- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
Su sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?
Şöyle anlatıyım filmin en heyecanlı yerinde giren reklam gibi..Su sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?
Benim oğlumdaok sorunlu kolik ve uykusu az 20 dakikalık uykularla uyuyo ve uyuyamadıkça kolik dahada güçlü geliyo allahtan eşim yardımcı ve anlayışlı ama herşeye rağmen iyiki doğurmuşum 4-5 sene sonra çok özlicem bu ağlamasını bileOturmuş ve sorunları halledilmiş bir evlilikte bile sorunsuz bir sene geçmeden "Çocuk" düşünülmesi biraz riskli.. Dünyanın en güzel duygusu ama fıtratı gereği biraz yaramaz, inatçı, kolik, huysuz, hareketli bir çocuk olursa, anne baba arasında ki ilişkiyi bile gerebiliyor.
Benim çocuk kararı almam beş sene sürdü.. İyi ki öyle olmuş diyorum.. Zor bir bebekti ve ikili mücadele gerekti açıkçası. Şükür ki evlilik oturmuş, aileler 3. kişi olduklarını kabul etmiş, mücadeleler verilmişti..
Bebeğin karakteri ikili ilişkiyi etkileyecek.. Sorumluluğu başkasında olan bebeği çoğu erkek "aman ne tatlı" diye kucaklayıp sever.. Oysa bir bebeğin karakteri sürpriz.. Çok yorucu da olabilir.. Sakin bir bebek de olabilir.. Göze alabiliyorsanız, evliliğiniz oturdu ise, üstesinden gelirsiniz bence..
Yani... Bu ihtimalide göz önünde bulundurmakta fayda var.kahveyi filan azaltmasını beklersen daha çok beklersin adam çocuğun gürültüsünden bıkıp kendini daha çok kahvelere atabilir
cocuk eşi eve baglamıyor bence , alıskanlıklarından vazgecemedı ıse bundan sonra cok zor vazgecmesı , sız kendınızı hazır hıssettıgınızde yapın bence bır cocuk canınınızın sıkıntısı gecsın mesgale olsun dıye yapmayın esınızı eve baglamak fıkrını de sılın atın , sonra husran yasayabılırsınız..Su sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?
bizde durum tam tersiydi eşim bana düşkündü birlikte yer içer gezerdik.beraber vakit geçirmekten çok hoşalanırdık.ilk çocukta sıkıntılarımız oldu aştık ikinci çocukta aldatma oldu zor toplandık.yani ben toplanamış gibi dolanıyorum 8 sene oldu hala diken üstündeyim.yani çocuklar bizi çarptı eşekten düşmüşe döndürdü birde mızmız ve huysuz çocuklardı bir büyük karı koca boşatır demişti kızımaSu sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?
Evet dunde kizdim isleri bitmedi 11 e kadar eve gelemedi 11 de kahveye gidecekmiş bi gel evine yaabence kahveden vazgeçmez gibi
Evliliğe alışmak deyimini kim sana bu şekilde öğretti?Su sira acayip kararsizim esim cocuk istiyor bi kac kez soyledi zorlamadi 10 aylik evliyiz yasim 28 bende cok istiyorum aslinda ama simdi mi ?bilemiyorum bi yanim biraz daha gez toz diyor gerci esimle gezen vakit geciren cift değiliz kimi cift herşeyi beraber yapar biz onlardan degiliz esim kahveye gitmeyi sever cevresi cok haftanin 2 gunu filan gider ailesine duskun tam alisamadi diyebilirim evlilige aliskanliklarina çok bagli beni ihmal etmez ama hergun ugrar ailesine. bi yanim yap hemen diyor dahada baglanir belki eve aile oldugunu anlar kahveyi azaltir belki ne bileyim oyle mi olur siz nasil karar verdiniz cocuk nasil etkiliyor esleri evi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?