Çocuk istememek normal mi?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Evet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum

Evet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
İyide şiddetle alakası olmayan bi konuda gaddarlık ne alakaymış ki

Hayır geçmeyecek ama hafifleyebilir diye düşündüm

Evlendiği gibi kişinin çocuk yapması bana göre normal değil asıl normal yanlış kelime oldu doğru değil diyelim. Keşke kadınlarımız bu konuda bilinçlense de evlilik oturmadan çocuk yapmasa. Evlendiğin ay hamile kalacaksın diye bir kural yok anayasada hiç çocuk da istemeyebilirsiniz hayat sizin karar sizin

Ilk 6 ay bana göre normal değil birkaç sene beklenmeli de anlayamadığım düğününüz yakın zamanda mı? Neden stres yaptınız ki?

Arkadasım dikkatimi cekti bir süredir konuların hep gözönünde eften püften dertlerinle gündemdesin. Hayat güzel yasamak güzel neden hep olumsuz düşünerek kendine zorlastırıyorsun herseyi. Olumsuzu cekiyorsun kısır döngüye giriyorsun sonra ben depresyondayım. Cocuk sesine gelemiyorum yemek sesine gelemiyorum. Evet ilk 6 ay cocuk istememek normal evlendikten sonra millet 4 5 yıl cocuk yapmıyor.

Çünkü depresyondayım

Hayır geçmeyecek ama hafifleyebilir diye düşündüm

Neye dayanarak 6 ay sonra kendiliginden hafifleyecegini dusunuyorsunuz ki bu rahatsizligin? Hastalikla ilgili tedavi konusunda bir fikrim yok ama hani deseniz ki hastaligimla ilgili tedavi arayisindayim veya tedavi oluyorum azaltmaya calisiyoruz ve azaldiginda cocugum olmasini istiyorum. Kim ne diyebilir?

Ayrica cocuk sesine katlanamamak ayri bisey misofonya ayri bisey. Etrafta cocuk "sesine katlanamiyorum" diye dolanmak yerine rahatsizligini belirtsen insanlar bu kadar tepki gostermez.
Ben miso filan degilim, ben de cocuk sesine gelemiyorum ama tepki gormek sizi geriyorsa amaciniz ne bu aciklamayi yapmakta bilemedim. Konu da iş olsun diye acilmiş zaten

İş için olduğuna nasıl karar verdiniz? :) misoyu araştırmadığınız çok belli misolu kişiler bebek sesi çay karıştırma sesi yemek sesleri horlama nefes alma verme sakız çiğneme cips mısır yeme nefes alma seslerine bunlara karşı duyarlılığı olan kişilerdir sebebi ise beyindeki bir sıvının eksik olmasıdır :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…