• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk için aldıklarına kendine aldıklarını da eklemiyon değil mi dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı nasıl bıktırdın ki gözü evladını görmüyor yazık. Çok üzüldüm o bebeğe. Keşke devlet alsa. Keşke devlet alsa. Keşkeeee. Belki iyi bir anne evlat edinir de o bebek de kurtulur. Siz normal değilsiniz
Şu mübarek ramazan ayında rabbim her dileğini hayırlısıyla kabul etsin canım.

Dalga mı geçiyorsunuz artık?
İster bu nickle ister başka bir nickle gelin bebekle ilgili en ufak bir istismar yada taviz verdiğinizi okursam doğru yada yanlış!! İlk işim egmye ihbar etmek olacak.Sabah sabah insanın da sinirleriyle bir yere kadar oynanır ya.Psikolojiniz bitmiş,tükenmiş artık normalmiş gibi davranmayın gidin koşarak hastaneye gidin.
Şu mübarek ramazan ayında Rabbim gönlünün muratlarını versin canımsenin için en hayırlı olanından.benim burda kimseylr sorunum yok.tek sorunun bunadamın beni bu kadar ezmesine izin vermiş olmamın pişmanlığı.bebeğim için endişelenmeyin komşularım bilir nasıl baktığımı.ama babasının umrunda değil.kırdıysam özür dilerim

Adamı nasıl bıktırdın ki gözü evladını görmüyor yazık. Çok üzüldüm o bebeğe. Keşke devlet alsa. Keşke devlet alsa. Keşkeeee. Belki iyi bir anne evlat edinir de o bebek de kurtulur. Siz normal değilsiniz
Bebekle ilgili durum ne? annenin psikolojisi boşanmayı atlatamamis bir de cevaplardan anladigim terbiye yoksunu.

Anneliği ile ilgili çıkarım nerede?
Şu ramazan ayında RABBİM HER MURADINI GERÇEKLEŞTİRSİN HAYIRLISIYLA
Yazık gerçekten. Bu kadar kötü olunmaz. Kadın yaşadığı şeyleri kaç kere anlattı ne kadar eziyet gördüğünü hepimiz okuduk. İnsan gibi cevap almak için yeni hesapla evli gibi anlatmış çünkü derdini açınca AMA BOŞANDIN YETER YAAA diyorsunuz. Demeyin? Destek olun? Hani nerde boşanan kadına verdiğiniz akıllar?
B birkusolsam eğer istersen dilediğince bana anlat ne yaşadıysan yorum da yaparım destek de olurum. Anneliğine kadar laf edenleri de umursama. Kendileri boşansalar kolayca atlatabilecekler mi acaba, Allah bilir orasını!

NE YANİ ben terbiyesiz miyim?

Ay lütfween lütfen beni şikayet edin emgmye ama yok durum bence cimere şikayet esin ayy çok korktum yaaa
Spır ayakkabılarımı giydim maskemi taktım şehir hastanesine doğru koşuyorum tutmayın beni üleeeyynnnn
Ahahhaha bence sen bir asabiyeye görün canım burdan bakınca sen de pek normal gelmedin bana:KK45:
Canım ya senin su mesejını sesli okuyordum bebiş de yanımdaydı ay bir osurdu gülerek duyman lazımdı:rolleyes:

Bilmem. Uslubunuzdan olsa gerek, öyle geldi.
Sizce?

Ne kadar da acımasızsınız. Boşanamayan kadınlara yaptığınız hakaret ve acımasızlık bir yana, boşanmış insana destek olmak da sizler için imkansız. Çünkü hep söylediğim gibi tek derdiniz egonuzu tatmin etmek.
konu sahibi bence eski eşinizin yaptığı sizi üzen davranışlarıyla ilgili konu açın. Ama kendinizi saklamadan açın. Eski eşinizin yaptığını anlatarak açın. “E sen boşandın yeter yaaa” diye bağıran destek olma özürlü ego düşkünlerini görmezden gelin. Biz 3-5 halden anlayan insan yorum yaparız insan gibi..
Gerçekten sizi çok sevdim çok sağolun

Allah bildiği gibi yapsın , ailesi dağılmış, çocuğu uzağında büyüyor hesap derdinde hala.

Onunla çok muhatap olmayın, nafaka davası açın kendinize ve çocuğunuza. Iyı bir avukat tutarsiniz.

Onunla muhatap olmayın para konusunda.
...

Çalışıyor musunuz ?

Boşanırken hakkını almayan, gurur yapan her kadın sonradan pişman oluyor.

Kusurlu taraf erkekse ve çocuk varsa yılların emeğini Söke Söke almalı kadınlar.

Yazık gerçekten. Bu kadar kötü olunmaz. Kadın yaşadığı şeyleri kaç kere anlattı ne kadar eziyet gördüğünü hepimiz okuduk. İnsan gibi cevap almak için yeni hesapla evli gibi anlatmış çünkü derdini açınca AMA BOŞANDIN YETER YAAA diyorsunuz. Demeyin? Destek olun? Hani nerde boşanan kadına verdiğiniz akıllar?
B birkusolsam eğer istersen dilediğince bana anlat ne yaşadıysan yorum da yaparım destek de olurum. Anneliğine kadar laf edenleri de umursama. Kendileri boşansalar kolayca atlatabilecekler mi acaba, Allah bilir orasını!

Destek olmak eskileri döküp döküp burada adamın arkasından atıp tutmakla olmaz.
Biz bu işin ehli değiliz, belki konuştukça daha kötü olacak, belki daha çok takıntı haline getirecek. Önüne bakması lazimken geçmişe iyice gömülecek.
Nasıl yaklaşılır, bebeğini de düşünerek en kısa yoldan nasıl normale döner profesyonel destekle olur.
Ben eski üyeliği de diğer konuları da bilmiyorum.
Ama eminim yüzlerce kez destek alın denmistir..
Sorup sorup bildiğini okuyunca bu şekilde cevaplar başlıyor genelde.
Elbette herkesin kendi hayatı, burada söylenenleri uygulamak kendi insiyatifi.
Ama bazen de doğru tektir
Biraz hassasiyeti olan insanlar öncelikle bebeği düşünüyor 🤷🏻‍♀️

Bebekle ilgili durum ne? annenin psikolojisi boşanmayı atlatamamis bir de cevaplardan anladigim terbiye yoksunu.

Anneliği ile ilgili çıkarım nerede?
Ben kendi adıma cevap vereyim bebekle ilgili bir suclamada bulunmadım sadece okuduğum eski konular ve mevcut durum içerisindeki psikolojisinde bebekle ilgili de bir taviz konusu okursam onu şikayet edeceğimi belirttim.zaten konu sahibi de umarsızca cevaplarını verdi göz ardı etmiştim .sizin alıntınızı görünce geldim.

Destek olmak eskileri döküp döküp burada adamın arkasından atıp tutmakla olmaz.
Biz bu işin ehli değiliz, belki konuştukça daha kötü olacak, belki daha çok takıntı haline getirecek. Önüne bakması lazimken geçmişe iyice gömülecek.
Nasıl yaklaşılır, bebeğini de düşünerek en kısa yoldan nasıl normale döner profesyonel destekle olur.
Ben eski üyeliği de diğer konuları da bilmiyorum.
Ama eminim yüzlerce kez destek alın denmistir..
Sorup sorup bildiğini okuyunca bu şekilde cevaplar başlıyor genelde.
Elbette herkesin kendi hayatı, burada söylenenleri uygulamak kendi insiyatifi.
Ama bazen de doğru tektir
Biraz hassasiyeti olan insanlar öncelikle bebeği düşünüyor 🤷🏻‍♀️
Valla kimsenin derdi bebek falan değil. Kusura bakmasınlar burdakiler ego savaşı dışında bir şey yapmıyorlar, birkaç üye var sadece onlar dışında herkesin derdi BEN MUTLUYUM GÜÇLÜYÜM KOCAM PÜH DESE BOŞANIRIM cı olup aslında neler yaşadığını eski kpnularından bildiğimiz, yaşadıklarını ve yapamadıklarını başkalarına saldırarak hafifletmeye çalışanlar.
kadının psikolojik desteğe ihtiyacı olduğu İNSANLIK DIŞI şekilde “devlet çocuğunu inşallah senden alsın” diye söylenmez. Ayıp günah. Bu kadar olmaz artık. Ne yaptıysa yaptı yahu, böyle beddua mu olur? Doğru düzgün sabırla psikolojik desteğe yöneltemeyecekse kimse beddua da etmesin.

Valla kimsenin derdi bebek falan değil. Kusura bakmasınlar burdakiler ego savaşı dışında bir şey yapmıyorlar, birkaç üye var sadece onlar dışında herkesin derdi BEN MUTLUYUM GÜÇLÜYÜM KOCAM PÜH DESE BOŞANIRIM cı olup aslında neler yaşadığını eski kpnularından bildiğimiz, yaşadıklarını ve yapamadıklarını başkalarına saldırarak hafifletmeye çalışanlar.
kadının psikolojik desteğe ihtiyacı olduğu İNSANLIK DIŞI şekilde “devlet çocuğunu inşallah senden alsın” diye söylenmez. Ayıp günah. Bu kadar olmaz artık. Ne yaptıysa yaptı yahu, böyle beddua mu olur? Doğru düzgün sabırla psikolojik desteğe yöneltemeyecekse kimse beddua da etmesin.
Üslupları aşırı kırıcı canım

Üslupları aşırı kırıcı canım
Bilmez miyim ya, benim bir konum vardı. Anlatırken sanıyorum ki başımı yaslayacak omuz bulacağım, abla kardeş anne arkadaş olacaklar bana. Hak yiyemem çooook destek de gördüm, ama bir tayfa var ki anlatılmaz yaşanır. Şimdi boşanma sürecinde hayatımın en zor günlerini yaşıyorum ama ölürüm de burda birkaç kişi dışında kimseden destek falan istemem. Onlarla da özelden konuşuyorum zaten.

Keşke devlet bu yazdıklarınızdan çıkarım yapıp çocuğu sizden alsa. Keşke herkes anne olmasa. Allah ım hak edene ver lütfen. Ayrıca Artık eşinize hak veriyorum. Siz gerçekten varlık seviyesindesiniz. Keşke azıcık bekleseydiniz de sizi eğitseydi. Eşinize ulaşacağımız bir yer var mı? Bebeği alması lazım sizden

Ne kadar kolay bir kadının anneligini sorguluyorsunuz böyle ? Ne ilgisi var bu yazdiginizla , çok ayıp Bence annelikten vurmak.

Eşinin ne olduğunu biliyor musunuz ki hemcinsinizi ondan fazla tutuyorsunuz .

Ne kadar da acımasızsınız. Boşanamayan kadınlara yaptığınız hakaret ve acımasızlık bir yana, boşanmış insana destek olmak da sizler için imkansız. Çünkü hep söylediğim gibi tek derdiniz egonuzu tatmin etmek.
konu sahibi bence eski eşinizin yaptığı sizi üzen davranışlarıyla ilgili konu açın. Ama kendinizi saklamadan açın. Eski eşinizin yaptığını anlatarak açın. “E sen boşandın yeter yaaa” diye bağıran destek olma özürlü ego düşkünlerini görmezden gelin. Biz 3-5 halden anlayan insan yorum yaparız insan gibi..

Benim gördüğüm mesele konu sahibinin boşanıp boşanması değil ki. Sürekli yeni uyelikler alıp aynı konuları baskasiymis gibi tekrar tekrar aciyomus. Geçen günkü konusunda da eşim bana varlık seviyesindesin ben seni insan seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi yazmıştı, şimdi okuyoruz ki meğerse çoktan boşanmış bile. Artık o adam o lafı 1 sene önce mi dedi, aylar önce mi dedi? Düpedüz yalan söylemek bu yani, bı de pişkin pişkin bu durumu eleştiren insanlarla dalga geciyo. Sizin durumunuzla bu hanımefendinin durumu çok farklı. Boylesinin gözünün yaşına bakmam. Üstelik de saygısız

Ne kadar kolay bir kadının anneligini sorguluyorsunuz böyle ? Ne ilgisi var bu yazdiginizla , çok ayıp Bence annelikten vurmak.

Eşinin ne olduğunu biliyor musunuz ki hemcinsinizi ondan fazla tutuyorsunuz .
Sizce konu sahibi normal mi? O çocuğun kendisiyle ilgilenmeyen bir babası ve o babaya saplanıp kalmış bir annesi var. Kadın bundna kaç zaman olmıs olayları bugün olmuş gibi yazıp o kadar insana yorum yaptırıyor. O senaryolarla tatmin olana kadar bebeğine vakit ayırsa keşke. Kendine vakit ayırsa keşke. O eski eşe değil

Benim gördüğüm mesele konu sahibinin boşanıp boşanması değil ki. Sürekli yeni uyelikler alıp aynı konuları baskasiymis gibi tekrar tekrar aciyomus. Geçen günkü konusunda da eşim bana varlık seviyesindesin ben seni insan seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi yazmıştı, şimdi okuyoruz ki meğerse çoktan boşanmış bile. Artık o adam o lafı 1 sene önce mi dedi, aylar önce mi dedi? Düpedüz yalan söylemek bu yani, bı de pişkin pişkin bu durumu eleştiren insanlarla dalga geciyo. Sizin durumunuzla bu hanımefendinin durumu çok farklı. Boylesinin gözünün yaşına bakmam. Üstelik de saygısız
Ben şu an benzer bir süreçten geçiyorum. Aklıma neler geliyor bir bilseniz. Anlatacak birkaç insan olmasa çevremde sanırım gelir yazardım buraya yine. Sonra herkes “boşandın artık yoluna bak” diye saldırırdı birkaç kişi hariç. İnsanın içini dökmeye, bu kararı vermekte ne kadar haklı olduğunu duymaya ihtiyacı oluyor. Buna sabrı olmayanlar hakaret edip “yeter yaaa” demeden konuya yorum yapmadan geçseler bu kadın da 10 üyelik alıp “aslında haklıymışım değil mi? Bu adam bunu yapmakta çok haksız değil mi?” Yi duymak için evli gibi yazmak zorunda kalmazdı. Umarım kimse anlamaz bu ruh halini. Boşanmak bir insan için en en en büyük travmalardan biri.

Ağzınıza sağlık

Sizce konu sahibi normal mi? O çocuğun kendisiyle ilgilenmeyen bir babası ve o babaya saplanıp kalmış bir annesi var. Kadın bundna kaç zaman olmıs olayları bugün olmuş gibi yazıp o kadar insana yorum yaptırıyor. O senaryolarla tatmin olana kadar bebeğine vakit ayırsa keşke. Kendine vakit ayırsa keşke. O eski eşe değil
Size kalmadı çocuğunu devlet alsın demek. Kusura bakmayın ama bu kadar kötü bir yaklaşım daha görmedim hayatımda. Bir kadın anne oldu diye acı çekemez, travma yaşayamaz diye bir şey yok. Beddua etmeyin kimseye lütfen bir daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X