• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

😂Haha onu da nerden çıkardınız, Siz cocuk istemeyebilirsiniz tabi bu bir tercih meselesidir... Lakin evliligin amacı cocuk tur bence.. Diger türlü belli bir süreden sonra eşler birbirlerinden sıkılmaya başlıyor.. Evde oylanacak bir şey yok. Ömür 2 kişi her gece birbirine bakmakla geçmez ki, ben cocuk istemeyen adamdan her zaman korkarım, o kişi bana göre evliligi keyfi için kullanıyor, canı sıkılınca da karısına kapıyı rahatça göstermek isteyen adam demektir.. Bencildir kısaca .. Bilemiyorum çevremde hic cocuk düşünmeden evlilik yapan kişi yok yani
Eşine kapıyı göstermek isteyeni çocuk tutmaz.

Ama bu hayırlı bi istek değil bence, yani istemiyorum dersin ama böyle bişey için dini bir kelimeyi böyle heba etmemeniz taraftarıyım. Olumlu bişey olsa tamam. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah yazabilirsiniz hoş değil böyle.
Emin olun hiç çocuk istemeyen biri için çok hayırlı bir istek. Her daim derim Allah bana çocuk vermesin, kim ki çocuk için gözyaşı döküyor, onu hasret ve özlemle bekliyorsa ona versin.

Bunun yaş ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Çocukken de istemezdim, yirmili yaşlarımda da. Şu an 33 yaşındayım hala istemiyorum. Hatta kistten dolayı tek yumurtalığım alındı 18 yaşımda, hiçbir korku yaşamadım ileride çocuğum olmaz diye. Bu kişinin hayatını nasıl yaşamak istediği ile alakalı bir durum.
Size aferin o halde. 🤷🏻‍♀️

Allah akil fikir versin yorumlara baktım da konu sahibi tam timarhanelik

Çocuk istemeyen erkekler de var ama denk gelmesi zor. Ben buldum; siz de bulursunuz inşallah.
Ancak yaşınız daha çok genç. Fikriniz değişebilir veya değişmeyebilir. Çocuk sahibi olup olmamak sizin vereceğiniz bir karar, kimse sizi bunun için zorlayamaz, manipüle de edemez. Ancak bu paniğiniz nedir böyle anlayamadım "yumurtalıklarımı aldırayım" falan diyorsunuz. Hiçbir doktor sizin yaşınızda hem çocuk doğurmamış bir kadının rahmini veya yumurtalıklarını durup dururken almaz. Çocuk istemeyebilirsiniz, ben de istemedim ama sizin tepkileriniz çok aşırı geliyor bana; travmalardan söz ediyorsunuz; bence bir terapi almayı düşünseniz travmalarınız için, sizin açınızdan iyi olur. Çocuk sahibi olup olmamak yine sizin kararınız.

Son düzenleme:
Bu konu bana atmasyon geldi açıkcası, önce travmalar var demiş sonra travma değil demiş, yumurtalıklarımı aldırsam demeler falan

Hayir ama oyle biri evlilik hevesini almiştir ki
hersey bir arada hediye paketi gibi bir araya gelmiyor şekerim. Cocuk istemeyen biri ile olmak istiyorsan evlenmiş boşanmış hali hazırda erkekler mevcut tercihini o yonden kullanabilirsin. Sonucta sen birşey yaşamak istiyorsan senin istediğin şekil forma girmen gerek.

Sen beni manipüle ediyon ama şu an. Travman nedir bi yaz hele. Bak ben hamileyim icimde tıpır tıpır tekmeler dünyanı en güzel duygusu. Ve bu bebeği çok bekledim. Tüp bebek tedavileri gördüm.
BIZDE IKI YILDIR UGRASIYORUZ O KIPIRTIYI DUYUP,KUCAGIMIZDA KOKLAYABILMEK ICIN :(

Cinsel olarak aktif olduğunda önce sağlam korunma yöntemleriyle başla. Ne hissettiğini anlayabiliyorum emin ol. Çocuk istemeyen düzgün erkek elbette bulabilirsin. Anadolu erkekleri daha düşkün oluyor üremeye, aileyi büyütmeye. Şehirliler; işine, eğitimine önem verenlerde aramak işini kolaylaştırabilir. Bunun dışında boşanmış çocuklu erkek de olabilir, ilk evliliğinden dersini almış olduğundan yeni evliliğinde daha doğru hareket edecek ve kadir kıymet bilecektir. Evlilikten hevesini almış olması için mutlu olması gerekirdi, mutluysa da zaten boşanmazdı değil mi? Bence çocuk doğurmak kadar doğurmamak da bir hak ve istememek çok normal. Sırf doğurmuş olmak için doğurup hayatını zindan etmeye gerek yok. Sen mutsuz olursan çocuk da mutsuz olur zaten.

Allah etmesin.Rabbim beni korusun.inşaAllah olmaz.Ya bir erkek gelip beni manipule ederse diye dusundum şimdi.İnşaAllah yumurtaliklarimi aldirsam daha mi iyi olur kimde beni manipule edemez boylece
Konu sahibi dalga mı geçiyorsun

Vardır elbet ben de istemiyorum en kötü evlenmeyeceğiz kimsenin baba olma hakkını elinden alamayız.

Back
X