Merhaba 2 çocuklu bir anneyim evliliğimiz bir küs bir barıs devam ediyordu yıllardır benim maddi durumum eşime göre iyi ama onunla evlendiğimden beri ben ona ayak uyduruyordum bu duruma da alışmak zor olsa da alıştım nihayetinde eşim son 2 senedir oyuna sardı gece gündüz oyun oynar oldu defalarca kavga ettik bir daha olmayacak deyip yine aynı devam etti çocuklarına ilgisiz bana ilgisiz eve market harici harcama yapmayan biri para bitse bana söyler vs vs simdi diyebilirsiniz ilkini yaptın 2 yi neden yaptın diye doğru haklısınız simdi ki mantığımda aynı adamdan ikinciye yapmamam gerekirdi ben eşimden çok soğudum 1 ay önce boşanmak istediğimi söyledim evden gitti büyük çocuğumuzda terapiye başlattım etkilenmesin diye pedagog etkilenmediğini hatta böyle babasıyla vakit geçirmeye başlaması onu daha iyi yapmış dedi simdi babam ne zaman gelecek eve diye sormaya başladı kendimi suçlu hissediyorum kendi yaptığım hatanın bedelini ailesi dağınık olarak mı yoksa aile olarak mı yaşatmalıyım çocuklara ? Ama böyle maddi olarak ta rahatım manen de huzurlu kendisi çok değiştiğini söylüyor eski ben yokum artık dıyor evet çocuğumuza karşı çok değişti doktorumuz terapıye çağırdı ama son görüşmemizde bize sorduklarından sanki biz birbirimizi sevmemiş hissine kapıldım ben ilgiye aç oda rahata ermek için evlenmiş gibi hissettim doğru hangisi bilemiyorum çocuklar için aile gözükmek için devam etmeli mi yoksa gerçekten pişman mı değişti mi ? Tekrar maddi zorlukları yaşamaya değer mi bu adam için? Yada böyle düşünmem haksızlık mı herkese ? Zamanında kafamda sorular varken evlendim hatalar yaptım simdi en azından çocuklarım için doğru karar vermek istiyorum