- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi birkusolsam
Ne olmuş simdi ben anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyken de yedirmedi bir kuruşunu hatta senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu evliykenSenin tek kuruşunla kendime sakız bile almam de!
Bu cocugun hastaligi olacak, okulu olacak,kursu olacak,ustu basi alinacak,sosyal etkinlikleri olacak,yemesi icmesi+faturasi olacak. Cep harçligi olacak. Oyuncagi/telefonu/hobisi olacak.. buyuyup evlenecek,dugunu olacak,iş kuracak belki..
Zaten bunlara anca yetecek de
Boynu bukuk mu kalsin de. Senin paran sende kalsin,tek kurusunda da gozum yok ama cocugun hakini da yedirmem de !
(Bi nevi sigorta sistemi gibi)
Salak, paranda gözüm olsaydi zaten boşanmazdim de.
(Deme ama bunu tabi)
Pintiymis iste.. cocuguna vermeyen adam sana zaten vermezmis...Evliyken de yedirmedi bir kuruşunu hatta senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu evliyken
Eski karısına nasıl peki ? Bir de bu adam nasıl profesör oldu, hiç mi kendini geliştirmemiş?Evliyken de yedirmedi bir kuruşunu hatta senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu evliyken
O çok dişli bir kadın boşanırken tüm haklarını almış.ayrıca ona fazladan 200 gönderiyordu bebek içinEski karısına nasıl peki ? Bir de bu adam nasıl profesör oldu, hiç mi kendini geliştirmemiş?
Ya aynen ya lütfen sizi bıktırmicam söz bu üyelikle devam edeyim diğerleri hep pasif zatenBir de konu sahibi ne yaparsa zaten bir şekilde açık veriyor, burada derdini paylaşmak bir nevi iyi geliyor demek onun için şikayet etmesek daha iyi değil mi ?
Harikasın yaBir de konu sahibi ne yaparsa zaten bir şekilde açık veriyor, burada derdini paylaşmak bir nevi iyi geliyor demek onun için şikayet etmesek daha iyi değil mi ?
Ben şahsen konularına üzülüyorum ama buradaki üyeleri rahatsız eden şey o kadar yazıldıktan sonra hep dikine gitmen.Ya aynen ya lütfen sizi bıktırmicam söz bu üyelikle devam edeyim diğerleri hep pasif zaten
Devam etmek isterim ama şikayet ettiler birazdan bu nik de iptal olur 1 hafta sonra başka bir nickle gelirim artıkBen şahsen konularına üzülüyorum ama buradaki üyeleri rahatsız eden şey o kadar yazıldıktan sonra hep dikine gitmen.
Dediğim gibi bana kalırsa bu nickle devam etmelisin, hakkında hayırlısı olsun.
Aynen benimsadecehuzuristiyorum degil mi bu?
Devam etmek isterim ama şikayet ettiler birazdan bu nik de iptal olur 1 hafta sonra başka bir nickle gelirim artık
TamamMune yaz derdini anlat ve artık bu nickle devam etmek istediğini söyle.
Napim kendimi tanıtsam hemen şikayet ediyorlar"Varlik seviyesindesin diyor" konunda da sanki evliymissin gibi yazip bir suru yorum aldin. Insanlari neden kandiriyorsun?
Abiwww masallah ne kadar iyi aklinizda tutuyorsunuz yaEn son evli değil miydiniz siz ? Eşiniz size varlık seviyesindesin demişti . Siz o eski üyesiniz değil mi ? Manyak bir adamdan boşanan sürekli kendini suçlayan. Adamın yaptıkları normal degl ama sizde normal değilsiniz bencen. Önünuze bakın artık bebeğinizle hayatınıza odaklanin .sürekli eski eşinizin yaptıklarını yazıp o normal mi bu normal mi diye sormakta cok anormal kusura bakmayın. Diyelim ki biz eşinizin yaptıkları normal diyecez ne olacak me değişecek ki değil asla . Psikolojinize yapmayın bunu artık değmez
Bence de helal her defasında açık vermiyim diyor yok olmuyor.süper dedektifler çıkar burdanAbiwww masallah ne kadar iyi aklinizda tutuyorsunuz yahelal valla