Çocuk istememek normal mi?

ıstemek kadar ıstememekde normal herkes dogurmak zorunda degıl kı
ama dıkkat ettım bugun her actıgınız konuda farklı hastalıklarınız belırıyor
hastalık hastalıgı dıye bır rahatsızlık var duydunuz mu ?
bıraz daha enerjık olumlu pozıtıf falan olsanız keske bukadar stres gercekten ıyı degıl

Evet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
Keyiften degil hastalıktan. Gayet normal. Dr kontrolü ile şartlar uygun olunca o da olur inşallah

Hayır değilim hepsi teşhisi biri hariç onda da şüphe var zaten

Ben de onu diyorum ya zaten. Bir suru sese hassas olup neden insanlara aciklama yaparken sanki sorun bebek sesindeymis gibi "bebek sesine katlanamiyorum" diyorsunuz?
Hastaliginizi bilmeyen insanlardan elbette tepki gorursunuz bu şekilde. Miso oldugunuzu soyleyip, bundan dolayi bebek sesine de duyarli oldugunuzu soyleseniz herkesin ayni tepkiyi verecegini hiç sanmiyorum. Elestirilmek sizi rahatsiz ediyorsa bu şekilde elestiri almazdiniz.

İş için olduguna boyle karar verdim işte. Gereksiz soylemler, davranislar ve dusunceler...

Ustelik ortada evlenme durumunuz bile yokmuş daha. Etrafiniza neden cocuk aciklamalari sunmaya calisiyorsunuz ona da anlam veremedim ben de evleniyorsunuz sandim.

Çocuk istemiyorum başlığını görünce hiç düşünmüyorsunuz sandım. İçeriğini okuyunca evlendikten 6 ay sonra demişsiniz. Evlilik yakın herhalde diye düşünürken daha ortada bir evlilikte yokmuş. Şimdiden stres yapmanızı gerektirecek konu ne anlayamadım? Çocuk istemeyebilirsiniz. En doğal hakkınız. Kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman olur ve ya hiç olmaz.

Ne var ki bunda benimde bebeğim bazen öyle ağlıyor ki eşimi al bak diyorum tahammülüm kalmadı sesine diyorum bende mi gaddar oluyorum yani. Bu cümleyi kuran insanları takmayın. Çocuk istememek gayet normal bisey
Valla daha 10 dk once cinnet gecirip, "atacam kendimi balkondan, al bak su bebene" dedim attim esimin kucagina bebegi uzandim ayaklarimi dinlendiriyorum nasil da gaddariiz ama

Aynen bazen tahammül kalmıyor gerçekten el kadar bebenin çektirdiğini kaynanamdan çekmiyorum
Ben ondan da cekiyorum da neyse konu bu degil Kurban olsun kizima. Yine ona katlaniliyor da kaynana cekilmiyor

Ben ondan da cekiyorum da neyse konu bu degil Kurban olsun kizima. Yine ona katlaniliyor da kaynana cekilmiyor
Aynen valla Allah sabır versin bizlere. Ama bazen tam patlayacak noktaya geliyorum kurban olduğum Allahın işi pat diye kucağımda uyuyu veriyor. Benimde sinirim çok aşırı fazla bir kere sesimi yükselttim anlamadığı bildiğim halde kızmaya çalışıyordum ve tam 2 ay oldu hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor vicdanım sızlıyor ahh canım yavrum

Kizmayalim. Evlada hasret olanlari dusunelim. Evladini kaybeden, hastanede aylarca basinda bekleyenleri dusunelim. Bebeklere degil fosur fosur uyuyan babalarina kizalim bence. ben oyle yapiyorum sahsen. Cok uyudun deyip tepikleyip ona satiyorum sonra ben uyumaya devam neticede babamin evinden getirmedim. Birlikte yaptik

6 ay da normal 6 yıl da.
Hatta ilk 1 yıl içerisinde hamile kalmak garip bana göre.
Ayrıca hiç çocuk istememek de normal.

Misofonya yi bir romatizma türü zannederek baktım internetten..cahilligin gözü kör olsun patlamış mısır sesine tahammul edememek saatin tik tok sesine uyuz olmak falanmış
Buna bile hastalık diyorlar ya
Bende insan sevmiyorum
Acaba tipta insan sevmeme hastalığı neymis.
Ha konuya gelince nisanli vs degilsin simdiden düşünme böyle şeyleri herkes cocuk sevmez ve sevmek zorunda degil ya da herkes cocuk yapcak diye bir kanunda yok.
Ben cok severim istiyorum misal cocugum olsun. Ama az evelde belirttim insan sevmiyorum.
Bu fikrim degismicek
Ama cocuk seviyorum.

Evet istememek çok normal.
Hatta bazı kadınlar hiç anne olmayı tercih etmez.
Herkes üreme sistemi var diye üreyecek değil.
Bu arada 6 ay sonra erken değil mi?
Benim çevremdekiler en erken 2 yıl sonra anne oldu..
Ona bile erken dediler..

Genel olarak şu an kadınlar evlendikten 4 veya 5 yıl sonra çocuk düşünüyorlar..
Hem karşısındakinden emin oluyorlar, hem çocuktan önce para biriktiriyorlar hem ikili olarak yapmak istediklerini yapıyorlar.
Eğer yaşınız 35 ve üstü değilse en az 2 yıl birbirinizi tanıyın.
Riski aza indirin..

Evet ileride ben de evlenicem ama ben ilk 6 ay çocuk istemiyorum misofonya rahatsızlığım var ve çocuk sesine asla tahammülüm yok sevmek kolay ama bakmak değil bunu birine dediğim zaman gaddar oluyorum
hele bi evlen de düşünürsün o zaman....
ayrıca kim koydu bu tanıyı?
Açtığın kpnulara şöyle bi baktım sürekli şunu sevmem bunu beğenmem tarzı konular...

Gardaşım öyle bir başlık açmışsın ki bende ömür boyu çocuk istemiyor galiba diyerekten konuya daldım.
İlk 6 ay çocuk istememek kadar normal bir şey var mı?

Çocuk sesine tahammül edememek sıkıntı ama..

e Tatlım sen bütün dertlere sardın bir anda. Daha yaşın kaç zaten çocuğu dert ediyorsun?
Kk ya çok hızlı bir giriş yaptın. Burayı da günlük gibi kullanıyorsun..

Bu yaşında her konuda bilmiş bilmiş konuşuyorsan insanlar sinir olup öyle konuşuyor olabilir. Zira ben de bilgisi olmadan fikri olanı alaya alır veya terslerim..

Zira korkarım yakında sırasıyla evde kaldım, kv ile anlaşabilir miyim, görümcem nasıl biri olur diye tuhaf konular açacaksın.
Senin bu takıntılı, olmayan şeyi dert eden halin hiç iyiye gitmiyor.

Ayrıca değil 6 ay bir insan isterse hiç çocuk yapmaz. Kimseyi bağlamaz bu.
Hem 6 ay dediğin nedir ki? Evlilik oturana kadar çocuk olmamalı. Olmamış bir evlilikte hiç olmamalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…