- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Uzun zamandır bir problemi aşamıyoruz eşimle. 16 aylık bir oğlum var eşimin tarafı çok çocuklu ailelerden kendisi 9 kardeş mesela.. Aile tarafından baskıları şimdilik yok ama eşim ikinci çocuk diye baskı yapmaya başladı bana.. Daha oğlum çok minik ben desen ne ruhen ne fiziken doğum sonrası toparlanamadım ikinci bi çocuğa hayrım olmaz diyorum hiç istemiyorum hatta tek oğlum olsun sağlıkla büyüsün bana yeter diyorum..Tam ayaklandı işe geri döneceğim derken hatırlamak bile istemediğim hamilelik sıkıntıları,doğum vs şeylerin düşüncesine bile tahammülüm yok.. Güçlü kuvvetli bi kadın da değilim iştahsızım bi önceki konumda da bahsetmiştim evi zor toparlıyorum.. Geçen gün epeyce yüksek sesle tartıştık uzun süredir ilişki istemiyordu çünkü korunmak istemiyormuş cinsellik çocuk sahibi olmak için varmış çocuk olmayacaksa yokmuş.. Epeyce ağladım neden istemediğimi anlattım peki ne olacak ayrılacak mıız bu sebepten dedim sustu sen bilirsin dedi çok zoruma gitti sizce kim haklı ben çıkamıyorum işin içinden
Ek olarak: Allah çoğalmak için vermiş bu işi korunmayı insanlar çıkarmış diyor kendileri
Ek olarak: Allah çoğalmak için vermiş bu işi korunmayı insanlar çıkarmış diyor kendileri
Son düzenleme: