• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk için aldıklarına kendine aldıklarını da eklemiyon değil mi dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten isterseniz olursunuz.
Siz kilo probleminden dolayı kimse hayatıma giremezse endişesiyle çekmişsiniz tüm berbat şeyleri. Ben ömür boyu yalnız kalsam bile hayatımı güzelleştirecek bir şey bulurum. Öz ablam seneler oldu boşandı evlenmedi düşünmüyor da. Mis gibi hayatı var. Bunu göze alabilenler mutlu oluyor. Eski kocası evlendi başka çocukları da oldu zerre de umrunda değil.
Size dediğim şey de buydu benim sizin konunuzda da. Kendiniz içn spor diyet ikilisiyle kilo verip, kendi zevkinize paranızı harcayıp daha iyi bir yaşama kavuşabilirsiniz.
Kaynana çekmektense, hakaret eden bir kocata para yedirmektense kendi hobilerime para harcarım, diyetisyene, spor salonuna para harcarım. Çok daha mutlu olurum.
Yani konu boşanmak değil. Kendine yalnız da güzel hayat kurabilmek.
Size sizin mesajınızdan bir cevap vermek istiyorum burada;
İnsan akıl vermeye gelince çok akıllı çok efendi oluyor ama iş kendine gelince hata yapsan da devam ediyorsun.
Benim derdim daha çok anne olamama düşüncesiydi. Hala da öyle. Daha ne düşünceler var kafamda ama, şimdi kızarsınız anlatmayayım :)

Bakın sürekli başka nicklerle girip konu açıyorsunuz,daha öncede başka hesaplarınızda evliymiş gibi yazdınız boşandığınız söylenince evet boşandım kurtuldum dediniz aynı konuda yani artık tanındığınız için başka nickle giriyorsunuz yine aynı bir konuda evli öbür konuda boşanmışsınız buradaki insanları oyalamaya utanmıyor musunuz ne isriyorsunuz bence tedavi olun.

Hani evliydiniz? Bir gecede boşanıp nafakaya mı döndünüz?

Konu sahibi boşanmış ama geçmişte yaşıyor hala eski mevzuları açıyor aslında evliymiş.gibi yazdıklarında bence sağlıklı bir ruh hali yok çocuğuna acıyorum nasıl büyüyecek hep eski eşiyle takıntısı olan bir insanla

Size sizin mesajınızdan bir cevap vermek istiyorum burada;

Benim derdim daha çok anne olamama düşüncesiydi. Hala da öyle. Daha ne düşünceler var kafamda ama, şimdi kızarsınız anlatmayayım :)

Bu mesela size hayatı tam kabusa çevirecek bir şey.
Çocuk denen şey öyle cici elbiseler giydirip oyuncak gibi oynadığımız bir şey değil. Bakımı çok çok zor. Yanında destekleyecek makul bir eşin yoksa hele hiç hiç hiç kolay değil.
Bizim sıfır kavga balayı kıvamındaki evliliğimizfe sesler yükselmeye başladı. İlk sene nasıl boşanmadan atlattık diye şakalaşıyoruz hatta.
Anneannem hep der hatta çocuk deprem gibi iyi evliliği sarsar kötü evliliği yıkar derdi.
Yani çocuk yapayım kenarda dursun diye birikim olsun diye yapılacak şey değil.
Siz anneniz madde bağımlılığı geçmişi olan, sıkıntılı bir babanızın olacağını bile bile çocuk yapsa ne hissedersiniz? Ben asla affetmezdim. Çocuk belki büyüyecek ve hep babasından çekecek. Buna ne hakkınız var.
Her çocuk sağlıklı bir anne babaya, düzgün bir aileye doğma hakkına sahip. Bunu sırf siz bir duyguyu tadacaksınız diye engel olamazsınız. Bu bencillik.
Konu sahibini görüyorsunuz işte. Çocukla yapayalnız kalmış. Adam nafakadan dahi kaçıyor. Yeniden evlense belki hiç aramayacak sormayacak. Bu durumları siz de mi yaşamak istiyorsunuz?

Louder Louder
Ayrıca çocuksuz genç yaşta boşanıp, zayıflayıp, yeniden aşık olup bu kez saygı sevgi gördüğünüz bir aile kurabilirsiniz. Bu evlilikte anne olabilirsiniz.
Yada eninde sonunda boşanacağını bir evlilikte sırf anne olmak için anne olup, kaçınılmaz son boşanma gerçekleştikten sonra burda başka konularda olduğu gibi çocuğumla kabul eder mi? Konuları açabilirsiniz.

Bu mesela size hayatı tam kabusa çevirecek bir şey.
Çocuk denen şey öyle cici elbiseler giydirip oyuncak gibi oynadığımız bir şey değil. Bakımı çok çok zor. Yanında destekleyecek makul bir eşin yoksa hele hiç hiç hiç kolay değil.
Bizim sıfır kavga balayı kıvamındaki evliliğimizfe sesler yükselmeye başladı. İlk sene nasıl boşanmadan atlattık diye şakalaşıyoruz hatta.
Anneannem hep der hatta çocuk deprem gibi iyi evliliği sarsar kötü evliliği yıkar derdi.
Yani çocuk yapayım kenarda dursun diye birikim olsun diye yapılacak şey değil.
Siz anneniz madde bağımlılığı geçmişi olan, sıkıntılı bir babanızın olacağını bile bile çocuk yapsa ne hissedersiniz? Ben asla affetmezdim. Çocuk belki büyüyecek ve hep babasından çekecek. Buna ne hakkınız var.
Her çocuk sağlıklı bir anne babaya, düzgün bir aileye doğma hakkına sahip. Bunu sırf siz bir duyguyu tadacaksınız diye engel olamazsınız. Bu bencillik.
Konu sahibini görüyorsunuz işte. Çocukla yapayalnız kalmış. Adam nafakadan dahi kaçıyor. Yeniden evlense belki hiç aramayacak sormayacak. Bu durumları siz de mi yaşamak istiyorsunuz?
Ben onunla beraber bir çocuk sahibi olmak istemiyorum ki, anne olmak istiyorum sadece. Bunu da hemen değil, 3 sene sonra falan istiyordum. Cici kıyafetler giydirmek için de değil, her kadın neden isterse istiyorum işte. Ama balayı kıvamında evlilik yaşayabileceğim birinin karşıma çıkacağını düşünmüyorum. Dolayısıyla anne olabileceğimi de düşünmüyorum. Böyle diye de ondan çocuk yapmazdım tabi, söyledikleriniz tamamen doğru. Çocuğumun öyle bir babası olsun istemem.

Konu sahibi linç yiyince bazı şeyleri anlatmadan diğer seyleri anlatıyor ve anlam bütünlüğünü kaybediyor konu. Oysa resmin tamamına bakmak gerekir. Sana tavsiyem konu sahibi bir psikolojik destek alman cidden adamı takıntı haline getirmişsin bu hiç sağlıklı bi durum değil adamın seni istemediğini ve yaptıklarını idrak etmek gerekiyor ona gore bir yol çizmezsen evladinda zarar görür

Ben onunla beraber bir çocuk sahibi olmak istemiyorum ki, anne olmak istiyorum sadece. Bunu da hemen değil, 3 sene sonra falan istiyordum. Cici kıyafetler giydirmek için de değil, her kadın neden isterse istiyorum işte. Ama balayı kıvamında evlilik yaşayabileceğim birinin karşıma çıkacağını düşünmüyorum. Dolayısıyla anne olabileceğimi de düşünmüyorum. Böyle diye de ondan çocuk yapmazdım tabi, söyledikleriniz tamamen doğru. Çocuğumun öyle bir babası olsun istemem.
Neden olmasın?
Siz kendinize değer vermez sevmezseniz kimse sevmez. Kendisini değerli görmeyen birini değerli görmez.
Siz önce özgüveninizi geri kazanın, sonrası gelecek.

Saplantılı olmasıyla anneliginin Hiçbir ilgisi yok. ..

Şu an sadece tökezliyor , toparlanacak, yeniden güzel bir sayfa açacak kendine.

Her kadın boşanma karşısında Aynı tepkiyi vermez.

Söyleyeceklerini söyleyemeyen, hakkını koruyamayan, sonradan beyni uyanan her kadın kendine karşı vicdan azabı duyar.

Neden hakkımı sormadım, Neden izin verdim diye.

Eğer son sözü konu sahibi olsaydı bu kadar saplanmazDi.

Zaman lazım sadece.

Devlet alsın devlet alsın diyenlere soruyorum samimi bir şekilde ; Bir kez olsun oradaki çocukları ziyarete gittiniz mi ?
evet gittim. Gönüllü yardım yaptım. Huzurevine ve hayvan barınağına da gittim. Devlet içinde de her şey mükemmel değil ama ordan çıkan ve kadrolu işe giren bir çok insanla da tanıştım. Ben size soruyorum. Hiç aile içinde psikolojik sorunlar yaşayan çocuklarla çalışma yaptınız mı?

evet gittim. Gönüllü yardım yaptım. Huzurevine ve hayvan barınağına da gittim. Devlet içinde de her şey mükemmel değil ama ordan çıkan ve kadrolu işe giren bir çok insanla da tanıştım. Ben size soruyorum. Hiç aile içinde psikolojik sorunlar yaşayan çocuklarla çalışma yaptınız mı?
Harikasın canım Allah razı olsun senden.

Ya benim içimi okudunuz ya inanmıyorum yorumunuzu okurken
Sonradan uyandım hergün kendime kızıyorum nedne kendimi bu kadar ezdirdim neden cevap vermedim diye.bebeğime de burdaki çoğu anneden daha iyi baktığıma da bahse girerim

Şimdi en iyi cevap hayatınıza dönmek değil mi?
Eğer haklarınızı aramak istiyorsanız acın bir nafaka davası. Ayıp değil günah değil. Adamın sizin hakkınızda paragöz diye düşünmesinden mi cekiniyorsunuz?
Ne dusunurse dusunsun.
Ben kendinize kötülük yaptığınızı düşünüyorum, çocuğunuzu en iyi şekilde besleyebilir, en iyi okullara gönderebilirsiniz. En guzel oyuncaklari, kitaplari alip birlikte zaman da gecirebilirsiniz.
Sadece cocuk gorunurde mutluluk rolu yapan bir anne ile buyumus olur. Gözlerinizin arkasında hep yaşadıklarınızı sorgulayan pişmanlık duyan anneyi görür. Şimdi küçük ve vaktiniz varken vaktinizi iyi değerlendirin. Büyüdüğünde sizin acı çektiğini fark ederse, dünyaları derseniz çocuğa sadece vicdan azabı olur.
Annem benim yüzümden bunları yaşadı,
Ben olmasaydım hayati daha kolay olurdu.
Bana bunca zaman mutluluk rolü yaptı.
Vs..
Bu yoldan ilk yürüyen siz değilsiniz. Vaktiniz varken doğru kullanın.

Ya aynen ya lütfen sizi bıktırmicam söz bu üyelikle devam edeyim diğerleri hep pasif zaten
Canım genel olarak durumunu ,eski konularını bilmiyorum .Sadece bu konuna dayanarak yazıyorum .Bir cocuk için aylık 1500 TL az çünkü bebekken belki yetebilir ama biraz büyüdüğünde oyuncağı okulu vs yetmez .Diger taraftan eğer avukatın varsa uygun bir nafaka talep edin çünkü yok ihtiyacının yarısı yok üçte ikisi olmaz .Yarın öbür gün çocuğa dışarıda yemek yedirsen onu da mı fiş ile ibraz edeceksin ?Ayrıca paranın geri kalanının ne olacağı onu zerre ilgilendirmez ,bu konuda da kesinlikle muhatap olmayım derim.
Son olarak böyle bir adamdan kurtulduğun için çok şanslısın ;kendine değer ver ,geçmişi elinden geldiğince düşünme .
Sevgiler

Bir de konu sahibi ne yaparsa zaten bir şekilde açık veriyor, burada derdini paylaşmak bir nevi iyi geliyor demek onun için şikayet etmesek daha iyi değil mi ?
Herkese 'canım' diyerek cevap vermesinden tanıdım mesela ben.
Bı de adamın sevgısızlıgınden.

Mafaka istememiştim.anlaşmalı boşanırken.sadece bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisini o karşılayacaktı ama mesela bebeğe bir oyuncak alıyordum onun parasını ben vermem kendine yaz diyor mesela.
Bir de ben fiş biriktirip aynsonunda hesaplıyorum üçe bölüyorum birini kendim ödemiş oluyorum 2sini o.bana birkaç kez sordu kendine aldıklarını da ekliyon mu dedi.
15 bin maaşı var.
Ben nafaka davası açıcam zatrn bebek için mahkemenin açılmasını bekliyorum.
Açılana kadar da aylık 1400 ile 1500 arası para isyicem.sizve 1 buçuk yaşındaki bebek için bu miktar normal mi?mahkeme bana kaç tl verir?
benneyanginlargordum benneyanginlargordum ?
Avukat ya da hakim degılım nerden bıleyım, ama istersen psikolog onerebılırım sana en cok ona ihtiyacın var.
Zaten bu sorduklarını bılsem de yardım etmem sana cunku senın aslında sordugun sorularla ısın yok, laf olsun torba dolsun diye yazıyorsun
Bıgun gene evlıymıs gıbı konu acacagına emınım senın.
Mune hanım sana senınle kac kere konustuk diyerek uzaklaştırdı siteden, burdakı kadınlar ben dahil sayfalarca yazdık sana.
Ufacık bir ben napıyorum ya diye sormamıssın kendine , geri gelip gene evlıymıs gıbı konu acmıssın. Hala dalga gecer gibi nafaka diyorsun.
Allah yardımcın olsun

Mafaka istememiştim.anlaşmalı boşanırken.sadece bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisini o karşılayacaktı ama mesela bebeğe bir oyuncak alıyordum onun parasını ben vermem kendine yaz diyor mesela.
Bir de ben fiş biriktirip aynsonunda hesaplıyorum üçe bölüyorum birini kendim ödemiş oluyorum 2sini o.bana birkaç kez sordu kendine aldıklarını da ekliyon mu dedi.
15 bin maaşı var.
Ben nafaka davası açıcam zatrn bebek için mahkemenin açılmasını bekliyorum.
Açılana kadar da aylık 1400 ile 1500 arası para isyicem.sizve 1 buçuk yaşındaki bebek için bu miktar normal mi?mahkeme bana kaç tl verir?
benneyanginlargordum benneyanginlargordum ?
15 bin gelire versin bir zahmet 2 bin hıc acıma acınacak duruma dusersın

Bence de helal her defasında açık vermiyim diyor yok olmuyor.süper dedektifler çıkar burdan
Süper dedektiflikle alakası yok bunun, siz kendinizin ne kadar döngüde olduğunuzun farkında değilsiniz. Allah sizi doğru yola getirsin. Hala sürekli başkalarını suçlama durumundasınız. Dört ayrı hesap açıp sürekli aynı konuları dönüp dönüp yazıp dürüst davranmıyorsunuz. En eski hesapla birlikte tüm hesaplarınızı birleştirin. İnsanlar burada toplanıp size üzüldü, yardım etmeye çalıştı, yorum yazdı siz sürekli isim değiştirip bire bir aynı konuları açtınız. Siz kendinize madur kimliğini yakıştırmışsınız ve belki bundan bahsetmekten zevk alıyorsunuz. Kazen Kazen Mune Mune lütfen bu kişinin tüm hesaplarını birleştirin.

çocuk için4 aylık terk edildim şimdi 8 ay,bir yaş bir buçuk yaş. Adam sabit 45 yaşında, bir de maaşı 10000, şimdi 15000 olmuş.

Son düzenleme:
Canım ya senin su mesejını sesli okuyordum bebiş de yanımdaydı ay bir osurdu gülerek duyman lazımdı:rolleyes:
Sizin gerçek bir kişiliğiniz yok, çocuk vs hikayesi ile farazi bir karakter yazıp burada defalarca kez oynuyorsunuz. Amacınız sadece sempati kazanmak, dikkat çekmek. Çocuğun olduğunu veya sizin artık bir bayan olduğunuzu da düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X