• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

Iste bakin toplum bu herkes istemek zorunda herkes ayni psikolojide olmak zorunda ne kadar sacma

Ya gerçekten anlamıyorsun ya da kapasite bu. İstemek zorunda değilsin ama bunu dert edinmen, birine hemen inanıp seni kandıracağını düşünmen sağlıklı değil. Destek al profesyonel birinden.

Ya gerçekten anlamıyorsun ya da kapasite bu. İstemek zorunda değilsin ama bunu dert edinmen, birine hemen inanıp seni kandıracağını düşünmen sağlıklı değil. Destek al profesyonel birinden.
Tmm haklisiniz ama biraz cabuk baglanma sorunum var bu benim karakterim cocukken de boyleydi bir kisiyi sevmissem cok baglanirim cocukkende bir komsumuz vardi hala ozleeim onu ama hicbir bilgisi yok elimde.Yani karakter meselesi cabuk baglanma

21 yaşında kafayı evlenmekle bozmuşsun bi de. Hayatta düşüneceğin farklı seyler yok mu? Karşına biri çıkar çok seversin yanında hep olmasını ister evlenirsin. Olmayan bir şey için yatıp kalkıp düşünmek ne kadar sağlıklı. Bir de karşına her çıkana bağlanacak gibi konuşuyorsun tehlikeli bir durum allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Kendimi bildim bileli çocuk sevmem. Kücükkende böyleydim. Hala da sevmem ve istemem ben çocuk. Düsüncelerimde gram degisim yok. Cocuk isteyen bir adamla zaten evlenmem. Sonradan fikri degisse bile degistigi ile kalır.
Allah razi olsun ya yemin ediyorum millet bana uzayli muamelesi yapiyor ben de oyleyim ama benim baglanma sorunum var bunun icin bir erkek beni manipule eder diye falan korkuyorum

Anladım çok gençsin. Yolun basındasın henüz. Bunları düşünme.
Aynen ben biraz insanlara karsi gardimi aliyim en iyisi acikcasi yalniz da olmek istemiyorum ama belki olursa 30 dan erken olmaz inşallah.Ondan ilişki falan da istemiyorum yasitlarimin hepsinin kolunda bir tane var insan yalniz mi olicem diyor

Sen var ya sevişirken 3 5 yöntem aynı anda kullan. Hem spiral hem hap hem prezervatif hem de geri çekilsin.
Bencede böyleleri türememeli böyle bir mantık olabilir mi resmen rahatı bozulsun istemiyo sinirlerim bozuldu gece gece o kadar evlat hasretiyle yanan varken

Aynen ben biraz insanlara karsi gardimi aliyim en iyisi acikcasi yalniz da olmek istemiyorum ama belki olursa 30 dan erken olmaz inşallah.Ondan ilişki falan da istemiyorum yasitlarimin hepsinin kolunda bir tane var insan yalniz mi olicem diyor
Habahhaah ezelden beri yalnızım ihtiyac duymuyorum. Çevreye kulak asma. Kendini geliştirmeye bak.

Bencede böyleleri türememeli böyle bir mantık olabilir mi resmen rahatı bozulsun istemiyo sinirlerim bozuldu gece gece o kadar evlat hasretiyle yanan varken
Bence bu vatandaş ne istediğini bilmiyo. Bi insan çocuk istemezse istemiyordur. Yapmaz bu kadar. 🤷🏻‍♀️ Ay manipüle mi edilcem diye diye sayfalar doldu. Normal değil.

Bence bu vatandaş ne istediğini bilmiyo. Bi insan çocuk istemezse istemiyordur. Yapmaz bu kadar. 🤷🏻‍♀️ Ay manipüle mi edilcem diye diye sayfalar doldu. Normal değil.
Bence dalga geçiyo herkesle böyle bi düşünce yapısı olamaz varsa da acilen bi tedavi görmesi lazım

Ben inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
Dogru diyorlar.. Cocuk istemeyen adamın gözü hep dışarıda olur. Bekar kafasında gezer cünkü.. Cocuk sahibi olan adam sorumluluk alıyor. Diger türlü her gece baska bir yerde geceliyor.

Ben inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
Kardeş sen inşaAllah bi git ya sinirlerimi bozdun git duanı sessizce odanda yorganın altında yap burda o kadar çocuk için can atan arkadaşlarımız var dua ediyorlar olsun diye o duyguyu yaşamak için mücadele ediyolar biraz empati zamanı gelir sen istersin olmayınca olsun diye dua edersin dua kapısı ne zaman açık olur bilinmez sen bu kafayla gidersen bırak çocuk istemeyen adamı normalini bile zor bulursun Allah sana akıl fikir versin

Anacım bu nedir inşallah maşallah
Hayır düzgün ciddi bi şey yazayım diyorum usta falcıdan, 22 yaşında yumurtalık aldırmaktan filan bahsediyorsunuz
Gülme geliyor bana
20 yaşından bile küçük olabilir misiniz?
Bu kadar saçma şeyler o yaşlarda mantıklı gelir insana çünkü

Çocuk istemeyecek adam nerden bulurum diye sormuşsunuz ısrarla
Şu köşeyi dönünce pazar var, orada satılıyor 🤦‍♀️

Back
X