kocasına fiş falan da toplamazdı.Benim maaşım yeter çocuğuma,defol git derdi takmazdı bile.Ama kadın terapi bile almak istemio,gecmiste yasıo.Konu beni cok üzdü,engellic3m şahsı. İnşallah dediğiniz gibi gerçek değildir,salak bir ergendir sadece.

Ya ülkede dertli kadınlar çok. Sitede insanlara ulaşmaya, yardımcı olmaya çalışan çok insanız ama bazı yavşak karaktersiz ergenler, kişiler hesap açıp sırf insanların duygularını kullanmaya çalışıyor. Dikkat etmek lazım.

Ya aynen ya lütfen sizi bıktırmicam söz bu üyelikle devam edeyim diğerleri hep pasif zaten
Konu yalnızca kafanızda kurguladıklarınızı gerçekmiş gibi anlatmanız mı sizce?
canimyavrumm yildizliyagmurlugeceler gunesdogacakbence sadece huzur istiyorum birkusolsam ???? Daha kaç üyelikle kaç hayali konu açmayı planlıyorsunuz?
Üyeliklerinizin hepsi pasif evet, bir düşünün bakalım neden pasif? Hem hayali konular açın hem yönetime saydırın, sonra söz deyince bizim yelkenler suya insin, siz hayali konulara devam edin öyle mi?
Üyeliğiniz iptal edilmiştir.

Bu yazıyı yeni görüyorum, Zalim Kazen ???? Gel gel her geldiğinde üyeliğin iptal edilecek, iç dökmek yerine trollemek diyelim biz ona, hayali kurgu hikayeler.
Kazen Kazen bu üye senden 40 bin defa özür dilese siteye gelmemeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X