Ben sizin yerinizde olsam eşiniz, çocuk düşüncesi gibi şeyleri daha sonra düşünürdüm.. Önce ekonomik bağımsızlığımı elime almak isterdim.. Bir iş bulur kendi paramı kazanmaya başladıktan sonra birşeyler düşünürdüm..
Yumurta dondurma meselesi gerçekten çok mantıklı bir fikir.. Ama yaşınız da daha 30.. Çok ileri bir yaş değil ki.. Şuan için bence buna gerek yok gibi ama siz yine de dondurmak isterseniz kötü birşey yapmış da olmazsınız..
Bir yıllık evlisiniz.. Zaten çocuk için erken diye düşünüyorum ama tabi ki sizin tercihiniz önemli olan.. Ben olsam dediğim gibi en önce iş bulmaya çalışırdım.
Diğer meseleye gelince.. Bu milletin "çocuk yap, çocuk yapmayı düşünmüyor musun, aaaa ileride senin çocuğun olacak mı kesin değil o yüzden erteleme"

gibi söylemlerini asla dikkate almayın.. Çocuk yapsanız bile bu sefer "buna bir de kardeş lazım, tek çocuk çok zor, aaaa bi tane de kızın ya da oğlun olsun fena mı" gibi şeyler diyecekler

onu da yapın bu sefer çocuk bakımına dil uzatacaklar, herkes bi çocuk bakım uzmanı falan olacak size fikir verecek

yani bu bizim milleti memnun etmek gerçekten zor.

Onlar için yaşamadığınız için bunları asla dert edinmeyin.. Onlar bakmayacak sonuçta sizin çocuğunuza.