- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
İyide şiddetle alakası olmayan bi konuda gaddarlık ne alakaymış kiEvet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
Çocuk sesine tahammül edemiyorum sinirleniyorum deyince gaddar oluyorumİyide şiddetle alakası olmayan bi konuda gaddarlık ne alakaymış ki
Hayır geçmeyecek ama hafifleyebilir diye düşündümCocuk istemiyorum normal mi diyince hicbir zaman istemiyorsunuz gibi anlaşılıyor tabi ki istememekte istemek kadar normal ama ilk 6 istememek neden anormal olsun, herkes evlendigi aksam hamile mi kaliyor etrafinda bu nasil birsey?
6 ay sonra rahatsizligin gececek mi?
Sen iyimisin.Evet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
Çok seviyorum onlar benim aşklarım elimde olsa hepsini iyileştirir dünyada hasta çocuk bırakmam ama sese tahammülüm yok6 ay beklemek normal da. Ama asla cocuk sesine tahammül edememek ilerde sorun olabilir
Evet iyiyimSen iyimisin.
Hayır şu an görünürle kimse yok kafama taktımIlk 6 ay bana göre normal değil birkaç sene beklenmeli de anlayamadığım düğününüz yakın zamanda mı? Neden stres yaptınız ki?
Kimseyle paylaşmamak gerekiyor demek ki bu düşünceyi. AnlamıyorlarÇocuk sesine tahammül edemiyorum sinirleniyorum deyince gaddar oluyorum
Çünkü depresyondayımArkadasım dikkatimi cekti bir süredir konuların hep gözönünde eften püften dertlerinle gündemdesin. Hayat güzel yasamak güzel neden hep olumsuz düşünerek kendine zorlastırıyorsun herseyi. Olumsuzu cekiyorsun kısır döngüye giriyorsun sonra ben depresyondayım. Cocuk sesine gelemiyorum yemek sesine gelemiyorum. Evet ilk 6 ay cocuk istememek normal evlendikten sonra millet 4 5 yıl cocuk yapmıyor.
Hayır geçmeyecek ama hafifleyebilir diye düşündüm
İş için olduğuna nasıl karar verdiniz? :) misoyu araştırmadığınız çok belli misolu kişiler bebek sesi çay karıştırma sesi yemek sesleri horlama nefes alma verme sakız çiğneme cips mısır yeme nefes alma seslerine bunlara karşı duyarlılığı olan kişilerdir sebebi ise beyindeki bir sıvının eksik olmasıdır :))))Neye dayanarak 6 ay sonra kendiliginden hafifleyecegini dusunuyorsunuz ki bu rahatsizligin? Hastalikla ilgili tedavi konusunda bir fikrim yok ama hani deseniz ki hastaligimla ilgili tedavi arayisindayim veya tedavi oluyorum azaltmaya calisiyoruz ve azaldiginda cocugum olmasini istiyorum. Kim ne diyebilir?
Ayrica cocuk sesine katlanamamak ayri bisey misofonya ayri bisey. Etrafta cocuk "sesine katlanamiyorum" diye dolanmak yerine rahatsizligini belirtsen insanlar bu kadar tepki gostermez.
Ben miso filan degilim, ben de cocuk sesine gelemiyorum ama tepki gormek sizi geriyorsa amaciniz ne bu aciklamayi yapmakta bilemedim. Konu da iş olsun diye acilmiş zaten
Anladım. Henüz aday yokken tedaviye başlarsanız bebek sahibi oluncaya dek çokça yol kat edebilirsiniz.Hayır şu an görünürle kimse yok kafama taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?