• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk için aldıklarına kendine aldıklarını da eklemiyon değil mi dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin tek kuruşunla kendime sakız bile almam de!

Bu cocugun hastaligi olacak, okulu olacak,kursu olacak,ustu basi alinacak,sosyal etkinlikleri olacak,yemesi icmesi+faturasi olacak. Cep harçligi olacak. Oyuncagi/telefonu/hobisi olacak.. buyuyup evlenecek,dugunu olacak,iş kuracak belki..
Zaten bunlara anca yetecek de
Boynu bukuk mu kalsin de. Senin paran sende kalsin,tek kurusunda da gozum yok ama cocugun hakini da yedirmem de !
(Bi nevi sigorta sistemi gibi)

Salak, paranda gözüm olsaydi zaten boşanmazdim de.
(Deme ama bunu tabi 🤣🤣😉)

1500 alabilirsen hic ugrasma, allah a havale et. 1500 ü idareli kullanirsan yeter bence diye dusunuyorum.
Kalanini cocuk adına mutlaka biriktir ama,zor gunde lazim olur

Senin tek kuruşunla kendime sakız bile almam de!

Bu cocugun hastaligi olacak, okulu olacak,kursu olacak,ustu basi alinacak,sosyal etkinlikleri olacak,yemesi icmesi+faturasi olacak. Cep harçligi olacak. Oyuncagi/telefonu/hobisi olacak.. buyuyup evlenecek,dugunu olacak,iş kuracak belki..
Zaten bunlara anca yetecek de
Boynu bukuk mu kalsin de. Senin paran sende kalsin,tek kurusunda da gozum yok ama cocugun hakini da yedirmem de !
(Bi nevi sigorta sistemi gibi)

Salak, paranda gözüm olsaydi zaten boşanmazdim de.
(Deme ama bunu tabi 🤣🤣😉)
Evliyken de yedirmedi bir kuruşunu hatta senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu evliyken

Evliyken de yedirmedi bir kuruşunu hatta senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu evliyken
Pintiymis iste.. cocuguna vermeyen adam sana zaten vermezmis...
O yuzden oh be kurtulmusum diyebilirsin..
Oyle evlilik olmazmis zaten

Bir de konu sahibi ne yaparsa zaten bir şekilde açık veriyor, burada derdini paylaşmak bir nevi iyi geliyor demek onun için şikayet etmesek daha iyi değil mi ?
Ya aynen ya lütfen sizi bıktırmicam söz bu üyelikle devam edeyim diğerleri hep pasif zaten

Ya aynen ya lütfen sizi bıktırmicam söz bu üyelikle devam edeyim diğerleri hep pasif zaten
Ben şahsen konularına üzülüyorum ama buradaki üyeleri rahatsız eden şey o kadar yazıldıktan sonra hep dikine gitmen.
Dediğim gibi bana kalırsa bu nickle devam etmelisin, hakkında hayırlısı olsun.

Ben şahsen konularına üzülüyorum ama buradaki üyeleri rahatsız eden şey o kadar yazıldıktan sonra hep dikine gitmen.
Dediğim gibi bana kalırsa bu nickle devam etmelisin, hakkında hayırlısı olsun.
Devam etmek isterim ama şikayet ettiler birazdan bu nik de iptal olur 1 hafta sonra başka bir nickle gelirim artık

En son evli değil miydiniz siz ? Eşiniz size varlık seviyesindesin demişti . Siz o eski üyesiniz değil mi ? Manyak bir adamdan boşanan sürekli kendini suçlayan. Adamın yaptıkları normal degl ama sizde normal değilsiniz bencen. Önünuze bakın artık bebeğinizle hayatınıza odaklanin .sürekli eski eşinizin yaptıklarını yazıp o normal mi bu normal mi diye sormakta cok anormal kusura bakmayın. Diyelim ki biz eşinizin yaptıkları normal diyecez ne olacak me değişecek ki değil asla . Psikolojinize yapmayın bunu artık değmez
Abiwww masallah ne kadar iyi aklinizda tutuyorsunuz ya 😂😂 helal valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X