- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Keyiften degil hastalıktan. Gayet normal. Dr kontrolü ile şartlar uygun olunca o da olur inşallahEvet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
Hayır değilim hepsi teşhisi biri hariç onda da şüphe var zatenıstemek kadar ıstememekde normal herkes dogurmak zorunda degıl kı
ama dıkkat ettım bugun her actıgınız konuda farklı hastalıklarınız belırıyor
hastalık hastalıgı dıye bır rahatsızlık var duydunuz mu ?
bıraz daha enerjık olumlu pozıtıf falan olsanız keske bukadar stres gercekten ıyı degıl
OkEvet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
İş için olduğuna nasıl karar verdiniz? :) misoyu araştırmadığınız çok belli misolu kişiler bebek sesi çay karıştırma sesi yemek sesleri horlama nefes alma verme sakız çiğneme cips mısır yeme nefes alma seslerine bunlara karşı duyarlılığı olan kişilerdir sebebi ise beyindeki bir sıvının eksik olmasıdır :))))
Ne var ki bunda benimde bebeğim bazen öyle ağlıyor ki eşimi al bak diyorum tahammülüm kalmadı sesine diyorum bende mi gaddar oluyorum yani. Bu cümleyi kuran insanları takmayın. Çocuk istememek gayet normal biseyÇocuk sesine tahammül edemiyorum sinirleniyorum deyince gaddar oluyorum
Valla daha 10 dk once cinnet gecirip, "atacam kendimi balkondan, al bak su bebene" dedim attim esimin kucagina bebegi uzandim ayaklarimi dinlendiriyorumNe var ki bunda benimde bebeğim bazen öyle ağlıyor ki eşimi al bak diyorum tahammülüm kalmadı sesine diyorum bende mi gaddar oluyorum yani. Bu cümleyi kuran insanları takmayın. Çocuk istememek gayet normal bisey
Aynen bazen tahammül kalmıyor gerçekten el kadar bebenin çektirdiğini kaynanamdan çekmiyorumValla daha 10 dk once cinnet gecirip, "atacam kendimi balkondan, al bak su bebene" dedim attim esimin kucagina bebegi uzandim ayaklarimi dinlendiriyorumnasil da gaddariiz ama
Ben ondan da cekiyorum da neyse konu bu degilAynen bazen tahammül kalmıyor gerçekten el kadar bebenin çektirdiğini kaynanamdan çekmiyorum
Aynen valla Allah sabır versin bizlere. Ama bazen tam patlayacak noktaya geliyorum kurban olduğum Allahın işi pat diye kucağımda uyuyu veriyor. Benimde sinirim çok aşırı fazla bir kere sesimi yükselttim anlamadığı bildiğim halde kızmaya çalışıyordum ve tam 2 ay oldu hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor vicdanım sızlıyor ahh canım yavrumBen ondan da cekiyorum da neyse konu bu degilKurban olsun kizima. Yine ona katlaniliyor da kaynana cekilmiyor
Kizmayalim. Evlada hasret olanlari dusunelim. Evladini kaybeden, hastanede aylarca basinda bekleyenleri dusunelim. Bebeklere degil fosur fosur uyuyan babalarina kizalim bence.Aynen valla Allah sabır versin bizlere. Ama bazen tam patlayacak noktaya geliyorum kurban olduğum Allahın işi pat diye kucağımda uyuyu veriyor. Benimde sinirim çok aşırı fazla bir kere sesimi yükselttim anlamadığı bildiğim halde kızmaya çalışıyordum ve tam 2 ay oldu hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor vicdanım sızlıyor ahh canım yavrum
hele bi evlen de düşünürsün o zaman....Evet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?