kahveyi filan azaltmasını beklersen daha çok beklersin adam çocuğun gürültüsünden bıkıp kendini daha çok kahvelere atabilirSu sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?
Evet haklisiniz onu hesaba hic katmadim belkide hemen olmuyacakHemen yapın.Biz erteledik sürekli.şimdide olmuyor.iki kayıp var.yani zaman alabilir onuda hesaba katın.inşallah sorunsuz hamile kalır ve bebeginize kavusrsunuz
Bilmiyorum ama esim tam bir cocuk manyagi cook seviyor kimde cocuk gorse kucaklar hemenBir evlilik sağlamsa çocuk sahibi olunmalı. Çünkü çocukla birlikte mücadele edilmesi gereken sorunlar sorumluluklar ortaya çıkıyor. Çocuk eve filan bağlamaz bence kimseyi. Aglamalariyla kaçırabilir ama :))
kendi çocuğunun sorumluluğu elalemin çocuğunu 5 dk sevmeye benzemez yalnızBilmiyorum ama esim tam bir cocuk manyagi cook seviyor kimde cocuk gorse kucaklar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?