Çocuk için cep telefonu

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.485
93.445
1.123
Evet hatunlar arada bir bunu düşünür oldum.
Sürekli servisleri arayıp duruyorum, çocugum bindi mi ? İndi mi ? Çocuğu aldınız mı ?
İnanın yüregim agzımda iş yerinde çalışma gayretindeyim okul açıldıgından beridir.

Sizce 9 yaşına girecek olan bir çocuk için android demiyorum eski basit tuşlu telefondan alıp vermek mantıklı mı ? Öğretmeninde dursa ve çıkışta tekrar çocuguma verse nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum

Anne ve babası dısında kimse kayıtlı olmayacak biz ararsak açacak sadece o da okul çıkışı ve etüt çıkışında bilgi almak için. (okul ve etüt ayrı yerler bir değil )

Çünkü 3 gündür servis konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım.

benim pıtırcık 10 yaşında ve telefonu var.. "servise bindim, kardeşim yanımda geliyoruz" yazıyor ve ben rahat ediyorum.. onun dışında okula gidince öğretmeni topluyor telefonları, akşam veriyor.. bizim dışımızda kimsenin telefonunu açmıyor, zaten eve gelincede telefon aklına bile gelmiyor.. ben bir zararını görmedim kontes :)

O sınırlar mutlaka aşılır, mantıklı değil ama bazen şartlar mantıklı olmayan şeyler yaptırıyor insana.

böyle bakınca mantıklı gibi

geçen oğlumun okulunda bir çocukta vardı telefon, tenefüste bir kenardan arıyordu birini

çocuk ortaokul çağından küçük gibiydi

biz dedik acaba ne zaman gerekir eskiden telefon mu vardı vs vs

bir hafta sonraya oturur sanki servisler de

sonuçta anaokulu çocukları bile servisle gidip geliyor onların da bir düzeni var

bizim okullarda kart okutuyorlar ama sizde öyle bir sistem de yok anladığım

öğretmeni ile konuşun bunu çocuğa duyurmadan önce zira sınıfta öğretmen onun telefonunu alsa ve arkadaşları da görünce ister mi serviste vs arkadaşları ile nispet konusu olur mu

Oy office bana çok lazım ya
Mesaj atabilir mi bilmem ama en azından ararsak konuşur çok sıkıntıdayım ya

Eğer telefona sahip çıkacak olgunluktaysa,öğretmene verecekse neden olmasın?Sonuçta yeter ki sussun diye eline oyuncak niyetine vermiyorsunuz.
Aynen öyle akşam öğretmeniyle telefondan irtibata geçip durumu anlatacağım
Ders saatleri içinde öğretmeninde duracak zaten sadece okul çıkışı verse yeter

Bence de telefon gerekli nolur nolmaz
Bu sene benim kardeşimde yanında telefon bulunduracak şimdilik akıllı telefon vermiş annemler ama normal eski model bir telefon yeterli bence ben öyle yapmalarını istycem yani
Ve tabiböğretmende durmalı bazıları da çantasından çıkarmıyomuş

Oy office bana çok lazım ya
Mesaj atabilir mi bilmem ama en azından ararsak konuşur çok sıkıntıdayım ya

dün telefonu evde unuttu ve servisler değişmiş, aradım baktım odasında çalıyor telefon tam yarım saat geç geldiler eve ve ben öldüm kontes.. camda saksı gibi durup bildiğim bütün dua, ayet hatmettim.. geçen sene oğlumun sınıfında telefonu olmayan yoktu, hatta ben başta olmak üzere çok da eleştirdim ama bu sene servise verince telefon şart oldu.. devir çok kötü kontes ya, artık kar-zarar dengesine bakıyoruz yapacak bir şey yok ki..

Benim kardesim liseye gecti hala da telefon almadik. Babam bu yil dusunuyordu ama cocuk kendide istemedi :) hic bir ozelligi olmayan bir telefon olursa neden olmasin. Ozellikle tembihlerseniz sadece bu sebepten aliyorum diye bir sknti olacagini sanmiyorum

Bir yazı okumuştum ben de bu konuyla ilgili
Akıllı telefon olmadığı sürece bu yaş gurubuna telefon alınabilir diyordu uzmanlar.

Ben de 9 yaşındayken kızıma aldım. Babasına gidecekti sömestr tatilinde çünkü ve babasıyla konuşmuyoruz. Kızımı arayabilmek için aldım.

Ayrıca okuldan 6'da çıkıyorlar, benim okula varıp kızları almam 6:45 oluyor. Bazen kaza, yağmur nedeniyle trafik oluyor. Arayıp haber veriyorum, geç kalıyorum merak etmeyin diye.

Kendi adıma hat aldım, kontörlü. Aylık yüklemem belli, ne kadar konuştuğunu görebiliyorum.
Ayrıca aradıklarını, gelen aramaları görüyorum. Kontrolüm altında yani.

Bence alabilirsiniz.

bence adroid olan ucuz bi telefon al, life diye bi uygulama var, nerde olduğunu okula gitti mi eve geldi mi, şarjı ne kadar hepsini söylüyor, istediğin anda nerede olduğunu görüyorsun, ben benimkine öyle yaptım

paketide çifçi paketi denen bi paketmiş, az bi interneti var, bunları görüp takip etmeye yeter, evdeyken kapatırsın sorun olmaz

Aynen öyle hele ben çok karşı olan bir anne olarak başka çözüm bulamadım
Devir kötü okuduklarım, duyduklarım beni benden almaya yetiyor zaten

ahaha süpersin ya

ya canım arkadaşlarıylada çıkıyo artık, zırt pırt arayan dırdırcı bi anne de olmak istemiyorum, bakıyorum valla söylediği yerde mi diye, geçen sadece avm de takılcaz dedi, ben sürekli bakıyorum ama life den, iki sokak ötede görünüyo, bana sormadan playstation cafeye gitmiş, kızdım tabii, görmesen sıkıştırmasam söylemicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…