- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.122
- 748
- Konu Sahibi captain price
ya sizde de 3 kisilik eve 5 kisilik yemek yapma huyu varmi
Sürekli çeşit ekliyorum ben de yetmeyecekmiş aç kalacaklarmış gibi hissediyorum, balık yanına tavuk eklemişliğim var mesela, fazla fazla yapıyorum dediğin gibi, Allahtan ertesi güne kalınca yiyorlar kimse itiraz etmiyor. Bazen söylüyorum öğün saati yaklaşır da yemek eklemek istersem engelleyin beni diye , tutun beni filan
ne bilinçaltısı , ne atası ne dedesi...yaptığım her öğünü bir kaşık yedi senelerce, deneyimli anne olan arkadaşlarım tarafından da tescilli yani iştahsızlığı, bı tanesi " Allah sabır versin, hergün mü böyle ?" demişti, kendim uydurmuyorum yani, doktorumuza göre bir eksiği yoktu ama o " eksiksiz bırakmama " çabasını gel bana sor...zaten iştahsız, bir de dengeli beslenecek diye o yediği tek kaşığı da neyle dolduracağımı , ne tür oyunlarla hilelerle yedireceğimi şaşırıyordum artık, ilk acıktım dediğinde 6 yaşındaydı, gözlerim dolmuştu sevinçten
bizim ilkokula başladıktan sonra yavaş yavaş düzeldi, şu an 13 e girdik, yine öyle çok iştahlı değil ama dengeli beslenmenin önemini biliyor, kendisi dikkat ediyor artık yediklerinin miktarına, içeriğine...ben de elimden geldiğince kaliteli gıdaya ulaşmasını sağlıyorum o kadar