- 30 Aralık 2009
- 23.485
- 93.445
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Oy office bana çok lazım yabenim pıtırcık 10 yaşında ve telefonu var.. "servise bindim, kardeşim yanımda geliyoruz" yazıyor ve ben rahat ediyorum.. onun dışında okula gidince öğretmeni topluyor telefonları, akşam veriyor.. bizim dışımızda kimsenin telefonunu açmıyor, zaten eve gelincede telefon aklına bile gelmiyor.. ben bir zararını görmedim kontes :)
Aynen öyle akşam öğretmeniyle telefondan irtibata geçip durumu anlatacağımEğer telefona sahip çıkacak olgunluktaysa,öğretmene verecekse neden olmasın?Sonuçta yeter ki sussun diye eline oyuncak niyetine vermiyorsunuz.
Oy office bana çok lazım ya
Mesaj atabilir mi bilmem ama en azından ararsak konuşur çok sıkıntıdayım ya
Evet hatunlar arada bir bunu düşünür oldum.
Sürekli servisleri arayıp duruyorum, çocugum bindi mi ? İndi mi ? Çocuğu aldınız mı ?
İnanın yüregim agzımda iş yerinde çalışma gayretindeyim okul açıldıgından beridir.
Sizce 9 yaşına girecek olan bir çocuk için android demiyorum eski basit tuşlu telefondan alıp vermek mantıklı mı ? Öğretmeninde dursa ve çıkışta tekrar çocuguma verse nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum
Anne ve babası dısında kimse kayıtlı olmayacak biz ararsak açacak sadece o da okul çıkışı ve etüt çıkışında bilgi almak için. (okul ve etüt ayrı yerler bir değil )
Çünkü 3 gündür servis konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım.
Evet hatunlar arada bir bunu düşünür oldum.
Sürekli servisleri arayıp duruyorum, çocugum bindi mi ? İndi mi ? Çocuğu aldınız mı ?
İnanın yüregim agzımda iş yerinde çalışma gayretindeyim okul açıldıgından beridir.
Sizce 9 yaşına girecek olan bir çocuk için android demiyorum eski basit tuşlu telefondan alıp vermek mantıklı mı ? Öğretmeninde dursa ve çıkışta tekrar çocuguma verse nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum
Anne ve babası dısında kimse kayıtlı olmayacak biz ararsak açacak sadece o da okul çıkışı ve etüt çıkışında bilgi almak için. (okul ve etüt ayrı yerler bir değil )
Çünkü 3 gündür servis konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım.
Aynen öyle hele ben çok karşı olan bir anne olarak başka çözüm bulamadımdün telefonu evde unuttu ve servisler değişmiş, aradım baktım odasında çalıyor telefon tam yarım saat geç geldiler eve ve ben öldüm kontes.. camda saksı gibi durup bildiğim bütün dua, ayet hatmettim.. geçen sene oğlumun sınıfında telefonu olmayan yoktu, hatta ben başta olmak üzere çok da eleştirdim ama bu sene servise verince telefon şart oldu.. devir çok kötü kontes ya, artık kar-zarar dengesine bakıyoruz yapacak bir şey yok ki..
bence adroid olan ucuz bi telefon al, life diye bi uygulama var, nerde olduğunu okula gitti mi eve geldi mi, şarjı ne kadar hepsini söylüyor, istediğin anda nerede olduğunu görüyorsun, ben benimkine öyle yaptım
ahaha süpersin ya
markasi nedir o telefonunahaha süpersin ya
markasi nedir o telefonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?