- Konu Sahibi Solukiklimler
Biraz hazimsiz kuzenler yüzünden oluyor . Dışardan bakınca çok güzel gibi görünen bir hayatım var. Eşim dışardan mükemmel imaj çiziyor özellikle akrabaların yanında çok ilgili sevecen davranıyor. Sülale genel olarak yoksul .nadir durumu görece iyi bir aileyiz. Sosyal medyada sözde rahat yaşamımı görüyorlar.
Çocuk olmadığı için bununla avunup mutlu oluyorlar. Durup dururken bununla ilgili muhabbet açıyorlar anneliğin ne kadar güzel bir duygu olduğundan bahsediyorlar. Sürekli bir nispet havası seziyorum.
Onlar durumuma sevindikçe ben daha çok çırpınıyorum. Üstelik ikisi de zor belâ anne oldular.
Hamile kaldigimda yüzleri düşüyor resmen. Kayinvalidem de hemen her gün bebek var mı diye sorup darlıyor.
Sorun sadece bu mu sizce? Ben evliyim ister arkadas, ister bilmem kim olsun kimse bana gelip nikah kiyariz diyemez buna musade etmem. Daha dunku konunuzdaki gibi is yerinde hic bir erkek benimle diledigi gibi konusup sakalasamaz ne munasebet.siz sozde safsiniz ya karisi size geldigi zaman karisina atar yapmayi biliyorsunuz ama mesafe koymayi bilmiyorsunuz. Siz daha evliligin ne oldugunu bilmiyorsunuz ama cocuk istiyorsunuz sebep de kuzenler.