• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk icin dayanmalimi, söküp atmalimi ?

Fedakar olmak zorundasınız. Çocuğunuz için. Çünkü siz hangi hamleyi yaparsanız yapın olan yine kızınıza olacak. Birebir aynı durumda olan yakınlarım var. Acı bir durum tabi ama insan sabretmeli gittiği yere kadar. En azından kızınız büyüyene kadar. Eşiniz de size saygı duymuyorsa bile kızınız için birşeyleri yoluna koymalı ve zorlaştırmamalı. Empati yapmak çok zor doğrusu. Ben henüz anne değilim. Sadece fikrimi söylüyorum.

Fedakarim zaten. Fedakargimin son demlerinde buraya yazdim. Yarin kendimden vazgecersem , cocuguma bir faydam olmsz bunlarida dusunuyorum

Tipik çocuğunu döven annesiniz. Yazmamışsınız vurdum vs diye ama ben tüm sinyalleri aldım. Çocuk babasının yanında daha rahatsa sizin babasının yanında dövemeyeceğinizi bilmesindendir. Eşiniz de neden elleme diyor? Karışma vs değil de elleme Neden? Dayak bir terbiye çeşidi değildir. Sözlü şiddet de terbiye değildir. 4 yaşındaki çocuktan put gibi oturmasını da bekleyemezsiniz bırakın çocukluğunu yaşasin

San
Tipik çocuğunu döven annesiniz. Yazmamışsınız vurdum vs diye ama ben tüm sinyalleri aldım. Çocuk babasının yanında daha rahatsa sizin babasının yanında dövemeyeceğinizi bilmesindendir. Eşiniz de neden elleme diyor? Karışma vs değil de elleme Neden? Dayak bir terbiye çeşidi değildir. Sözlü şiddet de terbiye değildir. 4 yaşındaki çocuktan put gibi oturmasını da bekleyemezsiniz bırakın çocukluğunu yaşasin

Sana aciklama yapmak zorunda degilim . Ama evladimi kesinlikle dövmem. Babasi varkene simardigi icin ,tozunu kaciriyor ve koltuklarin ustune cikiyor bugun ayagi sıkıstı buyuzden sirf babasi eleme dedi diye. Simaricam diye. Siz cok biliyosunuz. Elekteonik alet gibi sinyal almisiiniz baksaniza..

Kendinizi geliştirmekle işe başlayın,eğitimiz ne durumda önce oradan başlayın
Daha sonra iş meslek edinin ve öyle karar verin
Dünyanın en kötü şiddetidir aşağı çekme,küçümseme ve sürekli eleştirilmek
Yazım tarzınızdan anladığım kadarıyla akıllı bir kadınsınız.

Kendinizi geliştirmekle işe başlayın,eğitimiz ne durumda önce oradan başlayın
Daha sonra iş meslek edinin ve öyle karar verin
Dünyanın en kötü şiddetidir aşağı çekme,küçümseme ve sürekli eleştirilmek
Yazım tarzınızdan anladığım kadarıyla akıllı bir kadınsınız.
Tesekkur ederim. Evet ozguven falan birakmadi beni asagi cekerek. Maddi durumum yok olsa bir dakkia durmam

Bosanmak kolay degil. Ozellikle kendinize daha iyi bir hayat sunamayacaksaniz. Garanti bir mesleginiz olsa bosanin derim. Ama suan size sahipcikacak bir aile yok ve kendiniz o yasta bir cocukla tek basiniza cok yipranirsiniz. Esinizle konusup orta yol bulmaya calisin. Baska turlu zor gorunuyor.

Bosanmak kolay degil. Ozellikle kendinize daha iyi bir hayat sunamayacaksaniz. Garanti bir mesleginiz olsa bosanin derim. Ama suan size sahipcikacak bir aile yok ve kendiniz o yasta bir cocukla tek basiniza cok yipranirsiniz. Esinizle konusup orta yol bulmaya calisin. Baska turlu zor gorunuyor.
Defalarca konustuk sonuc alamiyorum .

Tam bu karaktere sahip bir adamı bosuyorum ve benimde bir evladım var ve ayrıca ben de çalışmıyorum. Oğlumda babasına aşık bir cocuktu,ama şimdi oraya gitmek dahi istemiyor,anladı gördü bana olan davranislari. Her hafta düzenli olarak görüyorlar birbirlerini,goreceklerde. Eğer siz boşanmak istiyorsaniz,çocuklar daha çabuk alışır daha kolay kabullenir. Bosanmamaya bahane ettiğim oğlum şimdi benden mutlu çocuk enerji patlaması yasiyor,ben buhranlardayim.Umarim anlatabilmisimdir. Mutlu değilim belki ama çok huzurluyum,su boşluk hissindende kurtulursam mutluda olacam inşallah.'Biz insanların kaderini,kendi çabalarına bağlı kildik'(İsra:13)

Unutmayın siz mutluysaniz,çocukda mutlu.Siz nerede mutlu olacaksınız,kocanizla ya da boşanıp iyi ölçüp tartin ona göre atın adiminizi.Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Biyuyunce oyle diyecek ama ya simdi ? Cok zeki bir cocuk ayrilik onu asagi cekerse ne olacak ? Ya o cocuk gidip , babasinin ozleminden yanan bir cocuk olursa ?

Neden baba ozlemiyle yansin ki? Haftada 2 3 gun babasiyla kalir gorusur. Bunu engelleyemezsiniz zaten. Siz bence hayatinizi nasil idame ettirirsiniz ona bakin. Cocuklar daha kolay uyum saglarlar.

Tam bu karaktere sahip bir adamı bosuyorum ve benimde bir evladım var ve ayrıca ben de çalışmıyorum. Oğlumda babasına aşık bir cocuktu,ama şimdi oraya gitmek dahi istemiyor,anladı gördü bana olan davranislari. Her hafta düzenli olarak görüyorlar birbirlerini,goreceklerde. Eğer siz boşanmak istiyorsaniz,çocuklar daha çabuk alışır daha kolay kabullenir. Bosanmamaya bahane ettiğim oğlum şimdi benden mutlu çocuk enerji patlaması yasiyor,ben buhranlardayim.Umarim anlatabilmisimdir. Mutlu değilim belki ama çok huzurluyum,su boşluk hissindende kurtulursam mutluda olacam inşallah.'Biz insanların kaderini,kendi çabalarına bağlı kildik'(İsra:13)

Unutmayın siz mutluysaniz,çocukda mutlu.Siz nerede mutlu olacaksınız,kocanizla ya da boşanıp iyi ölçüp tartin ona göre atın adiminizi.Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Size mesaj atmak istedim. Bu donemi nasil atlattiniz diye. Atamadim ama

Cocuk icin devam edilmez tabiki...
Hem her cocuk boyle babayi gorunve dunyalari unutur...benim 2 yasina girecrk olan oglum bile baba evde olunca bir sure beni unutuyor...yani demem o ki cocuklar dogal olarak oyle zaten...
Ha ama maddiyatin yok...cocukla heba olacaksan tabiki bosanma bir sure
Careler uretmeye calis

Cocuk icin devam edilmez tabiki...
Hem her cocuk boyle babayi gorunve dunyalari unutur...benim 2 yasina girecrk olan oglum bile baba evde olunca bir sure beni unutuyor...yani demem o ki cocuklar dogal olarak oyle zaten...
Ha ama maddiyatin yok...cocukla heba olacaksan tabiki bosanma bir sure
Careler uretmeye calis

Nasil careler uretebilirim

Madem boşanmak zor geliyor.
Öncelikle içinde bulunduğunuz düzeni değiştirin.
Kızınız 4 yaşında tam gün bir kreşe verin kendiniz de çalışma hayatına başlayın.
Bence ruh haliniz, davranışlarınız bile değişecek ki, eşiniz aynı kalsa bile iletişiminiz sizden ötürü
farklılaşacak.

Back
X