çocuk için ettiği laf,evlilikte ikinci seçimimdemi yanlış

zeynep-65

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
153
17
38
Merhaba arkadaşlar gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var ben bir evlilik yaptım ve boşandım.(şiddet yüzünden) ilk evliliğimden bir çocuğum var 2.5 yaşında.
bugün işyerimdeydi çocuğum biraz erken izin aldım ve gezmeye götürdüm onu.çıkışta sözlümle denk geldik kendisi minibüs şoförü.alışveriş merkezinden çıktım ve minibüsüne bindim çocuğumla.çocuk yeni yeni konuşmayı öğreniyor ve minibüste birtürlü susmak bilmedi biraz konuştu biraz bağırdı kulağına sessiz olmasını söylediysemde dinlemedi.neyse son durağa geldik işte sözlümle konuştuk biraz sonra arabadan indik ve ellerim doluydu çocuğu kucağıma alamadım yürüttüm elimi tutmak istemedi başka yerlere gitti falan bunuda sözlüm görmüş neyse eve geldik aradım onu bana dediği laf sen çocuk bakmayı bilmiyosun ne biçim bakıyosun seni dinlemiyo iki tane çarpacaksın ağzına sözünü dinleteceksin gibi laflar söyledi minibüste herkes sana bakıyodu dedi ben bozuldum.ben vuramam ufacık çocuğa dedim konuyu değiştirmeye çalıştım ama yine çocuk bakmayı bilmiyosun sen dedi bnde sinirlendim(o daha hiç evlenmediği içinde açıkcası ailesi bni pek istemiyor)sinirlendiğim içinde aikenin istediği gibi birini alırsın güzel çocuk bakmayı bilir dedim
çok canımı sıktı ayrılmak istiyorum zaten ailesi bni hiç istemiyor oda ailesinin sözünden pek çıkmayan biri.aile içi konuşmalarıda hoş değil birbirleriyle çok acayip konuşuyolar sizce ne yapayım lütfen yardım çok moralim bozuldu iyi anne değilmiyim şimdi ben :-(

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla evlenme bu adamla.
Benim esim de derdi yaramaz cocuk gorunce tokatla bak bir daha yapiyor mu diye. Dayakla terbiye olmaz der cok kziardim.
Ama kendi cocugu olunca fiske vuramiyor tabii.
Sozlunun oz cocugu olmadigi icin cocugun yaramazliklari agir gelir.
Mumkunse cocuklari seven veya cocugu olan biriyle evlen.
Bu adamla olmaz.

yuhh 2,5 yasindaki cocuk dayaklami terbiye edilir. once kendini bi egitsin . ilk evliligin siddetle bitmis buda ilki gibi siddet yanlisi cocuguma laf soyletmesine bile izin vermem siz nasil dinlediniz o bunlari soylerken haddini bildirin evlilik filanda dusunmeyin.

Asla evlenme bu adamla.
Benim esim de derdi yaramaz cocuk gorunce tokatla bak bir daha yapiyor mu diye. Dayakla terbiye olmaz der cok kziardim.
Ama kendi cocugu olunca fiske vuramiyor tabii.
Sozlunun oz cocugu olmadigi icin cocugun yaramazliklari agir gelir.
Mumkunse cocuklari seven veya cocugu olan biriyle evlen.
Bu adamla olmaz.
İlk eşim bna şiddet uyguladığı için boşandım zaten çocuğumu uzaklaştırmk için.
çok bozuldu moralim bütün yaramazlığınıda yaptı çocuk onun önünde.birde bana bak insanlar sana bakıyo minibüste sustursana şu çocuğu dedi

bencede evlenme bu adamla, ileride ne yapacagi belli olmaz hem cocuguda yokmus seni pek iyi anlayabilecegini dusunmuyorum

bu arada yanlis anlama asla anneligine laf etmek degil amacim, herkes icin soyluyorum bunu, nolursunuz cocuklariniza ay kiyamiyorum diye bagirmamazlik ceza vermemezlik etmeyin, bencede bir cocuk annesini dinlemesi gerek

bencede evlenme bu adamla, ileride ne yapacagi belli olmaz hem cocuguda yokmus seni pek iyi anlayabilecegini dusunmuyorum

bu arada yanlis anlama asla anneligine laf etmek degil amacim, herkes icin soyluyorum bunu, nolursunuz cocuklariniza ay kiyamiyorum diye bagirmamazlik ceza vermemezlik etmeyin, bencede bir cocuk annesini dinlemesi gerek
Tabiki yeri geliyp cezalandırıyorum hafifte olsa bağırıyorum ama söz dinlemiyor ne yazıkki

Kardeşim ne demek iki tane yapıştır.benim kızım da 15 aylık aynen dediklerinizi yaşıyoruz normal bunlar.beş para etmez adamlara kendinizi de çocuğunuzu da yem etmeyin

Merhaba arkadaşlar gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var ben bir evlilik yaptım ve boşandım.(şiddet yüzünden) ilk evliliğimden bir çocuğum var 2.5 yaşında.
bugün işyerimdeydi çocuğum biraz erken izin aldım ve gezmeye götürdüm onu.çıkışta sözlümle denk geldik kendisi minibüs şoförü.alışveriş merkezinden çıktım ve minibüsüne bindim çocuğumla.çocuk yeni yeni konuşmayı öğreniyor ve minibüste birtürlü susmak bilmedi biraz konuştu biraz bağırdı kulağına sessiz olmasını söylediysemde dinlemedi.neyse son durağa geldik işte sözlümle konuştuk biraz sonra arabadan indik ve ellerim doluydu çocuğu kucağıma alamadım yürüttüm elimi tutmak istemedi başka yerlere gitti falan bunuda sözlüm görmüş neyse eve geldik aradım onu bana dediği laf sen çocuk bakmayı bilmiyosun ne biçim bakıyosun seni dinlemiyo iki tane çarpacaksın ağzına sözünü dinleteceksin gibi laflar söyledi minibüste herkes sana bakıyodu dedi ben bozuldum.ben vuramam ufacık çocuğa dedim konuyu değiştirmeye çalıştım ama yine çocuk bakmayı bilmiyosun sen dedi bnde sinirlendim(o daha hiç evlenmediği içinde açıkcası ailesi bni pek istemiyor)sinirlendiğim içinde aikenin istediği gibi birini alırsın güzel çocuk bakmayı bilir dedim
çok canımı sıktı ayrılmak istiyorum zaten ailesi bni hiç istemiyor oda ailesinin sözünden pek çıkmayan biri.aile içi konuşmalarıda hoş değil birbirleriyle çok acayip konuşuyolar sizce ne yapayım lütfen yardım çok moralim bozuldu iyi anne değilmiyim şimdi ben :-(
Bu adamla evliliğininde sonu gelmez arkadaşım yol yakınken dön iyi düşün

Bir an bile dusunmeyin ayrilin, ne demek 2.5 yasinda cocuga vurmak? Yarin evlenirseniz her yaramazliginda dayakla mi terbiye edecek cocugunuzu? Deli midir nedir? Kurban olsun evladiniza, terbiyesiz adam.

Sakın ama sakın bu adamla evlenme kimseye çocuğunu ezdirme arkadaşım sonra çok pişman olursun. İnsan bazen babası çocuğa bağırınca sinirleniyor. O ifade ettiği şekilde çocuğuna davranırsa ne yaparsın

2 yaşında ki bir çocuğun çok konuşması kadar doğal ne olabilir ki???
doğal olmayan o geri kafalı adamın kızınıza karşı sizi kışkırtması
eğer kızınıza vurursanız o halde anneliğiniz sorgularım
ADEM GÜNEŞ lütfen vaktiniz oldukça dinleyin yada okuyun netten aratınca çıkıyor zaten o adam bebeğinize belki katlanmayacak bir tip belki kabullenemeyecek sanki anlattıklarınızdan

X